Witam wszystkich...
Mam do was takie pytanie. Co zrobić aby zmiejszyć ból przy "pierwszym razie" a szczególnie przy wkładaniu członka. Chce przeżyć z swoją dziewczyną "pierwszy raz" i nie chce żeby tak cierpiała...Za odpowiedz z góry dziękuje. Pozdrawiam Marcin0006.
co zrobić...?
Moderator: modTeam
-
marcin0006
- Zaglądający

Marcin0006
hmm było tego już toooooooony!!!!
www.agnieszka.com.pl i tam jest cały ładny poradnik o pierwszym razie, chyba z lewej na dole jest link
http://www.agnieszka.com.pl/twoj_pierwszy_raz.htm
masz nie bede taki:)
a tu na forum są też długie tamaty~!!!!
szukaj aż znajdziesz!!!!!!
www.agnieszka.com.pl i tam jest cały ładny poradnik o pierwszym razie, chyba z lewej na dole jest link
http://www.agnieszka.com.pl/twoj_pierwszy_raz.htm
masz nie bede taki:)
a tu na forum są też długie tamaty~!!!!
szukaj aż znajdziesz!!!!!!
zadurzona pisze:ale dla meni gra wstępna moze trwać i cała noc rozbieramy się nad ranem...mrał...
tę wersję zmodyfikowałabym: kochanie, obudź mnie jak już mnie rozbierzesz. tylko że on też by zasnął podczas takiej "gry"
[ Dodano: 2006-07-25, 16:48 ]
zadurzona pisze:obuma

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
zadurzona pisze:exprsowa zupka, kawa 3 w 1
uwielbiam gotować i nienawidzę słodkiej kawy
pudło
a na temat długości gry wstępnej przy pierwszym razie już kiedyś pisałam w innym temacie:
lolli pisze:skoro to przy pierwszym razie, to nie dziwię się, że nic nie wyszło po tylu godzinach wstępu - tak czy siak wiedziałaś, czym ma się ta zabawa zakończyć, więc stres rósł. NIE TRZEBA trzech godzin, żeby rozgrzać kobietę! przez trzy godziny kilka[naście] razy można przeżyć falę najwyżeszego podniecenia, która opaaada i znowu się wznosi. podczas pierwszego razu nie przeciągajcie! wystarczy wyczuć odpowiedni moment podczas tej pierwszej fali gotowości.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”