Prosze o pomoc !!!!

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Gość

Prosze o pomoc !!!!

Postautor: Gość » 24 lut 2004, 16:13

Wiem ze dziwne pytania ale wydaje mi sie ze kobieta z ktora jestem ciagle proboje mnie przekonac do kochania sie a ja nie wiem jak sie za to zabrac... :-) prosze o pomoc...

1.Hmmm Kiedy mam zalozyc gumke wiem ze kiedy bede mial zamiar penetrowac ale gdy kobieta np. bedzie chciala "zrobic loda" to co mam zdjac czy jak? nie wiem.
2.Kiedy jak rozpoznac kiedy pochwa jest gotowa do penetracji?
3.czy smak i zapach plynow wydobywajacych sie z pochwy kobiety jest przyjemny?

acha i jeszcze jedno pytanie skierowane zarowno do kobiet jak i do facetow....

czy mezczyzna powinnien golic wlosy lonowe w okolicach penisa, czy to jakos przeszkadza?

Z gory dziekuje i pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 lut 2004, 16:55

Nic nie szkodzi , ze nie wiesz , poddaj sie jej całkowicie , ona bedzie miała uciechę z tego ze ma prawiczka ,a Ty sie dowiesz przy okazji co i jak , razem dojdziecie wspulnie do perfekcji , bowiem nie ma złotego srodka póki sie nie pozna partnera dogłebnie
a z goleniem to rzecz gustu partnerki , zapytaj ja o to !?
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Gość

Postautor: Gość » 24 lut 2004, 18:34

Dzieki ze chociaz ty odpowiedziales ale i tak to mi nic nie pomoglo ja jestem z natury wstydliwy i niegdy w zyciu nie zapytam sie jej " Kochanie mam sobie ogolic jaja" hehe no przeciez to bedzie smieszne..:) moglby ktos odpowiedziec na te wszystkie pytania bede wdzieczny
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 24 lut 2004, 18:49

Jezeli kobieta bedzie Cie chciala zadowolic tez oralnie przed penetracja to robi to podczas pieszczot zanim zalozysz gumke. uwierz miz e lizanie lateksu nie jest ani troche przyjemne. To wszytsko jest na wyczucie nie martw sie. Tu nie ma zadnych zasad i dlatego seks jest taki fajny.

Najlatwiej rozpoznasz ze pochwa jest gotowa do penetracji wkladajac tam palec i sprawdzajac czy jest "mokro" aby byl odpowiedni poslizg.

Hmmm tak sie zastanawiam nad twoim 3cim pytaniem czy nigdy tego nie wachales nie smakowales? jest to dla mnie troche dziwne myslec o wspolzyciu nie znajac swoich ciał ale oczywiscie kazdy robi jak uwaza. Nie wiem czy ten smak i zapach jest przyjemny kobietom sie wydaje ze nie bardzo a mezczyzni sie tym zachwycaja...

A co do owlosienia to kwestia indywidualna. Twoje owlosienie - Twoja sprawa nie chcesz nie gol ale zadnych przeciwskazan nie widze, w niczym to tez nie przeszkadza a wyglada estetyczniej. Moj chlopak niestety jeszcze sie nie zdecydowal na ten krok. Ty zapytaj partnerki co o tym sadzi.
Keplianica

