wstydze sie

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

klara

wstydze sie

Postautor: klara » 20 lut 2004, 17:40

ma straszny problem, nigdy sie jeszcze nie kochałam i boje sie tego bo wtydzę sie swojego ciała a dokładniej piersi, moje brodawki są bardzo duże i normalny kształt przyjmują tylko jak jest mi zimno albo coś w tym stylu. Spotkaliście sie kiedyś z czyms takim ? strasznie sie tego wstydze!!!!!!!
Awatar użytkownika
Lady
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Lady » 20 lut 2004, 17:57

kazda kobieta ma inne brodawki! tak jak ma inna twaz tak samo jest z brodawkami! Duze brodawki sa bardzo ladne i jest bardzo dozo mezczyzn ktorych to podnieca!
To ze zmienia sie im ksztalt gdy jest zimno to tez normalne. Brodawki reaguja na zmiane temperatury! Ale tak samo zmienia sie ich wyglad podczas seksu! Gdy Twoj chlopak bedzie cie piescil moga lekko zmienic ksztalt.
Nie masz sie czego wstydzic! Twoj chlopak na pewno bedzie tak zajety cala Twoja osoba ze nie bedzie badal ksztaltu Twoich brodawek! Glowa do gory Klara! Bedzie dobrze! 8)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 20 lut 2004, 20:39

Mmmmmmmmmmm ! w wiec Klaro masz wspaniałe piersi !!!!!! :wink:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 lut 2004, 23:12

Wlasnie kwestia gustu :) Mnie sie podobaja piersi mojej dziewczyny :twisted:
A poniewaz chyba nic dodac nie mozna, bo zapowiada sie czcza i jalowa dyskusja na temat nie zwiazany z topickiem to zamykam :)
Pozdrawiam

Ps: Wiec nie przejmuj sie Klaro. Kazdy lubi co innego i zawsze trafi sie na kogos komu sie bedzie podobac :)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”