siema
mam pytanie czy brak wysilku fizycznegoi ogolnie rzecz biorac zadnej aktywnosci ruchowej moze niekorzystnie wplyac na moja erekcje bo zauwazylm ze jakos dziwienie sie zachowuje moj ptaszzek a nie biegalem nic nie cwicze zero ruchu od 6 miesiecy doslownie siedze i jem i sie ucze bo matura niedlugo
czy to ma ujemny wplyw bo wydaje mi sie ze tak ale chce sie poradzic
Zdolnosci sexualne a brak wysilku fizycznego
Moderator: modTeam
Gdzies cos kiedys czytalem ;p. Ze ma to bardzo wielki wplyw na zycie seksualne czlowieka.
Pozatym tak sie nad tym zastanawiajac to czlowiek bez ruchy robi sie taki "ociezaly" bez checi do czegokolwiek rozleniwia sie itp ... Wiec nic innego jak zakladaj trampki i lec do parku ... moze podczas "dzogingu" poznasz jakas kobitke ktora rowniez pomeczyla by sie nietylko biegajac po parku
Pozatym tak sie nad tym zastanawiajac to czlowiek bez ruchy robi sie taki "ociezaly" bez checi do czegokolwiek rozleniwia sie itp ... Wiec nic innego jak zakladaj trampki i lec do parku ... moze podczas "dzogingu" poznasz jakas kobitke ktora rowniez pomeczyla by sie nietylko biegajac po parku
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”