Nie podawjcie statystyk tylko naprawde szczera prawde bo moze to ze mna jest cos nie tak.....................................

Moderator: modTeam
Aga pisze:Krzysiu- jesteś z tego zadowolony że żona zmusza się do seksu z Tobą, czego nawet nie ukrywa bo jak sam pisałeś narzeka, tylko dlatego że Ty masz akurat ochotę?! Kiedyś czytałam że facet jest wtedy 100% zadowolony z seksu, jeśli wie że partnerce też było dobrze, niestety najwyraźniej nie wszyscy są tacy. Bardzo współczuje Twojej żonie. I jaki kompromis? Czyżby raz dziennie po 20 latach to był kompromis z Twojej strony?
Julaaaaaaaaaa pisze:Mam chlopaka i nasze zycie seksualne zawsze uwazalam za udane, jestesmy ze soba juz 2 lata a ja nadal jestem zadowolona!!! Ale nie wszystko jest takie wesole poniewaz ostatnio mielismy pierwsza tak powazna klotnie i to o seks!!! Ogolnie chodzi o to ze on marudzi ze robimy to za zadko!!!! Jak to jest z wami? mam na mysli takie powazniejsze zwiazki w ktorych pierwsza fascynacja juz minela!!
Nie podawjcie statystyk tylko naprawde szczera prawde bo moze to ze mna jest cos nie tak.....................................
Julaaaaaaaaaa pisze:Mam chlopaka i nasze zycie seksualne zawsze uwazalam za udane, jestesmy ze soba juz 2 lata a ja nadal jestem zadowolona!!! Ale nie wszystko jest takie wesole poniewaz ostatnio mielismy pierwsza tak powazna klotnie i to o seks!!! Ogolnie chodzi o to ze on marudzi ze robimy to za zadko!!!! Jak to jest z wami? mam na mysli takie powazniejsze zwiazki w ktorych pierwsza fascynacja juz minela!!
katastrofa pisze:A tak na marginesie , facetowi wtedy jest dobrze , jak czuje ze partnerka naprawde go pragnie ale tak na maxawiec nie zabieraj głosu w sprawach o których nie masz pojęcia
O zgrozo tak tylko moge to nazwac
A tak na marginesie jestem facetem i mi jest naprawde dobrze na maxa wtedy kiedy widze ze partnerka przezywa ze mna cudowne uniesienia Bo w seksie nie chodzi o to zeby rozpalic kobiete na maxa i ja w polowie drogi zostawic Tylko o to zeby doszla na sam jej koniec Wiec to pan panie Krzysku nie powinien zabierac glosu a naj lepiej nie zabierac sie za kobiety
Nick " katastrofa " narodzil sie w mej glowie po przeczytaniu pana Krzyska
Keplianica pisze:A ja znam lepsze:
Facet ma 2 dobrze ukrwione narzady, ale jednocześnie krwi starcza na zaspokonenie potrzeb tylko jednego z nich
Ps. Ja uważam że częsty seks nie jest złyTzn. jeżeli oboje partnerów chce!
krzys pisze:A kto mówi o zostawieniu jej w połowie drogi??chyba tobie sie to zdaza ! i widac nie zrozumiałes o co mi chodziło jak mówiłem (pragnie na maxa)Sęk w tym by ona pragneła zanim ją dotkniesz czy zaczniesz piescic .
Katastrofa?? czyzbyć uwazał ze az takim dennym kochankiem jestem ? ciekawe skąd ?bo jak by nie patrzec po przeczytaniu tego akurat postu nie mozna tego wywnioskowac
od dzis nie zabieram sie za zadną kobietę - ale czy im sie to spodoba?
Mozna wywnioskowac natomiast, ze nie miałes zbyt wiele partnerek w swym zyciu , skoro uwazasz ze zawsze Ona dojdzie do konca drogi , dojdzie zawsze jak Ona bedzie miała ochote na sex , ale co jesli Ty bedziesz miał a ona akurat nie - tu już jest róznie No chyba ze wtedy odpuszczasz sobie sex . póki co ja nie mam zamiaru 1
Ale temat jest tak rozległy , ze nie da sie o nim dyskutowac na takim forum póki co przyjmijmy , ze wszyscy mają rację !
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 224 gości