Błona dziewicza

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

pimpuś
Początkujący
Początkujący
Błona dziewicza

Postautor: pimpuś » 22 cze 2006, 21:39

Hej

Mam takie pytanko dotyczce blony dziewiczej, na jakiej głebokosci ona jest bo sie nie orjentuje i czy jak włoze palec w pochwe mojej dziewczyny a palec mam długi okolo 10 cm to czy znaczy to ze juz nie ma tam błonki.Czy mozliwe jest ze włoze ten palec a błonka by była dalej choc jej nie wyczuwam? Bo my razem z dzieczyna nie wiemy czy ona tam dalej jest ,kiedys jak moja dziwczyna była u gina to jej powiedział ze blonka została czesciowo przerwana a teraz to juz nie wiemy sami czy dalej jest bo jej nie wyczywam. A i ostatnio ginekolok badal mojej dziewczynie jajniki przez pochwe to czy znaczy to ze blonki juz tam nie ma ? I jeszcze mam jedno pytanie jak gleboka jest przecietnie pochwa bo jak ja włozę caly palec to wyczueam cos na koncu i nie wiem czy to przypadkiem nie ta blonka ale czy to mozliwe zeby byla na tej glebokosci bo kiedys czytałem ze błona znajduje sie na głebokiosci 2 cm. Niedlugo planujemy z moja dziwczyna pierwszy raz i czuła by sie ona pewniej(ja tez:)) wiedzac ze juz nie ma blonnki i nie bedzie juz musiała przez to przechodzic

Pomocy:)
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 22 cze 2006, 21:44

przy wejsciu do pochwy. raczej nie przebijesz jednym palcem, nawet jakby byl metrowy, nie w tym rzecz.
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem
ze nie mam prawa byc jaka chce'
Tyrese
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tyrese » 22 cze 2006, 22:02

Tu masz napisane o błonie dziewiczej. Pozatym poczytaj FAQ.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”