problemik
Moderator: modTeam
problemik
niedawno z chlopakiem zdecydowalismy sie na smielsze pieszczoty. wkaldam w nie cala swoja milosc jednak zauwazylam ze nie daje mu to zadnej przyjemnosci. niewiem moze robie cos zle tym bardziej ze sa ta moje poczatki. podejrzewam ze niedlugo przejdziemy do seksu oralnego ale ja sie boje ze nie da mu to rozniez przyjemnosci skorozabawy reka tego nie daja!!!! niewiem naprawde czyja robie cos zle???
Skoro nie daja to musialas zrobic niewlasciwie:)
Nie wiem jak on ale mnie nie kreci jak kobieta lapie za niego i tak dossyc szybko rusza raczka w gore i w dol
tylko powoli delikatnie jezyczkiem heh musisz sie nauczyc:> pogadaj z nim najlepiej albo z jakims kumplem:) z kimkolwiek kto ma jakies doswiadczenie.
Nie wiem jak on ale mnie nie kreci jak kobieta lapie za niego i tak dossyc szybko rusza raczka w gore i w dol
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- ZielonaHerbatka
- Bywalec
Proponuje jego zapytać czy robisz cos zle a nie nas:) Może chłopak na poczatku sam pokieruje twoja reką?? Niewykluczone też że przyzwyczaił sie do innego rodzaju pieszczot(masturbuje się?) i teraz ciężko mu dojść jak ktoś to robi w inny sposób? rozmowa jest zawsze najleprzym wyjściem:) A i na seks oralny przyjdzie czas, spokojnie:) Jeśli chcesz mocniej na niego zadziałać to mozesz np. kupić sobie jakąś seksowna bielizne albo cos w tym rodzaju:)
"Nie wiem jak on ale mnie nie kreci jak kobieta lapie za niego i tak dossyc szybko rusza raczka w gore i w dol
tylko powoli delikatnie jezyczkiem heh musisz sie nauczyc:> "
mysle ze ja za lekko zlapalam i dosc wolno rruszalam w gore i wdol... niestety,moj problem tkwi w tym ze batrdzo boje sie krytki i tego jak uslysze ze cos zle.. heh lecze sie z tegbo powoli ;-)
a pieszczenie samych okolic moze dac jakas przyjemnosc??
mysle ze ja za lekko zlapalam i dosc wolno rruszalam w gore i wdol... niestety,moj problem tkwi w tym ze batrdzo boje sie krytki i tego jak uslysze ze cos zle.. heh lecze sie z tegbo powoli ;-)
a pieszczenie samych okolic moze dac jakas przyjemnosc??
kurcze ja tego nie rozumiem.. jest dwoje ludzi ktorzy sie "kochaja" i chca to zrobic... kobieta nie wie jak, facet byc moze tez.... tak ciezko jest siebie zapytac chociazby w trakcie o cokolwiek?:D Ja mojej bylej pytalem jak mam to robic bo nie wiedzialem a nie wszystko da sie zaobserwowac i nie dostawalem zadnych odpowiedzi
co sie moglem sam nauczyc to sie nauczylem ale ku.rwa nie wszystko da sie zrobic samemu tym bardziej ze z kazda partnerka jest inaczej. Nie rozumiem boisz sie krytyki to zrob cos zeby tego nie uslyszec tym bardziej jesli wiesz ze facet cie skrytykuje - zapytaj jego ze nie wiesz jak to sie robi i zeby Ci podpowiezial przeciez na pewno podpowie 
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
ze censored nie mokry ?
To go poslin
sam sie nie poslini
Czytalas moze jakies ksiazki na temat seksu? Jest taka ksiazka tzn kiedys byla sztuka kochania bodajze
wspanialy kochanek wspaniala kochanka z wydawnictwa muza(ale nie wiem co w srodku bo nie czytalem jeszcze) wlaz na www.merlin.com.pl (chyba) i poszukaj co jest o seksie albo odwiedz empik. Powinno w ktorejs ksiazce byc napisane jak robic laske
Albo lepiej sciagnij to z netu obejzysz z 10 filmow, pocwiczysz troche i bedziesz umiec. Najlepsze wyjscie?:)
To go poslin
Czytalas moze jakies ksiazki na temat seksu? Jest taka ksiazka tzn kiedys byla sztuka kochania bodajze
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- ksiezycowka
- Weteran
To go poslinsam sie nie poslini

Vilemo_88, Wasz sex faktycznie musi byc do dupy. Uzyjcie jezykow [ nie tylko do sliniea] bo inaczej dupa bedzie. Krza krytykowac, byc krytykowanym i rozmawiac co sprawia przyjemnosc a nie tak. I filmy Cie duzo nie naucza. ;P Tylko cwiczenia i rozmoawanie. A jak sie boisz rozmawaic to poczekaj z sexem jeszcze te pare latek.
