życie i SekS ... wSzyStko na odległoSc
Moderator: modTeam
życie i SekS ... wSzyStko na odległoSc
znam pare ona prawie 18 on 23 lata życie SekS na odległoSc a rok razem on ma propozycje wyjazdu na granice..... ona ma jeSzcze Szkole liceum... jak on wyjedzie co to za zycie,a SekS na odległoSc przyjedzie raz na kilka mieSiecy przeSpi Się z nią i co... pojedzie?//jej mama nie zyje mają rente ojciec z tego ich żywi... // co o tym mySlicie?
...:::Wszystko jest kwestą odpowiedniego spojrzenia:::...
Szkoda mi jej jak tu zotanie... ale ojciec jej nie pozoli teraz z nim polecieć bo ona ma Szkole a wykSztałcenie jeSt wazne,
[ Dodano: 2006-08-03, 11:24 ]
a jak mu sie tam inna spodoba?a tu bedzie przyjeżdzał i tylko sie z nią przespać ?co jej doradzić?
[ Dodano: 2006-08-03, 11:24 ]
a jak mu sie tam inna spodoba?a tu bedzie przyjeżdzał i tylko sie z nią przespać ?co jej doradzić?
...:::Wszystko jest kwestą odpowiedniego spojrzenia:::...
Jak mu sie inna spodoba, to do tej nie bedzie mu sie chcialo przyjezdzac.
Poza tym, nawet na odleglosc mozna poznac, czy komus zalezy, czy sie stara. A oszukac mozna zawsze, na odloglosc czy nie, nie ma znaczenia.
Poza tym, nawet na odleglosc mozna poznac, czy komus zalezy, czy sie stara. A oszukac mozna zawsze, na odloglosc czy nie, nie ma znaczenia.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Dlaczego piszesz w imieniu tej kolezanki. To ona powinna wiedzieć, czy go kocha i czy chce spróbować. Ty raczej jej możesz tylko doradzić. To czy się uda czy nie, czas pokaże. Nic nie ryzykują podejmując próbe życia na odległość...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
z doświadczenia wiem, że to nie działa najlepiej. zależy jeszcze w jakim wieku i jakie ma się warunki (szkoła czy praca) czy ma się samochód itp. Ogólnie im jest się młodszym tym mniejsza szansa na powodzenie takiego związku...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

a co jej ojciec zabroni!? ja też miałą takie nastawienie do mojego! ale jak stukło 18 to wiele się mienił pewnie za moją i tylko moją sprawa... niczego mie nie zabraoni robie co chce, z dobrym skutkim mam motywacje i ambicje i marzenia i plany które spełniam... nic nie może mie przeszkodzić ani tego zepsuć... wiec jak by chciała... to już tam z nim jest... tak samo jak ja mogła bym już mieszkać z moim chłopakiem... ale no własnie ale... trzeba mature zdać aby dostac sie na wymarozne studia... to wszytko przecizr do spełnienia realizacji, a jak się uda... to nic tytlko sie cieszyć... życze powodzenia tek dziwczynie...
- ..::WdOwA::..
- Pasjonat
Ja żyje z perspektywą kolejnego roku w związku na odległość. Już mnie to tak nie przeraża jak na poczatku. Wierze że bedzie dobrze i wiem że nic nie poradze na to, że bedzie nas znów dziekiło kilka set kilometrów. Godze się z tym bo mam świadomość ze to zaowocuje w przyszłości.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2006, 14:38 przez paula19, łącznie zmieniany 1 raz.
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
- Pasjonat
Oni nie piewsi i nie ostatni, co żyją/będą żyć "na odległość". Znam wiele par, które przez to przeszły i teraz są szczęśliwi. Miłość jest w stanie pokonać każdą odległość. Ona ma dopiero 18 lat i jeszcze chodzi do szkoły,więc zdąży jeszcze nacieszyć się seksem. Wierzę, że im się powiedzie.
Kochać i być kochanym
- Pasjonat