problemik

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Vilemo_88
Zaglądający
Zaglądający
problemik

Postautor: Vilemo_88 » 19 kwie 2006, 16:19

niedawno z chlopakiem zdecydowalismy sie na smielsze pieszczoty. wkaldam w nie cala swoja milosc jednak zauwazylam ze nie daje mu to zadnej przyjemnosci. niewiem moze robie cos zle tym bardziej ze sa ta moje poczatki. podejrzewam ze niedlugo przejdziemy do seksu oralnego ale ja sie boje ze nie da mu to rozniez przyjemnosci skorozabawy reka tego nie daja!!!! niewiem naprawde czyja robie cos zle???
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 19 kwie 2006, 16:24

Skoro nie daja to musialas zrobic niewlasciwie:)

Nie wiem jak on ale mnie nie kreci jak kobieta lapie za niego i tak dossyc szybko rusza raczka w gore i w dol :) tylko powoli delikatnie jezyczkiem heh musisz sie nauczyc:> pogadaj z nim najlepiej albo z jakims kumplem:) z kimkolwiek kto ma jakies doswiadczenie.
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
ZielonaHerbatka
Bywalec
Bywalec
Postautor: ZielonaHerbatka » 19 kwie 2006, 16:27

Proponuje jego zapytać czy robisz cos zle a nie nas:) Może chłopak na poczatku sam pokieruje twoja reką?? Niewykluczone też że przyzwyczaił sie do innego rodzaju pieszczot(masturbuje się?) i teraz ciężko mu dojść jak ktoś to robi w inny sposób? rozmowa jest zawsze najleprzym wyjściem:) A i na seks oralny przyjdzie czas, spokojnie:) Jeśli chcesz mocniej na niego zadziałać to mozesz np. kupić sobie jakąś seksowna bielizne albo cos w tym rodzaju:)
Vilemo_88
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Vilemo_88 » 19 kwie 2006, 16:30

"Nie wiem jak on ale mnie nie kreci jak kobieta lapie za niego i tak dossyc szybko rusza raczka w gore i w dol :) tylko powoli delikatnie jezyczkiem heh musisz sie nauczyc:> "

mysle ze ja za lekko zlapalam i dosc wolno rruszalam w gore i wdol... niestety,moj problem tkwi w tym ze batrdzo boje sie krytki i tego jak uslysze ze cos zle.. heh lecze sie z tegbo powoli ;-)
a pieszczenie samych okolic moze dac jakas przyjemnosc??
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 19 kwie 2006, 16:57

kurcze ja tego nie rozumiem.. jest dwoje ludzi ktorzy sie "kochaja" i chca to zrobic... kobieta nie wie jak, facet byc moze tez.... tak ciezko jest siebie zapytac chociazby w trakcie o cokolwiek?:D Ja mojej bylej pytalem jak mam to robic bo nie wiedzialem a nie wszystko da sie zaobserwowac i nie dostawalem zadnych odpowiedzi :D co sie moglem sam nauczyc to sie nauczylem ale ku.rwa nie wszystko da sie zrobic samemu tym bardziej ze z kazda partnerka jest inaczej. Nie rozumiem boisz sie krytyki to zrob cos zeby tego nie uslyszec tym bardziej jesli wiesz ze facet cie skrytykuje - zapytaj jego ze nie wiesz jak to sie robi i zeby Ci podpowiezial przeciez na pewno podpowie :D

Vilemo_88
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Vilemo_88 » 19 kwie 2006, 22:17

hmm a problem tkwi mysle w tym ze Jego penis jest suchy..... normalne to jest? :| :| :|
on00
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: on00 » 19 kwie 2006, 22:23

Vilemo_88 pisze:hmm a problem tkwi mysle w tym ze Jego penis jest suchy..... normalne to jest? :| :| :|

a co to znaczy suchy ??
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 19 kwie 2006, 22:35

ze censored nie mokry ? :)

To go poslin :) sam sie nie poslini :)