"Wasz sex faktycznie musi byc do dupy. Uzyjcie jezykow [ nie tylko do sliniea] bo inaczej dupa bedzie."
My wcale nie uprawiamy sexu jeszcze a do dupy tez nie jest. zaczelismy ost bardziej smijesze pieszczoty. nam zawsze arzem bylo cudownie w tych sprawach tylko problem zaczal sie wtedy jak ja dotknelam jego penisa po prostu nie wiedzialam co mam z \nim robic i zauwazylam ze to nie dalo mu oczekiwanej przezmnie przyjsmnosci a po zatym wszystko inne nam doskolnale wychodzi tylko wlasnie to mnie dobija i doluje
ale kto bykl odrazu doskolnaly?/ tego sie idzie nauczuc mam nadzieje....
My wcale nie uprawiamy sexu jeszcze a do dupy tez nie jest. zaczelismy ost bardziej smijesze pieszczoty. nam zawsze arzem bylo cudownie w tych sprawach tylko problem zaczal sie wtedy jak ja dotknelam jego penisa po prostu nie wiedzialam co mam z \nim robic i zauwazylam ze to nie dalo mu oczekiwanej przezmnie przyjsmnosci a po zatym wszystko inne nam doskolnale wychodzi tylko wlasnie to mnie dobija i doluje
- ksiezycowka
- Weteran
wiesz. całe życie facet ma jakieś wyobrażenie o seksie oralnym, pieszczotach partnerki, a w rzeczywistości ulgę przy tych fantazjach przynosi mu jego prawica( bądź lewica zależy od opcji politycznej). Kiedy Kobieta się za niego zabierze, facet musi się odprężyć, i oddać temu co robi partnerka a wręcz nauczyć się czerpać przyjemność z tego co partnerka z nim wyprawia. podniecenie i orgazm siedzi we łbie i trza to z tamtąd wydobyć. popróbujta i będzie wypas 
Ja również to potwierdzę...rozmowam rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Musicie być na siebie otwarci...wiedziec, czego od siebie oczekujecieM. pisze:ZielonaHerbatka napisał/a:
Proponuje jego zapytać czy robisz cos zle a nie nas:)
O, to, to. I idzie sie tego nauczyc, tylko trzeba chciec i jak to juz Moon ujela - rozmawiac.

[ Dodano: 2006-05-02, 21:57 ]
a szczerosci i reakcji nie ma sie co bac...no chyba ze cie nie kocha to cie wysmieje
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Jak po prostu poprosiłam swojego chłopaka, żeby wziął mnie za rękę i pokazał mi co mam zrobić i powiedziałam mu, że jeśli coś będę robić źle, to niech mnie poprawia, i możesz mi wierzyć czy nie, nigdy mnie nie skrytykował, bo zawsze było tak, jak lubił;) Uważam, że to najlepszy sposób, by dogodzić facetom;)
Hahaha!!! Faktycznie.....dziewczyny maja za pierwszym razem naprawde niezly problem.....Ja ja sie pierwszy raz zabawialem z moja dziewczyna to najpierw dbalem o to zeby jej bylo dobrze (minet , tornado jezykiem itp;p) Jak chciala sie odwdzieczyc to sie spytala: A jak mam to chwycic<lol>..... Najlepiej wszystko po kolei pokazac.....to najlepszy sposob...bez slow nigdy para nie dojdzie do porozumienia...a wiadomo...bez porozumienia nie ma przyjemnosci:)
hehe ta..ja pamietam jak po pierwszej dluzszej minecie mnie jezyk az bolal..od tego tornada..na dodatek sobie ta zyle pod jezykiem pokaleczylem o zeby hehe...ale bylo swietnie ;]Tomi17 pisze:tornado jezykiem itp;p
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”