Seks w wodzie
Moderator: modTeam
Seks w wodzie
Witam wszystkich! Chcialbym sie dowiedziec jak to jest z uprawianiem milosci w wodzie. Planujemy z dziewczyna wyprobowac taki sposob /miejsce/ lecz zanim to nastapi chcemy dowiedziec sie jak to w teorii wyglada. Czytalem kiedys, ze kobiety maja problemy, poniewaz woda wyplukuje "sluz" z pochwy => a to powoduje nieprzyjemne tarcie. Na ile jest w tym prawdy i czy stosowanie lubrykantu moze pomoc-czy tez moze sie on wyplukac???? Dzieki za szczere odpowiedzi. Pozdrawiam moja kochana dziewczyne Kotke
:*:*
Woda w jakims stopniu wyplukuje sluz ale nie uniemozliwia to stosunku!! Przynajmniej w moim przypadku! Ale uwaga!!!!!
Znam dziewczyne ktora po seksie w jeziorze musiala leczyc sie dlugi czas( miala jakies zakazenie, obtarta blona sluzowa tak zadzialala w kontakcie z jakimis bakteriami) Polecam wiec wanne albo prysznic!
Znam dziewczyne ktora po seksie w jeziorze musiala leczyc sie dlugi czas( miala jakies zakazenie, obtarta blona sluzowa tak zadzialala w kontakcie z jakimis bakteriami) Polecam wiec wanne albo prysznic!
Ja rowniez mam pytanie co do seksu w wodzie bo kiedys czytalam ze powinno sie wprowadzic czlonek przed zanurzeniem sie poniewaz w innym wypadku penetracja jest bardzo trudna bo woda rozpycha pochwe. Sama tez zauwazylam ze w kapieli pochwa wypelniona jest woda i ze jest w niej luzno. Odpowiedzcie jak to jest ze stosunkiem
sarah pisze:Ja rowniez mam pytanie co do seksu w wodzie bo kiedys czytalam ze powinno sie wprowadzic czlonek przed zanurzeniem sie poniewaz w innym wypadku penetracja jest bardzo trudna bo woda rozpycha pochwe. Sama tez zauwazylam ze w kapieli pochwa wypelniona jest woda i ze jest w niej luzno. Odpowiedzcie jak to jest ze stosunkiem
Na tej zasadzie, to nawet jak sie czlonka wsadzi przed, to przy wyjmowaniu bedzie sie podcisnienie tworzyc jak w tloku, a ze watpie by uklad ten byl szczelny to woda i tak i tak wejdzie :twisted:
Czysta teoria, zero praktyki :twisted:
Pozdrawiam
Problemu z nawilżeniem nie będzie jeśli nie wykonywać ruchów o dużej amplitudzie.Rzecz jasna że jak wyjmujesz robaczka z dziurki to woda go omywa ze śluzu a potem taki próbuje wejść z powotem i podraźnia kobietę. Powinny wystarczyć płytkie ruchy, trzebA NIE TYLKO POMPOWAĆ ALE TEŻ RUSZAĆ SWOIM TYŁKIEm na strony:) wykonywać 8-kowie ruchy, podejść do tego z fantazją i pamiętająć o tym "wymywaniu" soczków. A wsumie też nie zaszkodzi nasmarować fiutka jakim środkiem nierozcieńczalnym przez wodę . Wazeliną naprzykład 
W wodzie... no bywa nieprzyjemny, nie powiem. Zawsze jak zaczynalismy w wodzie i tak konczylismy np. na krawedzi wanny
Ale zaznaczam, on tylko bywa nieprzyjemny. Bo, kiedy "polozycie" sie na boku, partnerka bardziej ku gorze oczywiscie, a Ty bedziesz wykonywal plytkie ruchy, moze byc bardzo przyjemnie, wazne zeby kobieta nie miala napietego brzucha.
A.. a w morzu... (wszak jak najbardziej woda, haha) nie odczulam zadnych problemow- na stojaco niejako.
Pozdrawiam
Ale zaznaczam, on tylko bywa nieprzyjemny. Bo, kiedy "polozycie" sie na boku, partnerka bardziej ku gorze oczywiscie, a Ty bedziesz wykonywal plytkie ruchy, moze byc bardzo przyjemnie, wazne zeby kobieta nie miala napietego brzucha.
A.. a w morzu... (wszak jak najbardziej woda, haha) nie odczulam zadnych problemow- na stojaco niejako.
Pozdrawiam
... you bleed just to know you're alive ...
Ja z moim skarbem probowalem i musze przyznac, ze moze nie woda, ale lazienka to ekstra miejsce do uprawiania seksu <brawo1> Co do wody, sluzu i suchosci, to z mojej praktyki wynika, ze np. w wannie mozna sie spokojnie popiescic, wyluzowac, wejsc w nastroj (mmmm, jak ktos wspomnial-swiece, to jest to <mysli> ), ale przy przechodzeniu do konkretow lepiej juz sie jednak wynurzyc tak, zeby i ptak, i dziupelka byly ponad woda
W jeziorze czy morzu nie probowalem, ale akurat -zwlaszcza jezioro-srednio mnie pociaga z powodow, o ktorych byla mowa przed chwila (po co sie tam maja jakies bakterie, glony i Bog wie, co jeszcze, przedostawac). Choooociaaaaz, moze kiedys w jakims czystym, poludniowym morzu z krystalicznie czysta, blekitna woda...
Warto pomarzyc 

The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”