Czytalas moze jakies ksiazki na temat seksu? Jest taka ksiazka tzn kiedys byla sztuka kochania bodajze :D wspanialy kochanek wspaniala kochanka z wydawnictwa muza(ale nie wiem co w srodku bo nie czytalem jeszcze) wlaz na www.merlin.com.pl (chyba) i poszukaj co jest o seksie albo odwiedz empik. Powinno w ktorejs ksiazce byc napisane jak robic laske :) Albo lepiej sciagnij to z netu obejzysz z 10 filmow, pocwiczysz troche i bedziesz umiec. Najlepsze wyjscie?:)

Vilemo_88
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Vilemo_88 » 19 kwie 2006, 22:55

no z fila,mi to chyba najlepsze wyjdcie bedzie :D
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 19 kwie 2006, 23:09

Hyhy pisze:e censored nie mokry ? :)

To go poslin :) sam sie nie poslini :)
<hahaha> Uwielbiam Cie.
Vilemo_88, Wasz sex faktycznie musi byc do dupy. Uzyjcie jezykow [ nie tylko do sliniea] bo inaczej dupa bedzie. Krza krytykowac, byc krytykowanym i rozmawiac co sprawia przyjemnosc a nie tak. I filmy Cie duzo nie naucza. ;P Tylko cwiczenia i rozmoawanie. A jak sie boisz rozmawaic to poczekaj z sexem jeszcze te pare latek.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 19 kwie 2006, 23:14

Dlaczego nie naucza, zobaczy jak mozna wziac dozbuzi to i sprobuje, czerp wiedze ze wszystkich zrodel z jakich tylko mozesz :D tata mi tak zawsze mowil :D

Moon ja Ciebie tez :) hyhy :P

Vilemo_88
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Vilemo_88 » 20 kwie 2006, 13:57

"Wasz sex faktycznie musi byc do dupy. Uzyjcie jezykow [ nie tylko do sliniea] bo inaczej dupa bedzie."

My wcale nie uprawiamy sexu jeszcze a do dupy tez nie jest. zaczelismy ost bardziej smijesze pieszczoty. nam zawsze arzem bylo cudownie w tych sprawach tylko problem zaczal sie wtedy jak ja dotknelam jego penisa po prostu nie wiedzialam co mam z \nim robic i zauwazylam ze to nie dalo mu oczekiwanej przezmnie przyjsmnosci a po zatym wszystko inne nam doskolnale wychodzi tylko wlasnie to mnie dobija i doluje :/ :/ ale kto bykl odrazu doskolnaly?/ tego sie idzie nauczuc mam nadzieje....
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 kwie 2006, 14:03

Vilemo_88 pisze:do dupy tez nie jest
Mówie z jego perspektywy.
Vilemo_88 pisze:tego sie idzie nauczuc mam nadzieje...
Al;e tylko jak sie otwrcie z partnerem rozmawia. Moj sie wił przy drugim podejsciu z rozkoszy. :] Bo po pierwszym byla rozmowa a nie zapytanie na forum.
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 20 kwie 2006, 18:45

ZielonaHerbatka pisze:Proponuje jego zapytać czy robisz cos zle a nie nas:)
O, to, to. I idzie sie tego nauczyc, tylko trzeba chciec i jak to juz Moon ujela - rozmawiac.
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem
ze nie mam prawa byc jaka chce'
dredd
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: dredd » 21 kwie 2006, 09:37

nie rozumiem jak facetowi nie sprawia przyjemnosci pieszczto swojej kobiety
troche to takie dziwne

chyba lepiej jak kobieta to robi niz facet w kiblu wieksze doznania a pozatym mozna sie zajasc na piersiami kobiety czy tez ja piescic
DREDD
Savalas
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Savalas » 21 kwie 2006, 22:07

wiesz. całe życie facet ma jakieś wyobrażenie o seksie oralnym, pieszczotach partnerki, a w rzeczywistości ulgę przy tych fantazjach przynosi mu jego prawica( bądź lewica zależy od opcji politycznej). Kiedy Kobieta się za niego zabierze, facet musi się odprężyć, i oddać temu co robi partnerka a wręcz nauczyć się czerpać przyjemność z tego co partnerka z nim wyprawia. podniecenie i orgazm siedzi we łbie i trza to z tamtąd wydobyć. popróbujta i będzie wypas :)
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 21 kwie 2006, 22:53

