Moderator: modTeam
Mroczny_Piskacz pisze:Co do tematu, a nie wydaje Ci się że ona Cię testuje? Ile to już trwa? Może chce sprawdzić czy naprawdę jesteś z nią tylko dlatego że uprawiacie seks.
moon pisze:Chlopak89, idź po kolerzanki i nhiech se z nia pogadaja jak to sie rżna ze aż milo to jej klapki z oczu spadna
jestesmy rok, a to ze tak postanowila jest od dzisiaj..tyle ze juz kiedy tak zrobila...CIERPIALeM wtedy poltora miecha![]()
pani_minister pisze:A ja jestem ciekawa uzasadnienia... jak dziewczę uargumentowało tę seksualną reglamentację? Poza stwierdzeniem o potrzebie "romantyczności"?
Chlopak89 pisze:ogolnie powiedziala ze meczy ja jak mowie ze "smutno mi troche bo ona nie ma na mnie ochoty" czy cos w tym stylu, ze wolalaby zebysmy sie kochali tak romantycznie itp. ae skoro lubi jak ja ja"miziam" i lubi "miziac" mnie to o co chodzi?
Chlopak89 pisze:byla bita smietana, pieszczenie kostką lodu,mega dluga gra wstepna, kilkadziesiat swieczek, szampan, droga z platkow roz,platki roz na lozku w czasie igraszek, truskawi ktorymi ja piesilem..
Chlopak89 pisze:jesli chodzi o romantycznosc to sadze ze wolalaby zebysmy poszli razem na spacer do parku i popatrzyli w niebo...
Chlopak89 pisze:ale co ja poradze ze mam swoje potrzeby ?
pani_minister pisze:Tak mnie naszła refleksja, ze jednak władza kobiet nad facetami jest straszna, brrrr
z ta nagroda to watpieja jestem facetem to inaczej do tego podchodze i jak dal mnie to moglbym ja goscic w sypialnie codziennie...a ona
no po prostu umre chyba...
Chlopak89 pisze:no z tymi kwaiatami to moze wyjsc ze sie podlizuje i chce wiadomo czego...
Chlopak89 pisze:postaram sie byc taki jakby nic sie nie stalo i nie poruszac ematu erotyki,pettingu itp.nic
AMX pisze:NIO własnie i sam sobie odpowiedziałes na swoje pytanie.Zacznij ja traktować jak kobiete a nie jak obiekt seksualny to na pewno wszystko wróci do normy.
Nie zaryuj. To jak wg Ciebie Ty ja traktujesz to jedno. Jak ona moze sie czuc traktowana to drugie...Chlopak89 pisze:Miszczó nie zarzucaj mi takich glupot ze ja traktuje jak obiekt sexualny po przeczytaniu postu o problemie z tym zwiazanym...bo jakbys zobaczyl jak ja traktuje to by Ci szczena opadla bo ja kocham cholernie...wiec bez takich prosze
Andrew pisze:idz do koscioła zmów 10-c zdrowasek , 5 - ojcze nasz i litaniję do najswietszego serca Pana Jezusa - powaznie mówie , i popros by natchnieto Cie madroscią
Własnie... Zapewne macie wszystko zaplanowane, że np. codziennie i Jej się to już nudzi. W tym musi być spontaniczność. Na planowanie nie ma miejsca... <browar>Savalas pisze:dziewczyna nie jest za młoda tylko najwyraźniej się jej znudziło
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 326 gości