Jak zwiększyć ilość spermy podczas wytrysku?
Moderator: modTeam
Jak zwiększyć ilość wydzielanej spermy podczas wytrysku?
Z czasem zauważylem, że "generuję" coraz mniej spermy podczas wytrysku, może to wina niedostatecznego podniecenia? Jeśli znacie jakieś naturalne albo sztuczne sposoby zwiększenia nasienia podczas wytrysku piszcie!
Jareczek pisze:za często walisz konia
Też się z tym zgadzam, albo za często uprawiasz sex (wyprodukowanie spermy zabiera trochę czasu), ale nie myśl znowu, że np. po miesiącu postu będziesz strzelał jak z węża strażackiego :571:
Zauważ, że podczas maratonu każdy kolejny wytrysk jest mniej obwity (przynajmniej u mnie tak jest).
Ostatnio zmieniony 04 gru 2005, 20:06 przez Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochać i być kochanym
Nie masz innych problemów? Jak będziesz miał zrobić dzieck0o i tak zrobisz nawet w piątym stosunku tego samego dnia. Chyba, że podnieca Cię oblewanie Partnerki.
Mnie też ale mi się szybko reprodukuje

Mnie też ale mi się szybko reprodukuje
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

hyena pisze:Jarek pisze:Jareczek pisze:za często walisz konia
Też się z tym zgadzam, albo za często uprawiasz seks .....
oooto mozna za czesto uprawiac seks????
Tak mozna ! np. 5 razy na dzien , i tak co dzien !
wiec nie rozumiem Twego zdziwienia
Pierwszy post na forum ...nie udany

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
rob215 pisze:Z czasem zauważylem, że "generuję" coraz mniej spermy podczas wytrysku, może to wina niedostatecznego podniecenia? Jeśli znacie jakieś naturalne albo sztuczne sposoby zwiększenia nasienia podczas wytrysku piszcie!
trudno powiedzieć ale mnie sie wydaje że można w ten sposób:
kilka razy "przed" miej erekcję ( wróżny sposób wywołany) ale bez wytrysku. I nasionka sie zbieraja i zbierają... Potem powinno być tgeo wiecej podczas wytrysku.
Mi sie tak wydaje, bo jak tak mam to potem jakoś dużo tego. tak zauważyłem, ale nie jestem pewien czy to dobry uniwersalny sposób wiec testujesz na własne ryzyko. <aniolek2>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
hyena pisze:tantrysci mysla inaczej <jol>
Myslec to oni se moga inaczej , to jednak nic nie zmienia Tantryzm tu nie ma za wiele do rzeczy <aniolek2> kazdy ma swoej granice mozliwosci a w tym watku o nie chodzi <aniolek2>
[ Dodano: 2005-12-05, 12:50 ]
rob215 pisze:Z czasem zauważylem, że "generuję" coraz mniej spermy podczas wytrysku, może to wina niedostatecznego podniecenia? Jeśli znacie jakieś naturalne albo sztuczne sposoby zwiększenia nasienia podczas wytrysku piszcie!
ile razy sie w tygodniu kochasz
- Wstreciucha
- Weteran
robinho pisze:kilka razy "przed" miej erekcję ( wróżny sposób wywołany) ale bez wytrysku. I nasionka sie zbieraja i zbierają... Potem powinno być tgeo wiecej podczas wytrysku.
Jeśli partnerka suszy cie głowę że ostatnio coś kiepsko strzelasz przez jakiś czas kochaj sią z nią ale nie doprowadzaj się do orgazmu, wzglednie mozesz kilka dni przed stosunkiem onanizowac sie, ale nie doprowadzac do wytrysku. Ilosc spermy nie zalezy tylko od ilosci wyprodukowanych plemnikow, ktorych reprodukcja troche trwa, ale tez od ilosci wydzieliny prostaty. Prostata najwięcej wydzieliny produkuje w stanie znacznego podniecenia jesli kilka razy doprowadzisz sie prawie do orgazmu, ale nie wytrysniesz ilosc wydzieliny bedzie sie kumulowala, ale bez przesady znow bo po jakims czasie mozesz zaczac odczuwac bol jąder, tak cholernie nieprzyjemny ze nie warty jednorazowego efektu fontanny przed partnerką...
Mentor pisze: przez jakiś czas kochaj sią z nią ale nie doprowadzaj się do orgazmu,
To po co takie kochanie
Mentor pisze:wzglednie mozesz kilka dni przed stosunkiem onanizowac sie, ale nie doprowadzac do wytrysku
Tu sie zgadzam bo testowalem ale nie jest konieczne kilka dni wystarczy tego samego dnia kilka razy tak zadzialac i efekty widoczne a jaki strzal nono
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Mentor pisze:wzglednie mozesz kilka dni przed stosunkiem onanizowac sie, ale nie doprowadzac do wytrysku

