Ból podczas orgazmu (sex oralny)
Moderator: modTeam
Ból podczas orgazmu (sex oralny)
Witam moja dziewczyna ma pewien problem mianowicie ma straszliwy bol (waginy, macicy) podczas orgazmu jest ona dziewica uprawiamy sex oralny. Chcialbym sie dowiedziec co jest przyczyna tego bolu poniewaz niepokoi mnie to prosze o pomoc dziekuje
- Czarny Aniołek
- Zaglądający
Hm mozliwe ,że jest to spowodowane nieprawidłową budową narządu rozdrodczego.
Nie jestem jednak lekarzem ani jasnowidzem.
Niestety , trzeba się wybrać do doktorka i powiedzieć co i jak.
Nie jestem jednak lekarzem ani jasnowidzem.
Niestety , trzeba się wybrać do doktorka i powiedzieć co i jak.
Jesteś moim przeznaczeniem. Wierzę, że ja Twoim,
tamtego nie zmienię.
Zechcesz widzieć poświęcenie, nie mów mi, że nie chcesz,
proszę. Kocham Cię szalenie.
tamtego nie zmienię.
Zechcesz widzieć poświęcenie, nie mów mi, że nie chcesz,
proszę. Kocham Cię szalenie.
Alien161 chodzi ze za malo powiedziales - my nie asystuje,y przy twoich igraszkach
sam wiesz w ktorym dokaldnie momencie twoja luba odczuwa bol
nie mozemy gdybac tylko majac za info ze boli - zresza dziewce ma bolec - ma jej nawet peknac i krwawic - wiec jak sie podziewasz konkretnych odpowiedzi to zadaj pytanie z pelnym opisem problemu - w miare mozliwosci
obajw wskazuje ze albo robisz jej jakies kuku albo ona ma jakas traume "nie moge miec orgazmu bo to grzech" czy cos w moherowym lub ciemnogrodzkim stylu
problem natury medycznej - tez mozliwy - siakas infekcja czy inne mikropotfory - byla u gienka na przegladzie technicznym ?
Rapid - sam widzisz ze nie wie nawet ktorym jezykiem
sam wiesz w ktorym dokaldnie momencie twoja luba odczuwa bol
nie mozemy gdybac tylko majac za info ze boli - zresza dziewce ma bolec - ma jej nawet peknac i krwawic - wiec jak sie podziewasz konkretnych odpowiedzi to zadaj pytanie z pelnym opisem problemu - w miare mozliwosci
obajw wskazuje ze albo robisz jej jakies kuku albo ona ma jakas traume "nie moge miec orgazmu bo to grzech" czy cos w moherowym lub ciemnogrodzkim stylu
problem natury medycznej - tez mozliwy - siakas infekcja czy inne mikropotfory - byla u gienka na przegladzie technicznym ?
Rapid - sam widzisz ze nie wie nawet ktorym jezykiem

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
z załozenia jesli kazdego bedziemy tu mec za kretyna , to takie odpowiedzi bedziemy dawac , Bender ! jakich informacji Ci brakuje ? pisze wyraznie sex oralny ! wiec dlaczego pytasz o jezyk ?
chciałeś byc smieszny ?
nie udało Ci sie !
nie umiem odpowiedziec na to pytanie , trzeba szukac pomocy u ginekologa
chciałeś byc smieszny ?
nie udało Ci sie !

nie umiem odpowiedziec na to pytanie , trzeba szukac pomocy u ginekologa
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
U mojej dziewczyny jest czasem podobnie. Z ta roznica ze nie jest to bol podczas orgazmu tylko tuż po. No i wystepuje on tylko w tygodniu poprzedzajacym okres. Moze u Ciebie jest podobnie tylko nie skojarzyles faktow. Ja z moim skarbem w kazdym badz razie, wlasnie zblizajacym sie okresem ten bol tlumaczymy.
Andrew, niektorzy do orala wliczaja tez palcowe <boje_sie>
a co do konkretnych informacji - nie wiadomo czy ten bol powstaje w trakcie pieszczot (kiedy jakby nie bylo sa to czule miejsca) czy w trakcie ( przeciaganie zabawy)
przeciez on tam jest - on wie co dokladnie robi - moze po prostu zbyt zachlanie atakuje lechtaczke ?
jak pisalem wyzej - wyrazajac przypuszczenia sa 3 prawdopodobne przyczyny
1. chlopak cos knoci - nie wiadomo czy zmiana techniki nie pomoze - bo nie wiadomo co robi
2. dziewcze ma problem medyczny - nie wiadomo co na to gienek - brak info
3. dziewcze ma problem w glowce (tam jest orgazm) i ma jakies sprzezenie zwrotne - tego tez nie wiemy - brak info - czy jak sama sie zadowala to ma to samo ? jesli nei to patrz pkt 1
w kazdym z 3 przypadkow - za malo informacji
nie chodzilo mi andrew - ty stary zboku o obrazowy opis "podchodze do niej rozchylam jej nogi, ogarnal mnie cudowny zapach jej napalonej kobiecosci , ukleklem przy niej zblizajac twarz do kwiatu jej kobiecosci i zaczalem slur slurp mniam manim mniam

