MAM PROBLEM!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Kubaa
Początkujący
Początkujący
MAM PROBLEM!!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!!!

Postautor: Kubaa » 15 lip 2006, 22:00

Witam! Mam problem. Niedawno zauwazylem ze moja skora na penisie jest polaczona z zoledziem. Balem sie sciagac skore poza zoladz bo nie wiem co sie moze stac. Pomocy! O co chodzi????
Awatar użytkownika
Rish
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rish » 15 lip 2006, 22:04

sciagnij nie pekaj...moze nie urwiesz,tylko powoli.Oj chyba kolego zadko zaglada w gaciorki skoro niedawno takie cos zauwazyl
Obrazek
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 15 lip 2006, 22:11

Zrob to co pisze poprzednik, z tymze dobrze by bylo gdybys byl podniecony (nie bedzie tak bolalo) <diabel>
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
Kubaa
Początkujący
Początkujący
Postautor: Kubaa » 15 lip 2006, 22:22

tez tak mieliscie????? a bedzie to krwawilo albo cos????
Awatar użytkownika
Cynik
Bywalec
Bywalec
Postautor: Cynik » 15 lip 2006, 22:32

Należy mieć przygotowaną butlę ze spirytusem salicylowym lub jodyną w celu dezynfekcji narządu płciowego po dokonanej czynności. Woda utleniona jest nie polecana gdyż pieni się w zetknięciu z krwią.
Awatar użytkownika
Rish
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rish » 15 lip 2006, 22:33

Cynik wez nie strasz ludzi bo przez ciebie chlopak bedzie sie bal siusiaka dotykac
Obrazek
Awatar użytkownika
Cynik
Bywalec
Bywalec
Postautor: Cynik » 15 lip 2006, 22:40

Odrobina stresu nikomu nie zaszkodzi. A co przeżyje (moczenie penisa w spirytusie) to jego. <diabel>
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 15 lip 2006, 22:56

Ja mialem (mam) cos podobnego, ale to na pewno nie byl i nie jest moj problem, poniewaz w niczym mi to nie przeszkadza i mnie to nie boli (jezeli jestem podniecony) :P

Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 16 lip 2006, 00:28

Jak ja pierwszy raz skórę zdjęłem to krew siknęła jak na filmach Monthy Pytona :D
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 16 lip 2006, 08:47

Witam! Mam problem. Niedawno zauwazylem ze moja skora na penisie jest polaczona z zoledziem. Balem sie sciagac skore poza zoladz bo nie wiem co sie moze stac. Pomocy! O co chodzi????

Bądź delikatny, a nic się nie stanie :) To połączenie jest nazywane wędzidełkiem, zresztą jest dość wrażliwe przy pieszczotach, ale nie o tym miałem pisać. Należy je rozciągnąć, co na Twoim miejscu pozostawiłbym do zrobienia kobiecie :) Jeśli nie będziesz delikatny, spotka Cię to:
Hardcore pisze:Jak ja pierwszy raz skórę zdjęłem to krew siknęła jak na filmach Monthy Pytona :D

Tak wypowiada się człowiek, któremu pękło wędzidełko i potem się zrosło. Miał szczęście, że teraz podczas ściągania skóry penis nie zwija mu się w trąbkę.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 16 lip 2006, 10:51

oj to ile ty masz lat skoro dopeiro teraz to zaówarzyłeś?? zgadzam sie w płęni z poprzedniczką <brawo>
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 16 lip 2006, 18:56

Ekhm, ekhm - wszystkie znaki wskazują na to, że do rodzaju żeńskiego jeszcze mi dość daleko.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 17 lip 2006, 00:30

Ciekawski pisze:Należy je rozciągnąć, co na Twoim miejscu pozostawiłbym do zrobienia kobiecie

I to jest chyba najlepsze rozwiazanie, bedziesz wtedy baaardzo podniecony i bolu nie bedziesz czul tak bardzo.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”