Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.
Wczoraj podczas pieszczot z moja partnerka zaczołem jej robic palcówke bylo bardzo przyjemnie, zas po pewnym czasie wyszeptała 'mokro mi', mimo to kontynuowalismy.
Zas dzisiaj zastanawiam sie o co mogło jej chodzic pragnie wiecej? moze wystarczy z na porozmawiac??.
Pozdr.
nie no brak slow, a wy chlopaki pegaz savalas i mroczny jestescie bez serca <browar>
wawa jest kilka wersji mogla sie spocic, albo chcialo sie jej siusiu no isnieje jescze jedna mozliwosc moze po prostu bylo jest dobrze zastanow sie nad tym
niezle... to ze powiedziala ze jej mokro no to hmmm... nie jestem pewien ale chyba znaczy ze... była mokra czyli ze ja to podniecalo...bo trudno zebys robil lasce palcowke i zeby ona byla sucha
ludzie wymieńcie sobie procesowy w głowach na jakieś szybsze i wielordzeniowe z technologia wielowątkowości i szybciej bedziecie wiedzieć o co chodzi, albo jest taka książka a właściwie słownik damsko męski. Tam bodajrze jest opisane co oznacza jak kobieta stwierdza, że jej mokro...