pytanie poczatkujacego ...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

poloniusz
Zaglądający
Zaglądający
pytanie poczatkujacego ...

Postautor: poloniusz » 03 kwie 2006, 23:48

czesc,
odrazu powiem sory za pytanie ale jestem poczatkujacym, wiec jeseli kocham sie z kobieta uzywajac prezerwatywy to czy moge sie spuscic w w nia czy tez raczej moze jak juz bede czyl wytrysk to tez szybko wyjsc z kobiety prezerwatywe sciagnac i dokonczyc to reka np. na jej piersi, pytanie mam takie poniewaz slyszalem ze prezerwatywa nie zpiecza przed pełnym wytryskiem a tylko przed tzw. kropelkowaniem zeby tam wczesnie nic nie wyszlo tak na wszelki :> moje pytanie motywuje tym ze chce to zroic z kobieta a sie boje i nie wiem jak to zrobic w gumke czy poza gumka nie chce wpasc <lodzik>
z gory dziekuje za odpowiedzi i POZDRAWIAM
Tyrese
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tyrese » 03 kwie 2006, 23:53

Jeżeli będziesz miał prezerwatywe (na sprzęcie oczywiście :) )to możesz skończyć w niej, ale nic w 100% niezagwarantuje Ci tego że za 9 miesięcy niebędziesz ojcem :)
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 04 kwie 2006, 00:07

<wsciekly> <pejcz> tabletki !! Dajcie tabletki !! Po pierwsze zajrzyj tutaj http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... php?t=5897 Uzywanie przycisku szukaj nie boli <wazne>
poloniusz pisze: czy moge sie spuscic w w nia
poloniusz pisze: slyszalem ze prezerwatywa nie zpiecza przed pełnym wytryskiem
na 100 % mozesz w nią. Chyba że masz spust jak tama pod Włocławkiem. Jeśli jesteś człowiekiem to ci niegrozi
poloniusz pisze: szybko wyjsc z kobiety prezerwatywe sciagnac i dokonczyc to reka np. na jej piersi,
to na specjalne okazje
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 04 kwie 2006, 00:21

hehehhe fajne
poloniusz pisze:moje pytanie motywuje tym
....napisales to tak jakbys podanie o prace pisal :D
Spoko, mozesz w nia, ale jezeli wolisz dokonczyc na jej piersi to tez tak moze byc, to zalezy od sytuacji i od tego czego w danej chwili oboje chcecie :)
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 04 kwie 2006, 00:29

poloniusz zajrzyj do tych tematow:
O wytrysku na ciało
O finale stosunku
na pewno wyciagniesz jakieś wnioski :)
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 kwie 2006, 03:10

poloniusz pisze:rezerwatywa nie zpiecza przed pełnym wytryskiem a tylko przed tzw. kropelkowaniem zeby tam wczesnie nic nie wyszlo tak na wszelki
A wiesz co to kropelkowanie? <zalamka>
Mozesz konczyc w srodku. I sie doucz na Boga!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Re: pytanie poczatkujacego ...

Postautor: Jarek » 04 kwie 2006, 05:20

[quote="poloniusz"] slyszalem ze prezerwatywa nie zpiecza przed pełnym wytryskiem a tylko przed tzw. kropelkowaniem zeby tam wczesnie nic nie wyszlo[quote]

To źle słyszałeś, bo prezerwatywa nie jest po to, by zabezpieczyć przed wytryskiem/kropelkowaniem, tylko by to co wytryśnie nie dostało się do pochwy i później dalej...
A przechodząc do sedna pytania: właściwie założona i dobrej jakości prezerwatywa powinna zabezpieczyć przed ciążą i w końcu po to jest by kończyć w środku, ale jeśli macie takie życzenie, to możliwy też jest wariant ze spustem poza...
Kochać i być kochanym
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 04 kwie 2006, 08:05

poloniusz pisze:pytanie mam takie poniewaz slyszalem ze prezerwatywa nie zpiecza przed pełnym wytryskiem a tylko przed tzw. kropelkowaniem

gdzie Ty to slyszales <boje_sie> ?
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 04 kwie 2006, 09:09

To ja może zamknę temat :)
A Ty poloniusz następnym razem warna dostaniesz.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”