Nieustanne krwawienie ?
Moderator: modTeam
Nieustanne krwawienie ?
No więc. Jestem po pierwszym razie. Już trzeci dzień krwawie.Wczoraj krwawienie ustało ale powróciło wieczorem. Dzisiaj było tak samo. Z rana obudziłam się bez krwi, a godzine temu powróciła.Bardzo się martwie... Nie wiem czy mam iść z tym do lekarza... Proszę o podpowiedź...
Ja
- ksiezycowka
- Weteran
Moja koleżanka po pierwszym razie krwawila z tego co pamiętam przez 5 dni, potem ledwo co przestala to dostala okres.....potem poszla do lekarza, powiedzial jej ze u kazdej dziewczyny jest inaczej, zalezy to od grubosci blony, od tego czy cala zostala przerwana itp....hmmmmmmm ja nie krwawilam wcale......
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Po co od razu do lekarza? Nie zawsze jest przecież tak, że ranka goi się 10 minut po pierwszym zbliżeniu! Może się przeciągnąć do kilku dni i jeżeli nie trwa to więcej niż tydzień to chyba nie powinnaś się przejmować. Może masz tam rankę, która przez ocieranie o spodnie na nowo zaczyna krwawić? Nie przejmuj się tak, może nie konieczna będzie ta wizyta u lekarza 
- ksiezycowka
- Weteran