Postautor: Keplianica » 24 lut 2004, 18:52

Facet, niepoważny jestes. Jak tak bardzo się boisz to albo zrezygnuj na razie z seksu, bo do niego nie dorosłes albo się przemóż. Nie rozumiem ludzi, którzy chcą mieć na wszystko gotową odpowiedź. Ja z moim partnerem przez rok niemal rozmawialismy, a potem poznawaliśmy się krok po kroku.
A widzę że ty nie masz ZADNEJ wiedzy ani doświadczenia na ten temat. Na takie pytania sam powinieneś znaleźć odpowiedź. TYLKO DOŚWIADCZENIE ci ją da. Jak rozpoznać kikedypochwa jest gotowa??? MAJN GOD JAK NIE MASZ WPRAWY TO NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIE BEDZIESZ W STANIE TAK PARTNERKI PODNIECIĆ, ŻEBY BYŁA W PEŁNI GOTOWA, PRZYKRE ALE PRAWDZIWE. WIęc lepiej od razu jej powiedz na czym stoi.
Czy płyny są przyjemne??? Jak nie spróbujesz to nikt ci tego nie opisze. Radzę zastanowić się przez chwile, czy nie ośmieszasz się takimi pytaniami.
Czy to takie trudne porozmawiać z kobietą, jeżeli sie ja kocha???

:!: :!: :!: MOJ OSĄD: NIE DOROSŁES PSYCHICZNIE DO SEKSU :!: :!: :!:
Gość

Postautor: Gość » 24 lut 2004, 19:01

Keplianica pisze:Facet, niepoważny jestes. Jak tak bardzo się boisz to albo zrezygnuj na razie z seksu, bo do niego nie dorosłes albo się przemóż. Nie rozumiem ludzi, którzy chcą mieć na wszystko gotową odpowiedź. Ja z moim partnerem przez rok niemal rozmawialismy, a potem poznawaliśmy się krok po kroku.
A widzę że ty nie masz ZADNEJ wiedzy ani doświadczenia na ten temat. Na takie pytania sam powinieneś znaleźć odpowiedź. TYLKO DOŚWIADCZENIE ci ją da. Jak rozpoznać kikedypochwa jest gotowa??? MAJN GOD JAK NIE MASZ WPRAWY TO NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIE BEDZIESZ W STANIE TAK PARTNERKI PODNIECIĆ, ŻEBY BYŁA W PEŁNI GOTOWA, PRZYKRE ALE PRAWDZIWE. WIęc lepiej od razu jej powiedz na czym stoi.
Czy płyny są przyjemne??? Jak nie spróbujesz to nikt ci tego nie opisze. Radzę zastanowić się przez chwile, czy nie ośmieszasz się takimi pytaniami.
Czy to takie trudne porozmawiać z kobietą, jeżeli sie ja kocha???

:!: :!: :!: MOJ OSĄD: NIE DOROSŁES PSYCHICZNIE DO SEKSU :!: :!: :!:

moze tez prawda w sumie to bedzie moj pierwszy raz ... kurde no w sumie boje sie troche bo kocham ja i duzo dla mnie znaczy a nie chce zrobic jakiej plamy bo wiem ze ona to juz robila kiedys... pytam sie bo chce uniknac jakis glupich sytuacji chce zeby wiedziala ze to tez potrafie zrobic... ehh ...ja mam dopiero 18 lat nie znam waszego wieku wiec nie wiem ale pewnie wiekszosc z was ma juz rodzinki pozakladane i wymieniacie sie doswiadczeniem... a ja... a ja nie mam takiegoo... shit... Jak nie doroslem do Seku to kiedy do cholery dorosne???? jak bede mial 50 na kraku i nie bede mogl ... ino sie pochlastac... jaaaaaaaaaki doooooooooooool....:(
Gość

Postautor: Gość » 24 lut 2004, 19:04

Keplianica pisze:MAJN GOD JAK NIE MASZ WPRAWY TO NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIE BEDZIESZ W STANIE TAK PARTNERKI PODNIECIĆ, ŻEBY BYŁA W PEŁNI GOTOWA...