M. pisze:ZielonaHerbatka napisał/a:
Proponuje jego zapytać czy robisz cos zle a nie nas:)
O, to, to. I idzie sie tego nauczyc, tylko trzeba chciec i jak to juz Moon ujela - rozmawiac.
Ja również to potwierdzę...rozmowam rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Musicie być na siebie otwarci...wiedziec, czego od siebie oczekujecie ;)
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 29 kwie 2006, 18:36

Vilemo_88 pisze:nie daje mu to zadnej przyjemnosci

Tez tak czasem mysle. Wiesz co, moze to tylko Twoje odczucia sa.
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem

ze nie mam prawa byc jaka chce'
Awatar użytkownika
phoenix
Początkujący
Początkujący
Postautor: phoenix » 29 kwie 2006, 19:32

Co wy się tak uczepiliście tej rozmowy?? Niech ci pokaże jak chciałby żebyś go dotykała i pieściła. On na pewno wie co lubi itd.. Polecam równiez przyrodnicze filmy edukacyjne
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 02 maja 2006, 21:57

<hahaha> <hahaha> <hahaha> sie usmialem....co do mojego zwiazku.to tez sie pytalem swojej dziewczyny co robic itd i tez mi nie odpowiadala.najlepiej uczyc sie samemu a potem sie wie wszystko :P. ale gdy dziewczyna trzyma penisa za lekko przy machaniu w gore i dol ( <diabel> ) to jest to bledem...bo nic nie czujemy :)

[ Dodano: 2006-05-02, 21:57 ]
a szczerosci i reakcji nie ma sie co bac...no chyba ze cie nie kocha to cie wysmieje :D
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
didi_16
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: didi_16 » 06 maja 2006, 20:28

Jak po prostu poprosiłam swojego chłopaka, żeby wziął mnie za rękę i pokazał mi co mam zrobić i powiedziałam mu, że jeśli coś będę robić źle, to niech mnie poprawia, i możesz mi wierzyć czy nie, nigdy mnie nie skrytykował, bo zawsze było tak, jak lubił;) Uważam, że to najlepszy sposób, by dogodzić facetom;)
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 07 maja 2006, 12:53

no w sumie masz racje...ale chlopak tez lubi gdy dziewczyna robi cos nowego co go zaskakuje albo jest inne niz zawsze ;) . ja bardzo cenie kreatywnosc w tym sporcie :)
"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie."
didi_16
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: didi_16 » 07 maja 2006, 12:56

no tak, ale jak juz sie poczulam z jego pomoca, to zaczelam kominowac sama, tyle, ze juz wiedzac co i jak moge robic:P
Tomi17
Początkujący
Początkujący
Postautor: Tomi17 » 07 maja 2006, 23:59

Hahaha!!! Faktycznie.....dziewczyny maja za pierwszym razem naprawde niezly problem.....Ja ja sie pierwszy raz zabawialem z moja dziewczyna to najpierw dbalem o to zeby jej bylo dobrze (minet , tornado jezykiem itp;p) Jak chciala sie odwdzieczyc to sie spytala: A jak mam to chwycic<lol>..... Najlepiej wszystko po kolei pokazac.....to najlepszy sposob...bez slow nigdy para nie dojdzie do porozumienia...a wiadomo...bez porozumienia nie ma przyjemnosci:)
Awatar użytkownika
saker33
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saker33 » 09 maja 2006, 18:31

Tomi17 pisze:tornado jezykiem itp;p
hehe ta..ja pamietam jak po pierwszej dluzszej minecie mnie jezyk az bolal..od tego tornada..na dodatek sobie ta zyle pod jezykiem pokaleczylem o zeby hehe...ale bylo swietnie ;]

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”