życie i SekS ... wSzyStko na odległoSc

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
owaca0101
Entuzjasta
Entuzjasta
życie i SekS ... wSzyStko na odległoSc

Postautor: owaca0101 » 03 sie 2006, 11:04

znam pare ona prawie 18 on 23 lata życie SekS na odległoSc a rok razem on ma propozycje wyjazdu na granice..... ona ma jeSzcze Szkole liceum... jak on wyjedzie co to za zycie,a SekS na odległoSc przyjedzie raz na kilka mieSiecy przeSpi Się z nią i co... pojedzie?//jej mama nie zyje mają rente ojciec z tego ich żywi... // co o tym mySlicie?
...:::Wszystko jest kwestą odpowiedniego spojrzenia:::...
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 03 sie 2006, 11:16

A o tu mozna myslec. Uda sie albo sie nie uda. Chyba za bardzo nie maja innego wyjscia, jak sprobowac?
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
owaca0101
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: owaca0101 » 03 sie 2006, 11:22

Szkoda mi jej jak tu zotanie... ale ojciec jej nie pozoli teraz z nim polecieć bo ona ma Szkole a wykSztałcenie jeSt wazne,

[ Dodano: 2006-08-03, 11:24 ]
a jak mu sie tam inna spodoba?a tu bedzie przyjeżdzał i tylko sie z nią przespać ?co jej doradzić?
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 03 sie 2006, 11:30

Jak mu sie inna spodoba, to do tej nie bedzie mu sie chcialo przyjezdzac.
Poza tym, nawet na odleglosc mozna poznac, czy komus zalezy, czy sie stara. A oszukac mozna zawsze, na odloglosc czy nie, nie ma znaczenia.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać

przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
Jago_
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Jago_ » 03 sie 2006, 11:40

Miltonia pisze:Uda sie albo sie nie uda

i wszystko w temacie
Awatar użytkownika
a.b1
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: a.b1 » 03 sie 2006, 12:11

owaca0101 pisze:jej mama nie zyje mają rente ojciec z tego ich żywi... // co o tym mySlicie?

ale po co jest to zdanie?
problemmem jest ta renta, czy wyjazd?
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 04 sie 2006, 14:20

Dlaczego piszesz w imieniu tej kolezanki. To ona powinna wiedzieć, czy go kocha i czy chce spróbować. Ty raczej jej możesz tylko doradzić. To czy się uda czy nie, czas pokaże. Nic nie ryzykują podejmując próbe życia na odległość...
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 04 sie 2006, 14:29

owaca0101, co T tak smiesznie piszesz?
Pani w szkole nie uczyla jak sie duzych liter uzywa? to nie hip hopowy blog
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
owaca0101
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: owaca0101 » 06 sie 2006, 18:52

klawiatura mi nie działała... soryyy,, a wracając do sprawy musze jej pomóc doradzićbo prosiła mnie oto,,, boje sie o nią// kto z was doradził by rozstanie na klika mieisiecy w sensie tym ze on wyjedzie ona tu zostanie? a kto nie ??
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 06 sie 2006, 18:59

Ty moze ankiete zrobisz:| to chyba ona powinna to przemyślec i wiedziec czego chce. Zna pozytywne strony wynikające z wyjazdu ale powinna pamiętać o tym co moze stracic...
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 07 sie 2006, 17:15

z doświadczenia wiem, że to nie działa najlepiej. zależy jeszcze w jakim wieku i jakie ma się warunki (szkoła czy praca) czy ma się samochód itp. Ogólnie im jest się młodszym tym mniejsza szansa na powodzenie takiego związku...
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 07 sie 2006, 17:43

ja jestem w takim związku z tym że do dziewczyny mam 70 km i nie jest źle widzimy się w każdy weekend, w tygodniu pracujemy... związek już troche trwa, a teraz moja niunia sprowadza się do Wawy i będzie jeszcze lepiej !! dlatego dla chcącego nic trudnego :P
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 10 sie 2006, 13:33

a co jej ojciec zabroni!? ja też miałą takie nastawienie do mojego! ale jak stukło 18 to wiele się mienił pewnie za moją i tylko moją sprawa... niczego mie nie zabraoni robie co chce, z dobrym skutkim mam motywacje i ambicje i marzenia i plany które spełniam... nic nie może mie przeszkodzić ani tego zepsuć... wiec jak by chciała... to już tam z nim jest... tak samo jak ja mogła bym już mieszkać z moim chłopakiem... ale no własnie ale... trzeba mature zdać aby dostac sie na wymarozne studia... to wszytko przecizr do spełnienia realizacji, a jak się uda... to nic tytlko sie cieszyć... życze powodzenia tek dziwczynie...
Awatar użytkownika
..::WdOwA::..
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: ..::WdOwA::.. » 10 sie 2006, 14:30

Hm...sama osobiscie jestem własnie w zwiazku na odległość. Ja jeden koniec Polski, on prawie granica z Słowacją. Jakoś się zyje. Dostal propozycje pracy? Wszystko zależy na jaki czas. Wyjedzie, zarobi i wróci. Podejmie tu prace i bedzie dobrze. Jeśli nie wróci to po liceum ona do niego dołaczy.
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 10 sie 2006, 14:34

Ja żyje z perspektywą kolejnego roku w związku na odległość. Już mnie to tak nie przeraża jak na poczatku. Wierze że bedzie dobrze i wiem że nic nie poradze na to, że bedzie nas znów dziekiło kilka set kilometrów. Godze się z tym bo mam świadomość ze to zaowocuje w przyszłości.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2006, 14:38 przez paula19, łącznie zmieniany 1 raz.
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Awatar użytkownika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: ..::WdOwA::.. » 10 sie 2006, 14:35

Wszystko zalzey od tego czy są w stanie rpzeżyc w wiernosci i zaufaniu tyle czasu i taka odelgłosć. Ale odległość umacnia zwiazki. I miłosć.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 10 sie 2006, 14:42

..::WdOwA::.. pisze:Ale odległość umacnia zwiazki. I miłosć.

Od kiedy ? :/ pierwsze slysze, raczej nawet mocne zwiazki moga sie rozpasc przez odleglosc. I tak zazwyczaj jest, no chyba ze stare malzenstwo.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 10 sie 2006, 14:55

Oni nie piewsi i nie ostatni, co żyją/będą żyć "na odległość". Znam wiele par, które przez to przeszły i teraz są szczęśliwi. Miłość jest w stanie pokonać każdą odległość. Ona ma dopiero 18 lat i jeszcze chodzi do szkoły,więc zdąży jeszcze nacieszyć się seksem. Wierzę, że im się powiedzie.
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: ..::WdOwA::.. » 10 sie 2006, 16:23

TFA, Pomysl w inny sposób. Jeśli para siękocha, to odległosć sprawia, że bardziej tęsknią, pragfną siebie, a ma to ciekawe skutki przy spotkaniu <diabel> . Ale niekazdy zwiazek. Zależy od dojrzałości obu stron.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”