Jeszcze do tego To CO JA MAM DO CHOLERY ISC NA PROSTYTUTKI ZEBY NABRAC WPRAWY????? nie jestem z takich ludzi... widze ze mnie nie rozumiesz...
Keplianica

Postautor: Keplianica » 24 lut 2004, 19:13

Nie nie nie, xle zrozumiałes. Powiedz jej, że jestes bez dośwaidczenia, popróś o jej inicjatywe. Może poprowadzi cię tak, że nie bedziesz się bal. Strach moze cię doprowadzić do "oklapnięcia". Zreszta, da się poznać niewprawnego faceta nawet jak do penetracji dojdzie. Odpada jakoś na samym wejściu z reguły.
Sama mam prawie 19 lat i doświadczenia niewiele, ale wiem, że współżycie powinno zaczynać się od wzajemnych pieszczot, a potem, kiedy już pozna się, co najbardziej dziewczynę podnieca, co lubi, czego nie, jakie ma nawyki, itd, można przejść do seksu oralnego i seksu w ogóle.
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 24 lut 2004, 19:23

Dokladnie tak samo sie zdziwilam ze nie wiesz nawet jak pachnie kobieta a chcesz sie brac do seksu wszystko po kolei "Gościu" zacznij od pieszczot poznaj jej cialo cm po centymetrze a kiedy bedziesz juz wiedzial jak ja podniecic rozpalic i nic nie bedzie ci obce zdecyduj sie na wspolzycie.
zycze powodzenia
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 24 lut 2004, 19:27

To nie prawda, że większość z nas ma już rodzinki. Ja np: nie mam nawet partnerki i jakoś z tym żyję :wink:
Mam więcej latek niż ty, i równiez doświadczenia za wiele to nie mam:) nie przejmuj się, jakoś to będzie:)

pozdrawiam...
Gość

Postautor: Gość » 24 lut 2004, 20:31

sarah pisze:Dokladnie tak samo sie zdziwilam ze nie wiesz nawet jak pachnie kobieta a chcesz sie brac do seksu wszystko po kolei "Gościu" zacznij od pieszczot poznaj jej cialo cm po centymetrze a kiedy bedziesz juz wiedzial jak ja podniecic rozpalic i nic nie bedzie ci obce zdecyduj sie na wspolzycie.
zycze powodzenia

tzn ja wiem jak ona pachnie... wiesz ja wiem co ja podnieca pieszczoty sa... ona przy calowaniu jest podniecona widze to... a jeszcze mam pytanie bo nie wiem czy wszystko co sie robi bez penetracji pochwy to sie nazywa pieszczotami:P Np. hmm nie wiem milosc francuska?(pieszczenie "warg sromowych") to tez jest pieszczota...
Gość

Postautor: Gość » 24 lut 2004, 20:33

mariusz pisze:To nie prawda, że większość z nas ma już rodzinki. Ja np: nie mam nawet partnerki i jakoś z tym żyję :wink:
Mam więcej latek niż ty, i równiez doświadczenia za wiele to nie mam:) nie przejmuj się, jakoś to będzie:)

pozdrawiam...

Dzieki za uswiadomienie...:) nie bede sie przejmowal jestem kurde prostym czlowiekiem interesuje sie muzyka grafika... a od niedawna zainteresowalem sie "Sexem" nie wiem chyba nigdy tyle nie czytalem co teraz:) hehe ..... smieszny jestem .... tylko plakac...
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 24 lut 2004, 21:06

pieszczoty to pieszczoty nigdy dokladniej sie nei zastanawialam nad granica gdzie one sie koncza. Sadze tez ze nie ma dokladnej definicji tego pojecia. Ale dla mnie pieszczoty oralne czyli milosc francuska to rowniez pieszczoty.
A ja proponuje Ci poczekac z seksem do czasu az nie bedziesz mial takich watpliwosci jak wymieniles powyzej czyli np jak smkuja i pachna soki kobiety, nie bedziesz sie kompletnie krepowal waszej nagosci, i nie bedziesz mial watpliwosci ze chcesz to zrobic

A do miki
mam pytanie........

no to pytaj - od tego jest forum przeciez
Muzyk
Początkujący
Początkujący
Postautor: Muzyk » 24 lut 2004, 21:16

