Nasz ranking pozycji i nie tylko.
Moderator: modTeam
Nasz ranking pozycji i nie tylko.
Proponuję tu małą ankietę: która pozycja czy też sposób zadowalania partnera podoba wam się najbardziej? Liczę na zywiołową reakcje 
Czemu nie mogę głosować w ankietach?
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wie ktoś o co chodzi
:
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wie ktoś o co chodzi

Piggy in the garden,
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
Piggy in the pool.
Swim, now, little pig!
Piggy's looking cool.
proponuje w takim wypadku najpierw zajrzec do działu sprawy techniczne i poszukac odpowiedzi
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 8c510e3c06
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 8c510e3c06
To trudne by o to pytac forumowiczów , zalezy wiele bowiem od dobrania sie partnerów i t ak to co jednym bedzie pasować innym wcale nie musi , i odwrotnie , jedne dziewczyny lubia byc aktywne a inne nie , wlą jak facet jest aktywny itd. itd.
ale dobre pozycje to
tradycyjna
na jezdzca
na leniuszka
od tyłu
na stojąco
na fotelu
na krzesle
odwrotna tradycyjna
ale dobre pozycje to
tradycyjna
na jezdzca
na leniuszka
od tyłu
na stojąco
na fotelu
na krzesle
odwrotna tradycyjna
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Ach Krzysiu, ty to wszystko nazbyt powaznie bierzesz ;/ Ze stylu w jakim napisałam te ankiete juz wynika, żeby wybrać coś, co nam odpowiada najbardziej a nie żeby tworzyc jakieś wielkie, poważne polemiki i wywody na temat tego, które są lepsze albo gorsze! Sama jeszcze wielu nie wypróbowałam bo jestem na razie rookie w tych sprawach
Ale wiem co mi się na dzień dzisiejszy podoba najbardziej. I o to chodzi, czyż nie? A jeśli nie masz ulubionej, to wybierasz ostatnią opcję ;J

-
- Uzależniony
Oxy pisze:Jeśli już mowa o różńych pozycjach to poszukuje informacji o nietypowych pozycjach. Mam już prywatną listę około 400 pozycji (z rysunkami) i szukam kolejnych.
wszystkie wypróbowane??
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
wszystko zależy od ilości energii i nastroju danego dnia. jak mam świetny humor i rozpiera mnie dobra energia lubię na jeźdźca. daje mi to duże pole manewru (że tak to ujmę). poza tym mogę być bardzo aktywna.gdy jestem zmęczona i raczej w leniwym nastroju lubię od tyłu bokiem jak dwie łyżeczki. bardzo łatwo w tej pozycji dochodzę a nie wymaga takiej aktywności ani wyczynów akrobatycznych. 

Pod Gwiazdą będę czekać
Zawołam i dostanę odpowiedź
Zawołam i dostanę odpowiedź
TFA pisze:Mi w tej pozycji czasem wypada i nie czuje ze wypadl i gdzies po 10 sekundach sie orientuje ze wkladam miedzy nogi a nie do srodka
No bo ona jest po prostu tak niesamowita, ze nawet jak wypadnie, to i tak jest zajebiscie <rotfl2>
Yasmine pisze:Uwielbiam
Heh, te wspolne zainteresowania...

The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
- Sir Charles
- Weteran
pozycji, to tutaj moim zdaniem ekstra sa takie, gdy kobieta siedzi zwrocona plecami w strone mezczyzny (np. na siedzaco, ona pochylona do przodu) Widok nagich kobiecych plecow wygietych w łuk jest po prostu niesamowity i rozbrajajacy ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”