orgazm spowodowany zdenerwowaniem

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

joep
Bywalec
Bywalec
orgazm spowodowany zdenerwowaniem

Postautor: joep » 20 cze 2006, 11:42

Musze wam powiedzieć iż zdarzyło mi się kilka razy doznać wytrysku w sytuacjach nieseksualnych. pamiętam kiedyś w pzredszkolu przeżyłem pierwszy raz takie coś (wtedy wytrysku mieć jeszcze nie mogłem oczywiscie), gdy wszsytkie dzieci na mnie czekały bo było wyjście, a ja jeszcze sobie butka zawiazywalem i wtedy ze zdenerowania poczułem TO COŚ. Ostatnim arzem zdarzyło mi się podczas egzaminu pisemnego, gdzie facet zbierał już prace a ja parwie nic nie napisałem i spieszyłem się sciagajac od kolegi czy coś takiego i wtedy tak się zdenerwowałem że miałem mokro;-).
Co wy na to?[/quote]
maro
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: maro » 20 cze 2006, 11:51

widac ten facet na Ciebie działa, jakies to dziwne jak dla mnie
"Milośc to nie jest kontrakt który zrywasz gdy dzień masz gorszy"
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 20 cze 2006, 11:56

Różne są oznaki zdenerwowania...ja np. mdleje albo mam problemy z żołądkiem...ale przyznam się szczerze o czyms takim slysze pierwszy raz...
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 20 cze 2006, 12:07

Hmmm

A przypadkiem nie było tak, że trząsłeś się ze zdenerwowania? Podejrzewam, że to to. Jeżeli jesteś wyposzczony, to o orgazm naprawdę nietrudno.
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 20 cze 2006, 16:45

silence pisze:ja np. mdleje albo mam problemy z żołądkiem...
to to normalne...ale orgazm :| .. dzizas <pijak> chetnie bede obserwowal jak sie temat dalej toczy :)
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Awatar użytkownika
Kemot
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kemot » 21 cze 2006, 19:04

Mi z nerwów od razu bardzo zimno, trzęsę się jak by było -10C.
Mam też takie dziwne mrowienie, łaskotanie w brzuchu.. nie cierpię tego.
A czasem zaczynam słabiej słyszec <chory>
Jest na to jakieś lekarstwo oprócz zioła, alkoholi i papierosów? <diabel>
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 21 cze 2006, 23:44

a ja rozumiem autora.. znaczy sie orgazmu nie mialam, ale w kilku sytuacjach stresowych odczuwalam podniecenie seksualne... a byly one wlasnie kompletnie nieseksualne,raczej budzace niepokoj np wlasnie jak pisalam wazny sprawdzian, zblizal sie czas oddawania pracy a ja mialam pusto na kartce...
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Misiek69
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek69 » 22 cze 2006, 00:52

Sasetka pisze:a ja rozumiem autora.. znaczy sie orgazmu nie mialam, ale w kilku sytuacjach stresowych odczuwalam podniecenie seksualne

hehe ja sobie nie wyobrazam jakos...no zczajcie sytuaacje zwiazana ze strachem
idziecie ulica i dostrzegacie grupke lysych pseudo kiboli z palami...wiecie ze dostaniecie wpierdziel... no jak dla mnie - mało podniecajace :P
...SiEa... Spontan przedewszystkim... Carpe Diem :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 22 cze 2006, 10:05

Misiek69 pisze:hehe ja sobie nie wyobrazam jakos...

Ty sobie nie wyobrażasz, a inni to przeżyli. To jak myślisz - po czyjej stronie jest większa szansa na to, że ma rację, że coś takiego obiektywnie istnieje? :P
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Misiek69
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek69 » 22 cze 2006, 18:10

no to mnie podeszlas :P ale nadal sobie nie wyobrazam

Obrazek
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 23 cze 2006, 08:46

Misiek69 pisze:Sasetka napisał/a:
a ja rozumiem autora.. znaczy sie orgazmu nie mialam, ale w kilku sytuacjach stresowych odczuwalam podniecenie seksualne

hehe ja sobie nie wyobrazam jakos...no zczajcie sytuaacje zwiazana ze strachem
idziecie ulica i dostrzegacie grupke lysych pseudo kiboli z palami...wiecie ze dostaniecie wpierdziel... no jak dla mnie - mało podniecajace :P

Kurna ! Przypominam sobie jak czytam ten temat. Też tak miałam ! Tzn. może ze dwa lub 3 razy w życiu.

W momentach maksymalnego wręcz przerażenia i zagrożenia (nie było to bynajmniej egzamin, tylko wręcz strach o swoją nietykalność fizyczną.... :/

Czułam wtedy nagły napływ krwi "tam" typowy dla podniecenia seksualnego. Oczywiście w mózgu czy też psychicznie czułam się strasznie !

Wydaje mi się, że to ma jakiś związek z wydzielaniem się adrenaliny czy innych hormonów mobilizujących cały organizm do ucieczki czy agresji itp. Jakiś atawizm czy cuś.

Czytałam gdzieś, że wzbudzanie silnych emocji wszelkiego rodzaju - sprzyja satysfakcjonującemu seksowi, stąd taka podatność na zboczenia w tej dziedzinie...
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
Kemot
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kemot » 23 cze 2006, 08:59

Aha, to może to podnieca exhibicjonistów ? Robią numerek w krzakach, z nerwów się podniecają, że zaraz ktoś tutaj przyjdzie i zobaczy? :P
Awatar użytkownika
Misiek69
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Misiek69 » 23 cze 2006, 23:19

Kemot pisze:Aha, to może to podnieca exhibicjonistów ? Robią numerek w krzakach, z nerwów się podniecają, że zaraz ktoś tutaj przyjdzie i zobaczy?
hehe no kolezanka wyzej na takowa mi nie wyglada:P

Obrazek

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”