Może to troche dziwne ale chciałbym się dowiedzieć..
czego tak naprawde boją sie dziewczyny przed pierwszym razem z swoim partnerem..
za odpowiedzi dziekuje i pozdrawiam
Moderator: modTeam
Łukasz17;) pisze:cze..
Może to troche dziwne ale chciałbym się dowiedzieć..
czego tak naprawde boją sie dziewczyny przed pierwszym razem z swoim partnerem..
za odpowiedzi dziekuje i pozdrawiam
Łukasz17;) pisze:chłopcy mają tak samo przerąbane jak i dziewczyny jeżeli mają dziecko
Mysiorek pisze:Czemu tak uogólniasz? To krzywdzące dla rozsądnych facetów
tanebo pisze:Jestem totalnie niedoświadczony w tym ale jak czytam to forum od dłuższego czasu to też mnie zastanawia czemu mezczyzni aż tak bardza roznia sie w tym aspekcie od dziewczyn. O ile facet jest zawsze chetny to zawsze tez musi czekac i namawiac bo dziewczyna "potrzebuje czasu, potrzebuje zaufania" i inne takie.
Mysiorek pisze:To odpowiedz mi jak ten, znakomity instytut, interpretuje zachowania tych 10%
Mysiorek pisze:Ja pytałem o pozostałe 10% facetów - skup się
Bash pisze:Z tego sie uzbiera 10 % społaczeństwa męzczyzn.
TFA pisze:Facet - przedwczesnego wytrysku, kobieta - bolu
Mysiorek pisze: A może to oni są ci rozsądni i są w stanie mentalnie współgrać z partnerką razem z jej obawami i troskami. Mimo iż mają notoryczny wzwód jak namiot cyrkowy nie nalegają i nie cisną na sex.
Mysiorek pisze: ... dobra, chodzi mi o to, że Twój instytut interpretuje te 10% jako odmieńców.
TFA pisze:Facet - przedwczesnego wytrysku
tanebo pisze: też mnie zastanawia czemu mezczyzni aż tak bardza roznia sie w tym aspekcie od dziewczyn. O ile facet jest zawsze chetny to zawsze tez musi czekac i namawiac bo dziewczyna "potrzebuje czasu, potrzebuje zaufania" i inne takie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 123 gości