Problem z moszną?
Moderator: modTeam
Problem z moszną?
Mam pytannie, problem. Otóż moja moszna wydaje się być za krótka. Gdy jest całkiem rozluźniona np po ciepłej kąpieli to i tak jądra nie wiszą w pozycji pionowej tylko bardziej w poziomej. Tak jakby nie mialy miejsca swobodnie sobie dyndać w pionie. Nigdzy jednak nie cofają mi się do pachwiny. Podczas zimna lub stresu są tak jakby przyciągnięte i nie mają luzu. Czy to normalne? Odwołuje się do waszych obserwacji! Dzięki za odpowiedź.
-
- Bywalec
"jajko schowane w ciało" tonapenwo nie choroba, chayb kazdy chłopak uimie tak zrobić... myślę ze najlepij wybrać się do lekaża i sprawdzic czy wszytko ejst ok... jajka jak ludzie, każdo inne wiec jeśli ze wzwodem i wytryskim wszytko ok, to nie ma pwoodów do obaw... pozdrawiam...
aha co do tego ze leża bardzin w poziomie niż w pionie to po kompeili zwerzaja się naczynka krwionośne i to moze być przyczyną takiowego a nie innego ułożenia...
buźka 

Lepiej mieć więcej schowane niż żeby zadużo wystawało. Ja mam jądra wielkości kiwi, że nawet w bokserkach XL nie mam luzu. Za to wacek ma pełno wolnego miejsca... I jak tu się nie obrazić na nature jak obdarowywuje dużym rozmiarem ale nie tego co trzeba. 
The one thing, that guarantees our freedom and independence, is responsibility.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
If we stop living because we fear death then we have already died.
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
If we stop living because we fear death then we have already died.
zadurzona pisze:"jajko schowane w ciało" tonapenwo nie choroba
frer pisze:Lepiej mieć więcej schowane niż żeby zadużo wystawało
"Jajko schowane w ciało" to może być choroba
No Ja z natury mam luzny woreczek
ale taka moja natura (tak mi lekarz powiedzial) Jednak schowanie jajka moze sie skonczyc nieprzyjemna sytacja
tak jak u mnie (chociaz to niejest pewne) poniewaz raz tam przy zmianie bielizny gumka od bokserek mi walneła w jajko prawe
i ono sie na chwile schowalo i zaraz wyszlo
na drugi albo na trzeci dzien mialem "skrecenie jadra" i musaielm byc operowany , ale wszystko sie dobrze skonczyło 
Re: Problem z moszną?
Tony pisze:Mam pytannie, problem. Otóż moja moszna wydaje się być za krótka. Gdy jest całkiem rozluźniona np po ciepłej kąpieli to i tak jądra nie wiszą w pozycji pionowej tylko bardziej w poziomej. Tak jakby nie mialy miejsca swobodnie sobie dyndać w pionie. Nigdzy jednak nie cofają mi się do pachwiny. Podczas zimna lub stresu są tak jakby przyciągnięte i nie mają luzu. Czy to normalne? Odwołuje się do waszych obserwacji! Dzięki za odpowiedź.
Ok czyli masz dwa jajka poziomo tak?Mimo iz moja wyobrazniaj est rozwinieta do granic mozliwosci to ciezko mi sobie takie cos wyobrazic.A to ci jakos przeszkadza czy po prostu twierdzisz ze estetycznie ci to nie pasuje?
Wyluzuj jajka i bedzie ok ;DD

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”