Calowanie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

elektrykWnapiec
Początkujący
Początkujący
Calowanie

Postautor: elektrykWnapiec » 31 lip 2006, 11:43

Mam pytanie jesli caluje sie z jezyczkiem to mam delikatnie wsadzic jezyk do jej buzi a ona do mojej czy tylko ja do jej hehe dziwne to napisalem ale prosze o odpowiedz ;) aha i jesli mam gume w ustach to co z nia zrobic
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Re: Calowanie

Postautor: DREADMAN » 31 lip 2006, 12:07

elektrykWnapiec pisze:Mam pytanie jesli caluje sie z jezyczkiem to mam delikatnie wsadzic jezyk do jej buzi a ona do mojej czy tylko ja do jej hehe dziwne to napisalem ale prosze o odpowiedz ;) aha i jesli mam gume w ustach to co z nia zrobic

gume wyrzucic bo po pierwsze to nie estetycznie a po drugie wspomaga wydzielanie sliny i mozesz ja zaslinic :) po 3 moze ci wpasc guma :) do jej ust i dziwna sytuacja powstanie :D co do pocalunku to zalezy jakie relacje sa miedzy wami mozesz jej delikatnie wsunac jezyczek do ust nie gleboko bo ja udusisz:) delikatnie zeby sie twoj jezyczek zlaczyl z jej i czekaj :D na reakcje moze byc tak ze ona wsadzi tobie i na przemian zalezy od was i glownie od was:Djakie relacje was lacza :)
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 31 lip 2006, 12:07

przecierz to jest całkowita dowolność!! czy ty jej czy ona tobie!! wszytko zalezy od fantazji i spontanicznosci! byle się nie slinić jak buldog angielski! co zapytania matko... zamknąć ten temat
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 31 lip 2006, 12:08

moze mlodzi ludzie i ten etap dopiero przed nimi :)
kajot
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kajot » 31 lip 2006, 14:30

tak jak radzą inni - wsuń jej i zaczekaj na reakcje.
jak się całuję to zreguły ja wsuwam języczek, i to się mojej dziewczynie podoba najbardziej, ale też uwielbiam, gdy ona to robi :)
po co pytć - więcej zabawy będzie jek spróbujesz:) a jak coś nie tak to zawsze będzie powód do śmiechu
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 31 lip 2006, 14:34

:| to calowanie z jezyczkiem polega na wsuwaniu jezyczka na zmiane ? albo ja albo ona ? :| nie ma to jak schematy calowania <pijak>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Soul
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Soul » 31 lip 2006, 17:07

... i zęby umyj...

<boje_sie> ile masz lat? Takie rzeczy robi sie spontanicznie. Jeden z najbardziej infantylnych tematow jakie ostatnio tu widzialem <chory>
Sztuką jest nie szukając nigdy siebie,
wciąż na nowo się odnajdywać.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 31 lip 2006, 17:16

dziwne pytanie. a jeszcze dziwniejsze jest opisywanie jak masz całować.
TFA to na zmiane to taki poczatek.
Wyluzuj zacznij delikatnie, tak jak Ci juz napisano, a potem samo sie potoczy, zdziwisz sie ile całowanie daje przyjemnosci i jakie bedziecie jezykami robic fajowe "układy"
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 31 lip 2006, 20:01

Ja nie wiem, ludzie to chyba za duzo dzisiaj mysla o pewnych rzeczach. Oczywiscie chwalebne jak efektem myslenia jest gumka w portfelu/torebce, ale jezeli chodzi o calowanie..? :| Jejku, jak ja sobie przypomne moj pierwszy pocalunek... <zakochany> Chyba wywarl na mnie wieksze wrazenie niz pierwszy raz, bo przed pocalunkiem zupelnie nie wiedzialem jakie to przyjemne... :D

Yyyy, czy ja gledze jak jakis dziadyga? <wisielec>
soul of a woman was created below
Meteorka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Meteorka » 31 lip 2006, 22:41

Ja jak się caluje to czekam aż mi wacet wsadzi języczek i ja wkraczam do akcji później :D <evilbat>
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 01 sie 2006, 10:56

Meteorka pisze:Ja jak się caluje to czekam aż mi wacet wsadzi języczek i ja wkraczam do akcji później :D <evilbat>

to kiedys spróbuj zaczac pierwsza, zobaczysz bedzie super a on bedzie zachwycony
impicek
Początkujący
Początkujący
Postautor: impicek » 02 sie 2006, 03:04

Ja miałem wyzwanie (no wiecie, mania faceta żeby wypaść dobrze): Całować się z dziewczyną która przeżyła swój idealny pocałunek z dziewczyną.:)
Dla ścisłości przeczytałem o tym najpierw na gronie, a później usłyszałem od niej szczegóły. Chyba podołałem, ale nigdy niczego nie można być pewnym...
Może nie wszyscy się zgodzą i nie wszystkim też się tak podoba, ale zawsze jest większość i mniejszość, możesz też mnie posłuchać lub nie, ale przeczytaj:
1. Higena, świerzy oddech, to przedewszystkim. Ja jak niema gdzie wyrzucić gumy po prostu ją połykam, ale na pewno nie tak żeby ktoś to widział, w każdym razie nigdy, ale to nigdy nie całowałem się z gumą w ustach. Przynajmniej raz podczas mycia zębów umycie równierz języka nie zaszkodzi;)
2. Subtelnie, tak najlepiej zacząć, jeżeli to nie jest pierwszy pocałunek, to zwolnione ruchy z wpatrywaniem się w oczy i przymknięciem przed samym pocałunkiem.
Deliktane muskanie się wargami, troche górnej troche dolnej.
3. Mało kto lubi monotonię, więc zmiana tępa, troche mocniej, troche lżej bardzo wskazane. Nie próbowałem ale niektórzy urzywają równierz ząbków, zależy co kto lubi, możesz spróbować, byle nie na początku i nie do KRWI! Jak się jej nie spodoba na pewno powie.
4. Ręce, wbrew pozorom też są ważne. Tyłek, piersi starnowczo odpadają, na to przyjedzie pora później, w bardziej intymnych sytuacjach.
Szyja, policzek to miejsca na których powineineś się skupić, one to uwielbiają, zresztą sam lubie jak dziewczyna kładzie mi ręke na karku, bardo odprężające. Nie ściskać, delikatnie pomasować bądź po głaskać, znowu co kto lubi.
Jeżeli coś jej się będzie bardziej podobało pokaże Ci to przez przyśpieszony oddech, bardziej namiętne pocałunki, bądź odwzajemni się tym samym.
5. Teraz pora na języczek, no może gdzieś tak w połowie 4 punktu. Na początek proponował bym lekkie trącanie się, a później coraz dalej... byle nie jeżdzić jej tym językiem po całej buzi, to zupełnie odpada, przecież niechcesz jej liczyć ubytków.

To wszystko, nie każdy lubi to samo, zawsze można o tym pogadać, nie krępuj się z tym, to nic strasznego...

Powodzenia
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 02 sie 2006, 09:10

Ja nie myslalem o moim pierwszym pocalunku i wyszlo bardzo dobrze, elektrykWnapiec tez nie powinienes tak (w Twoim przypadku intensywnie) myslec o tym bo w przyszlosci zameczysz swoja psyche problemami typu- moj pierwszy raz.
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
larena
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: larena » 02 sie 2006, 09:41

zobaczysz jak przyjdzie co do czego bedziesz wiedzial jak to sie robi, nie ma czego sie bac bo takie rozmyslanie moze tylko popsuc efekt bo bedziesz spiety
a gume wyrzuc lub ewentualnie polknij ale ewentualnie
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.

http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”