Do facetów
Moderator: modTeam
Do facetów
Witam,jestem tu nowa,przegladam to forum od paru dni i postanowilam zarejestrowac,zeby brac udziala w dyskusjach.
I jednoczesnie mam do was pytanko;
mianowicie moj facet uwielbia pieszczoty sutkow i w ogóle torsu.ciekawa jestem czy wielu z was to lubi??
Dziewczyny rowniez prosze o odpowiedzi,co lubia wasi faceci.
Pozdrawiam
I jednoczesnie mam do was pytanko;
mianowicie moj facet uwielbia pieszczoty sutkow i w ogóle torsu.ciekawa jestem czy wielu z was to lubi??
Dziewczyny rowniez prosze o odpowiedzi,co lubia wasi faceci.
Pozdrawiam
Ja tez lubie dotyk na calym ciele, ale... To bylo tak zaczalem pierwszy raz piescic piersi mojej partnerce i potem chciala sie odwdzieczyc. Tez calowala moje sutki tors, ale mi nie sprawialo to takiej satysfakcji jak jej. Troche mnie to zdziwilo, ale nie wiem, chyba to normalne, w koncu my faceci mamy troche mnie stref erogennych niz wy kobiety. Mnie to nie kreci az tak bardzo jak np. calowanie po szyi i po uszach
Ale lubie jak dziewczyna obsypuje mnie pocalunkami po calym ciele. ...
Elspeth pisze:zalezy od faceta, ale niektorzy to potrafia odleciec przy pieszczotach sutkow. I nie mowie tu o agresywnym przygryzaniu ale np o delikatnej pracy jezyka i ust
Mialem najlepszy ograzm przy polaczeniu loda na zmiana z pieszczeniem sutkow ;DD

Ja to bardzo lubie tylko trzba to robic odpowiednio...

Najlepsze jest delikatne glaskanie/gladzenie, lizanie jezykiem, a gdy sutki stwardnieja to lizac twardym jezykiem agresywnie ale krotko i intensywnie ;DD
Pieszczenie rekami w sposob jaki robia to faceci kobieta raczej u nas sie nie sprawdzi [przynajmniej u mnie - w ogole mnie to nie bierze]... ;DD
Podczas kochanie w momencie kiedy partner zaczyna sie zblizac do finalu polecam zaczac lizac mu sutki - daje w banie az milo ;DD

Ja tam jestem zdania ze kazdy jest inny wiec wiadomo co i jak

<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
- ksiezycowka
- Weteran
sadi pisze:Mialem najlepszy ograzm przy polaczeniu loda na zmiana z pieszczeniem sutkow ;DD![]()

"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
- Piotrek1983
- Entuzjasta
OlEńKa pisze:moj facet uwielbia pieszczoty sutkow i w ogóle torsu.ciekawa jestem czy wielu z was to lubi??
Ja uwielbiam

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
moon pisze:Chyba tylko jakis swir by nie lubil. MOzesz zadawa cmniej oczywiste pytania?
TFA pisze:Hmm ja tam nie szczegolnie przepadam za lizaniem sutkow, jestem swirem
Ja też nieszczególnie przepadam. Mam jakieś mało wrażliwe sutki, wolę np. pieszczenie okolic nad biodrami. Poza tym mam nieco kłaków, wokól sutków i jakoś niezbyt komfortowo mi, kiedy moja kobieta mnie tam liże... A golenie raczej mało zmieni...
- ksiezycowka
- Weteran