a co do konkretnych informacji - nie wiadomo czy ten bol powstaje w trakcie pieszczot (kiedy jakby nie bylo sa to czule miejsca) czy w trakcie ( przeciaganie zabawy)
przeciez on tam jest - on wie co dokladnie robi - moze po prostu zbyt zachlanie atakuje lechtaczke ?
jak pisalem wyzej - wyrazajac przypuszczenia sa 3 prawdopodobne przyczyny
1. chlopak cos knoci - nie wiadomo czy zmiana techniki nie pomoze - bo nie wiadomo co robi
2. dziewcze ma problem medyczny - nie wiadomo co na to gienek - brak info
3. dziewcze ma problem w glowce (tam jest orgazm) i ma jakies sprzezenie zwrotne - tego tez nie wiemy - brak info - czy jak sama sie zadowala to ma to samo ? jesli nei to patrz pkt 1
w kazdym z 3 przypadkow - za malo informacji
nie chodzilo mi andrew - ty stary zboku o obrazowy opis "podchodze do niej rozchylam jej nogi, ogarnal mnie cudowny zapach jej napalonej kobiecosci , ukleklem przy niej zblizajac twarz do kwiatu jej kobiecosci i zaczalem slur slurp mniam manim mniam

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
A może spróbować odpuscić samej łechtaczce?
Bardzo czesto jest tak że stymulacja tylko i wyłącznie tego miejsca moze spowodować ból.Mam na myśli to abyś nie odkrywał ....jak by to powiedzieć..."dzwoneczka" a skupił się na wargach sromowych i tych małych i tych dużych a łechtaczkę pieścił tylko przez skórkę.
Ot takie moje dziwne twierdzenie.Zreszta znam to z autopsji
.
Sprawdź i daj znać
Bardzo czesto jest tak że stymulacja tylko i wyłącznie tego miejsca moze spowodować ból.Mam na myśli to abyś nie odkrywał ....jak by to powiedzieć..."dzwoneczka" a skupił się na wargach sromowych i tych małych i tych dużych a łechtaczkę pieścił tylko przez skórkę.
Ot takie moje dziwne twierdzenie.Zreszta znam to z autopsji

Sprawdź i daj znać
Re: Ból podczas orgazmu (sex oralny)
Alien161 pisze:Witam moja dziewczyna ma pewien problem mianowicie ma straszliwy bol (waginy, macicy) podczas orgazmu jest ona dziewica uprawiamy sex oralny. Chcialbym sie dowiedziec co jest przyczyna tego bolu poniewaz niepokoi mnie to prosze o pomoc dziekuje
Zawsze mi sie wydawalo, ze orgazm i ból sie wykluczaja...? Ale moze sie myle...?
eat me
U sado orgazm to "efekt uboczny"
wydaje mi sie ze zbyt bardzo skupiasz sie na lechtaczke i tylko ja pobudzasz przez co staje sie zbyt wrazliwa - skup sie wiecej na innych sferach erogennych

wydaje mi sie ze zbyt bardzo skupiasz sie na lechtaczke i tylko ja pobudzasz przez co staje sie zbyt wrazliwa - skup sie wiecej na innych sferach erogennych
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
Re: Ból podczas orgazmu (sex oralny)
Alien161 pisze:Witam moja dziewczyna ma pewien problem mianowicie ma straszliwy bol (waginy, macicy) podczas orgazmu jest ona dziewica uprawiamy sex oralny. Chcialbym sie dowiedziec co jest przyczyna tego bolu poniewaz niepokoi mnie to prosze o pomoc dziekuje
a nie pomyslałeś że za mocno ją w tym momencie pieścisz?
kobieta
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”