Hehe a ja zawsze myslalem ze jak sie penetruje cipeczke kobiety to odrazu przechodzi sie do sexu:) hihi
Wielką cnotą jest wiara i wielką cnotą jest miłość. ale nadzieja to jakby największa z nich.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 25 lut 2004, 09:11

Widac do sexu trzeba dorosnąć. Zastanawiam sie jaki proscnet młodych ludzi uprawiających sex dorosło do tego... :|

pozdrawiam...
Gość

Postautor: Gość » 25 lut 2004, 09:12

Sex nie zaczyna , ani nie konczy sie na penetracji ! ale zaczyna i konczy (przyjmijmy ) od pocałunku !

krzys
Awatar użytkownika
Gregory
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Gregory » 27 lut 2004, 01:06

Wg mnie sex powinien sie zacząc na takich krokach jak zacząc sie całować puzniej gra rąk czyli pieszczenie sie wzajemnie rękami potem robieranie;sexi na koncu spokojne zakonczenie :lol: które koczny sie słodkim posałunkiem :wink: :D
$GrEgOrY$
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 20 mar 2004, 12:04

Ja uważam, że dopóki nie polubisz smaku i zapachu cipeczki, to lepiej nie zabieraj się za sex
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 21 mar 2004, 11:42

Nie wiem czy ten smak i zapach jest przyjemny kobietom sie wydaje ze nie bardzo a mezczyzni sie tym zachwycaja...

Kto mi wytłumaczy dlaczego kobiety nie lubią swego smaku i zapachu. Zaznaczam, że nie chodzi tu o skłonności lesbijskie
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 mar 2004, 14:46

Jarek pisze:
Nie wiem czy ten smak i zapach jest przyjemny kobietom sie wydaje ze nie bardzo a mezczyzni sie tym zachwycaja...

Kto mi wytłumaczy dlaczego kobiety nie lubią swego smaku i zapachu. Zaznaczam, że nie chodzi tu o skłonności lesbijskie

Tak samo jak faceci nie lubia swojego.
sallvadore
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: sallvadore » 21 mar 2004, 18:08

Bo wydaje im sie, że jest nieprzyjemny. Wstydzą sie tego. Jednakże na nas, mężczyzn, działa to jak miód na kubusia puchatka mniam mnaim...
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 21 mar 2004, 18:24

Są na tym forum wypowiedzi facetów, którzy próbowali swoich smaków i nie narzekali.
Czyżby kobiety tego nie robiły?
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 21 mar 2004, 18:30

...a może wstydzą się o tym mówić?
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 mar 2004, 18:55

Jarek pisze:...a może wstydzą się o tym mówić?

sarah pisala chyba ze probowala
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 21 mar 2004, 19:01

tak, pamiętam, że pisała, ale też nie narzekała, że to coś złego
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 21 mar 2004, 19:01

Ja tam zupelnien ie widze w tym niczego zlego :) Same lakocie :d
Keplianica

Postautor: Keplianica » 21 mar 2004, 20:44

Hmmm... szczerze mowiąc to ja sama nie próbowałam swojego śluzu, chyba ze posrednio, tzn. całowałam partnera, który chwilę wcześniej ich próbował ;)
Żadne zaskoczenie: lekko słony smak. Tak jak spermy lub masty.
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 25 mar 2004, 13:15

Tak jak spermy lub masty.
Aż wstyd się przyznać, ale daję słowo nie wiem co "masta", ani tym bardziej jak to smakuje.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 mar 2004, 00:00

lub masty

Mozna jasniej?
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 26 mar 2004, 12:25

Keplianica pisze:Tak jak spermy lub masty.

Mastka, smegma, mazista wydzielina złożona z łoju, złuszczonych komórek nabłonkowych i flory bakteryjnej, gromadząca się u mężczyzn w rowku żołędzi członka, a u kobiet wokół warg mniejszych (pod napletkiem łechtaczki).

:563:
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”