Nakryła nas jego mama
Moderator: modTeam
Nakryła nas jego mama
Mam problem. Ostatnio jak byłam u swojego meżczyzny w domu zaczeliśmy się kochać. W pewnym momencie jego mama zawołała go wiec on sie ubrał i poszegł do niej. Po chwili wrócił z lodami i zaczoł sie rozbierać. Ja czekałam na niego goła. Po chwli weszła jego mama aby powiedziec mi że te lody sama kręciła... a ja siedziałam goła. ..Dzisiaj znowu do niego jadę. Jak mam się zachowac jak spotkam jego mamę??. Prosze podpowiedzcie
- ZielonaHerbatka
- Bywalec
- Bywalec
chlopak pod nieobecnosc rodzicow zaprosil dziewczyne
zaczeli bara bara fiku miku a tu niespodziewanie wczesniej wrocili rodzice i ich nakryli
"no ladnie" musli dziewczyna "mial mnie przedstawic jutro na obiedzie rodzicom a tu taki wstyd"
"pieknie pieknie " mysli chlopak " teraz pewnie szlaban i zabronia mi sie z nia spotykac"
"bravoo synku - super dupa" mysli ojciec
no i matka sobie mysli - "jak ta kurfa nogi trzyma - przeciez mu niewygodnie"
zapytaj faceta co mowila rodzicielka - moze jest tolerancja i dala chate i poszla na spacer
teraz tez sporo zalezy od ciebie - trzeba grac skromna - bo coz - wkoncu jestescie duzi i takei rzeczy sa normalne - wiec mamusia mogla sie domyslac - grunt to teraz zeby nie miala wrazenia o bezwstydnej rozspustnej zdzirze mamiacej jej synka
wszyskto zalezy od niej - trzeba by chlopaka zapytac nie nas
zreszta jest tu pare specjalistek i specjalistow od pukania siena scianie za ktora siedza rodzice - wkrotce sie wypowiedza
chlopak pod nieobecnosc rodzicow zaprosil dziewczyne
zaczeli bara bara fiku miku a tu niespodziewanie wczesniej wrocili rodzice i ich nakryli
"no ladnie" musli dziewczyna "mial mnie przedstawic jutro na obiedzie rodzicom a tu taki wstyd"
"pieknie pieknie " mysli chlopak " teraz pewnie szlaban i zabronia mi sie z nia spotykac"
"bravoo synku - super dupa" mysli ojciec
no i matka sobie mysli - "jak ta kurfa nogi trzyma - przeciez mu niewygodnie"
zapytaj faceta co mowila rodzicielka - moze jest tolerancja i dala chate i poszla na spacer
teraz tez sporo zalezy od ciebie - trzeba grac skromna - bo coz - wkoncu jestescie duzi i takei rzeczy sa normalne - wiec mamusia mogla sie domyslac - grunt to teraz zeby nie miala wrazenia o bezwstydnej rozspustnej zdzirze mamiacej jej synka
wszyskto zalezy od niej - trzeba by chlopaka zapytac nie nas
zreszta jest tu pare specjalistek i specjalistow od pukania siena scianie za ktora siedza rodzice - wkrotce sie wypowiedza
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
ja napisze Ci tak na poczatku gdy pierwszy raz zostałem u dziewczyny na noc kochalismy sie i moja pani wydaje rózne odgłosy a ze jej mama byla w lazience wszystko słyszała.
Na drugi dzien gdy jedlismy sniadanie smam zaczeła rozmawiac o zabezpieczeniach i zaproponowała Mojej kochanej Agusi zeby poszła do ginekologa to jej przepisze jakies tabletki antykoncepcyjne. Ja ni mogłem z wrazenia nic zjesc a byłem taki czerwony ze ...
Powiem Ci tak nie taki straszny diabeł jak go malują. NIe ma co sie denerwowac.
Rodzice wcale pod tym wzgledem nie sa tacy straszni. Sami byli młodzi i wiedza o co chodzi.
Zachowuj sie naturalnie i skromnie a bedzie dobrze:)) pozdrawiam
Na drugi dzien gdy jedlismy sniadanie smam zaczeła rozmawiac o zabezpieczeniach i zaproponowała Mojej kochanej Agusi zeby poszła do ginekologa to jej przepisze jakies tabletki antykoncepcyjne. Ja ni mogłem z wrazenia nic zjesc a byłem taki czerwony ze ...
Powiem Ci tak nie taki straszny diabeł jak go malują. NIe ma co sie denerwowac.
Rodzice wcale pod tym wzgledem nie sa tacy straszni. Sami byli młodzi i wiedza o co chodzi.
Zachowuj sie naturalnie i skromnie a bedzie dobrze:)) pozdrawiam
mnie z dziewczyna tylko moja mama nakryła... wczoraj nawet hehehh rano sie wkurzała na mnei bo myslała ze zasnalem przy kompie - muzyka grała głosno to przyszła zobaczyc, a tu ja z dziewczyna głupio jej było nas zobaczyc po prostu - w takich rzeczach sie nie przeszkadza
bedzie dobrze zobaczysz!
bedzie dobrze zobaczysz!
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
- FlyingDuck
- Pasjonat
Ja pitolę. Kochać się z facetem, siezieć gołą, jak ktoś jest w domu i może wejść w każdej chwili... Po prostu żenada.
Co powinnaś zrobić? Ktoś pisał i ja się zgadzam, zapytaj faceta, czy Jego mama coś potem mówiła. I Ją przeproś. Jakby moje dziecko odwaliło taki numer ze swoim partnerem lub partnerką, to chyba czułabym niesmak. Jak można tak nie umieć się zachować?
Co powinnaś zrobić? Ktoś pisał i ja się zgadzam, zapytaj faceta, czy Jego mama coś potem mówiła. I Ją przeproś. Jakby moje dziecko odwaliło taki numer ze swoim partnerem lub partnerką, to chyba czułabym niesmak. Jak można tak nie umieć się zachować?
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Trzeba bylo krzyknac dla picu "Mamy Cie!" Ciezka sytuacja. Do mnie do pokoju raz wpadla moja mama, kiedy moja byla robila mi fajnie ustami Marta padla plackiem pod moim kroczem (gilgotalo ), mama zapytala "Gdzie Marta?", popatrzyla na bulwe w moich nogach, usmiechnela sie i wyszla Nie masz sie wiec czym martwic
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”