P.S podobno młodośc musi się wyszumieć.. mam rację ?

Moderator: modTeam
Piernik pisze:os jej nie pasuje w mojej budowie fizycznej i mówi,żebym poszedł na siłke na trochę i sie ,,wyrobił'' To pomyślimy
Piernik pisze:ale abstynencja mnie juz zabija..
Piernik pisze:Ale ja nie mam chyba zamiaru czekac bo a nóz nigdy miedzy nami do sexu nie dojdzie
Piernik pisze:miec już TO za sobą
wronek pisze:150-200pln/h to jest standardowa cenka za naprawdę porządną laseczkę.
Normalnie koniec świata! <boje_sie>Piernik pisze:Ale ja nie mam chyba zamiaru czekac bo a nóz nigdy miedzy nami do sexu nie dojdzie i co wtedy..
Więc to niepowtarzalna okazja. Ale fart i to jeszcze podobna do Twojej "ukochanej" dziewczynyPiernik pisze:Upatrzyłem już soie nawet jedną dziewczyne z warszawy..nawet podobną do mojej i opinie jej 2 klientów były super..więc..
Yasmine pisze:Piernik pisze: i która bardzo kocham
prosze Cie, jaka milosc
A Twojej pani nie pasuje Twoja budowa ? To po co z Toba jest? Jak jej sie nie podoba to won.
A 1500 zlotych za seks z jakas dziwka.... Matko
Prowokacja pachnie na kilometr, bo az tak uposledzonym byc nie mozna.
Piernik pisze:Yasmine ja nie ejstem upośledzony tylko już SKRAJNIE ZDESPEROWANY bo powinienem miec to za sobą w wakacje 2004
Arczi pisze:Nie rozumiem. Piszesz że ją kochasz a chcesz uprawiać sex z dziwką?
Bez obrazy ale middleweight ma chyba racje...
Co Ci się tak z tym spieszy?
Ja też jestem prawiczkiem i się jakoś tym nie przejmuje, ba... nawet nigdy się nie całowałem.
Jeszcze trochę i będę miał 21 lat i jakoś nie robię z tego wielkiej tragedii.
A za dziwkę to nie dałbym 1500 zeta, czemu? Bo nie poszedłbym na dziwkę!
Dla mnie sex nie jest tak ważny, jeśli mam to kiedyś zrobić to tylko z kobietą którą będę kochał, i która będzie odwzajemniać to uczucie.
Po prostu taki jestem, nie ma miłości to nie ma sexu.
Weź się zastanów trochę nad sobą!
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 246 gości