Wazna sprawa!
Moderator: modTeam
Wazna sprawa!
Chodzi mi o to.. mmm jak namowic niesmiala dziewczyne na pieszczoty (niekoniecznie sex). DZisiaj do mnie wpada i pijemyu razem sam na sam ale jakies rady moze od bardziej doswiadczonych?:) jak ja rozpalic
( w sensie nakrecic zeby chiala , dalej dam sobie rade) 
Lol- proste... zechce, to się z Tobą pobawi.
Nie zechce, to się nie pobawi.
A jak będziesz nachalnie nalegał, to nawet jeśli na początku miała ochotę, spakuje zabawki i ucieknie z tej piaskownicy
A zabawy po alkoholu to chyba najgorsze wyjście... może i stres trochę zmniejsza, ale jak na Twój pierwszy raz, to po co?
Może i lampka wina rozluźnia... ale już butelka usypia.
BTW- jeśli "89" z nicka to data urodzenia, to takie pytania zadaj dzielnicowemu (nie omieszkaj też wspomnieć, który sprzedawca sprzedał Tobie alkohol).
Nie zechce, to się nie pobawi.
A jak będziesz nachalnie nalegał, to nawet jeśli na początku miała ochotę, spakuje zabawki i ucieknie z tej piaskownicy

A zabawy po alkoholu to chyba najgorsze wyjście... może i stres trochę zmniejsza, ale jak na Twój pierwszy raz, to po co?
Może i lampka wina rozluźnia... ale już butelka usypia.
BTW- jeśli "89" z nicka to data urodzenia, to takie pytania zadaj dzielnicowemu (nie omieszkaj też wspomnieć, który sprzedawca sprzedał Tobie alkohol).
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Kubek pisze:BTW- jeśli "89" z nicka to data urodzenia, to takie pytania zadaj dzielnicowemu (nie omieszkaj też wspomnieć, który sprzedawca sprzedał Tobie alkohol).
Imperator pisze:Pewnie Freqa będą pić a to taki soczek.
dlaczego rodza sie tacy ludzie?chlopak ma problem i man adzieje na porade a nie na wysmiewanie przez...nie dokoncze bo znowu ostrzezenie dostane

co do tematu to nie jestem zwolennikiem namawiania dziewczyna na cokolwiek... wole zasugerowac i jesli dziewczyna sie zgadza no to JAZDA

...SiEa... Spontan przedewszystkim... Carpe Diem

Misiek69 pisze:dlaczego rodza sie tacy ludzie?
Urodzili się na długo (w moim przypadku to nawet bardzo długo) przed Tobą i jakoś im z tym na tyle dobrze, że nie zamierzają od razu zdychać.
Było przeczytać całość, a nie wyjątek o dzielnicowym, żeby zrozumieć mój stosunek do rzeczy i mądrość rady, której udzieliłem... ale skoro oceniasz po końcowych uwagach... Twoja sprawa.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
- Sweet-Dreams
- Zaglądający
Z tego co wiem, dziewczyny potrzebują dużo więcej czasu, żeby móc się w pełni 'otworzyć' na te sprawy... więc czekaj cierpliwie... i zgadzam się też z wypowiedzią - onlyjusti 
JeStEś tAk bLiSkO MnIe
TaK, TeRaZ jUż WiEm...
DzIsIaJ UkRaDłeŚ SeRcE Me,
RzUcIłeŚ Na MnIe
SiDła MiŁoŚcI...
:*
KoChAm Cię SkArBiE <3
TaK, TeRaZ jUż WiEm...
DzIsIaJ UkRaDłeŚ SeRcE Me,
RzUcIłeŚ Na MnIe
SiDła MiŁoŚcI...
KoChAm Cię SkArBiE <3