Hej
Mam takie pytanko dotyczce blony dziewiczej, na jakiej głebokosci ona jest bo sie nie orjentuje i czy jak włoze palec w pochwe mojej dziewczyny a palec mam długi okolo 10 cm to czy znaczy to ze juz nie ma tam błonki.Czy mozliwe jest ze włoze ten palec a błonka by była dalej choc jej nie wyczuwam? Bo my razem z dzieczyna nie wiemy czy ona tam dalej jest ,kiedys jak moja dziwczyna była u gina to jej powiedział ze blonka została czesciowo przerwana a teraz to juz nie wiemy sami czy dalej jest bo jej nie wyczywam. A i ostatnio ginekolok badal mojej dziewczynie jajniki przez pochwe to czy znaczy to ze blonki juz tam nie ma ? I jeszcze mam jedno pytanie jak gleboka jest przecietnie pochwa bo jak ja włozę caly palec to wyczueam cos na koncu i nie wiem czy to przypadkiem nie ta blonka ale czy to mozliwe zeby byla na tej glebokosci bo kiedys czytałem ze błona znajduje sie na głebokiosci 2 cm. Niedlugo planujemy z moja dziwczyna pierwszy raz i czuła by sie ona pewniej(ja tez:)) wiedzac ze juz nie ma blonnki i nie bedzie juz musiała przez to przechodzic
Pomocy:)
Błona dziewicza
Moderator: modTeam
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”