.: "Kobieto, jesteś otchłanią, piekłem, tajemnicą,
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
Pituś pisze:buahahahaha no mozesz tak robic.. z tym ze jak juz bedziesz szedl do niej na spotkanko.. to pobijesz wszelkie rekordy predkosci Usmiechnij sie! .. a juz podczas ona Cie dotknie i... buuuum Usmiechnij sie!Usmiechnij sie!Usmiechnij sie!Usmiechnij sie! trafiony zatopiony buahahahaha nic w naturze nie ginie Banan
W rzeczy samej, ale chciał wiedzieć jak to zwiększyć ilość spermy to napisałem kto powiedział, że poprawne rozwiązania mają być utylitarne a w szczególności rozwiązania jedyne <rofl2>
-
- Początkujący
Jak zwiększyć ilość spermy podczas wytrysku?
Witam wszystkich serdecznie.
Pytanie jak w temacie. Moją dziewczynę bardzo podniecają obfite wytryski i chciałbym jej zrobić przyjemność. Czy istnieje na to sposób? Może tylko tymczasowy. Myślałem , że może zmiana diety by pomogła.
Z góry dziękuję za pomoc
pozdarwiam
Kuba
Pytanie jak w temacie. Moją dziewczynę bardzo podniecają obfite wytryski i chciałbym jej zrobić przyjemność. Czy istnieje na to sposób? Może tylko tymczasowy. Myślałem , że może zmiana diety by pomogła.
Z góry dziękuję za pomoc
pozdarwiam
Kuba
Nosz temat jest conajmniej nietypowy
Jedyną metodą chyba jest wstrzemięźliwość przez parę dni (sex i polerowanie kasku)
Wtedy siekniesz obwiciej
tak się zastanawiam czy to nie żadna prowokacja
ale jeśli nie to mam pytanie:
co Twoją partnerkę rajcuje:
a) picie
b) rozsmarowywanie / maseczka na cerę
c) widok wytrysku

Jedyną metodą chyba jest wstrzemięźliwość przez parę dni (sex i polerowanie kasku)
Wtedy siekniesz obwiciej

tak się zastanawiam czy to nie żadna prowokacja
ale jeśli nie to mam pytanie:
co Twoją partnerkę rajcuje:
a) picie
b) rozsmarowywanie / maseczka na cerę
c) widok wytrysku

When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

jedz dużo nabiałów i pij dużo mleka, jogórtów, śmietany itd itp, oczywiscie nie przesadza bo to moze się skończyć relacjami żolądkowymi...
doradze Ci też jak zmienić smak spermy na slodki... to jest przetestowany na moim męzczyźnienie wime czy na każdego tak podziała ale chayb warto spoóbować... mój chłopak przez pewien czas jadł dużo ananasów to podziałało na smak jego nasienia, był wrecz pyszny...
spórób być mozę z Tobą będzie tak samo...
życzę obfitych ejakulacji;)
doradze Ci też jak zmienić smak spermy na slodki... to jest przetestowany na moim męzczyźnienie wime czy na każdego tak podziała ale chayb warto spoóbować... mój chłopak przez pewien czas jadł dużo ananasów to podziałało na smak jego nasienia, był wrecz pyszny...

życzę obfitych ejakulacji;)
zadurzona pisze:jedz dużo nabiałów i pij dużo mleka, jogórtów, śmietany itd itp, oczywiscie
ze wszystkim sie zgodze , tylko nie z mlekiem , jak juz kiedys pisalem mleka od krowy jest dla cielaka !
i tam tez (gdzie to pisałem ) jest mase wypowiedzi ! <browar>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”