wstydze sie
Moderator: modTeam
wstydze sie
ma straszny problem, nigdy sie jeszcze nie kochałam i boje sie tego bo wtydzę sie swojego ciała a dokładniej piersi, moje brodawki są bardzo duże i normalny kształt przyjmują tylko jak jest mi zimno albo coś w tym stylu. Spotkaliście sie kiedyś z czyms takim ? strasznie sie tego wstydze!!!!!!!
kazda kobieta ma inne brodawki! tak jak ma inna twaz tak samo jest z brodawkami! Duze brodawki sa bardzo ladne i jest bardzo dozo mezczyzn ktorych to podnieca!
To ze zmienia sie im ksztalt gdy jest zimno to tez normalne. Brodawki reaguja na zmiane temperatury! Ale tak samo zmienia sie ich wyglad podczas seksu! Gdy Twoj chlopak bedzie cie piescil moga lekko zmienic ksztalt.
Nie masz sie czego wstydzic! Twoj chlopak na pewno bedzie tak zajety cala Twoja osoba ze nie bedzie badal ksztaltu Twoich brodawek! Glowa do gory Klara! Bedzie dobrze!
To ze zmienia sie im ksztalt gdy jest zimno to tez normalne. Brodawki reaguja na zmiane temperatury! Ale tak samo zmienia sie ich wyglad podczas seksu! Gdy Twoj chlopak bedzie cie piescil moga lekko zmienic ksztalt.
Nie masz sie czego wstydzic! Twoj chlopak na pewno bedzie tak zajety cala Twoja osoba ze nie bedzie badal ksztaltu Twoich brodawek! Glowa do gory Klara! Bedzie dobrze!

Wlasnie kwestia gustu
Mnie sie podobaja piersi mojej dziewczyny :twisted:
A poniewaz chyba nic dodac nie mozna, bo zapowiada sie czcza i jalowa dyskusja na temat nie zwiazany z topickiem to zamykam
Pozdrawiam
Ps: Wiec nie przejmuj sie Klaro. Kazdy lubi co innego i zawsze trafi sie na kogos komu sie bedzie podobac
A poniewaz chyba nic dodac nie mozna, bo zapowiada sie czcza i jalowa dyskusja na temat nie zwiazany z topickiem to zamykam
Pozdrawiam
Ps: Wiec nie przejmuj sie Klaro. Kazdy lubi co innego i zawsze trafi sie na kogos komu sie bedzie podobac
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”