Orgazm.
Moderator: modTeam
Orgazm.
Witam,
nie wiem czy był już taki temat, a
otóż mam taki problem,
zaczęliśmy razem z partnerką, że tak powiem "ostre" pieszczoty, jednak zdarzylo sie coś co mnie zaniepokoilo, podczas gdy ona zaczęła się bawić moim członkiem dostałem orgazmu, to był nasz "pierwszy raz" nie w sensie, że uprawialiśmy sex bo do tego jeszcze nie doszliśmy, chcę się zapytać czy to normalne czy raczej jakiś problem? Owszem stresuje/owałem się troche przy tym, lecz dzisiaj byłem rozluźniony i gotowy na wszystko, a tu taka "wpadka"
Proszę o opinie kobiet i mężczyzn
z góry dziękuje
nie wiem czy był już taki temat, a
otóż mam taki problem,
zaczęliśmy razem z partnerką, że tak powiem "ostre" pieszczoty, jednak zdarzylo sie coś co mnie zaniepokoilo, podczas gdy ona zaczęła się bawić moim członkiem dostałem orgazmu, to był nasz "pierwszy raz" nie w sensie, że uprawialiśmy sex bo do tego jeszcze nie doszliśmy, chcę się zapytać czy to normalne czy raczej jakiś problem? Owszem stresuje/owałem się troche przy tym, lecz dzisiaj byłem rozluźniony i gotowy na wszystko, a tu taka "wpadka"
Proszę o opinie kobiet i mężczyzn
z góry dziękuje
- ForsakenXL
- Maniak
Ostro Cię wypieściła a Ty w efekcie miałeś orgazm i teraz nie jesteś pewny czy tak miało być? litości...
Ostro Cię wypieściła a Ty w efekcie miałeś orgazm i teraz nie jesteś pewny czy tak miało być? litości...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
ale problem qwa... piescila go i doszedl do orgazmu...dziwne nie? chyba ze chodzi mu o przedwczesny wytrysk....
ja chcialbym miec takie "problemy" ze dostaje orgazmu podczas pieszczot....a u mnie jest wrecz na odwrot..kochana meczy sie meczy i nic....i chyba to tez wszystko przez stres i przez to ze to sa nasze pierwsze kroki w pettingu
ja chcialbym miec takie "problemy" ze dostaje orgazmu podczas pieszczot....a u mnie jest wrecz na odwrot..kochana meczy sie meczy i nic....i chyba to tez wszystko przez stres i przez to ze to sa nasze pierwsze kroki w pettingu
eh
Fakt moze to zle ujalem, zanim zaczela sie bawic moim czlonkiem bylem bardzo podniecony, gdy moja partnerka zaczela dotykac czlonka on wytrysnal.
prosze o dalsze komentarze ;>
prosze o dalsze komentarze ;>
No stary, jak byłęś podniecony i to maksymalnie to cosie dziwisz? młody jesteś jeszcze, jak piszesz twoje kontakty seksualne też póki co raczkują, twoja dziewczyna pewno bardzo cie podnieca. Nie ma problemu żadnego. Ale twoja dziewcyzna pewno sie cieszyła że tak łątwo cie doprowadziła, co? (a tak btw. to z czasem ci przejdzie, sporo osób na początku tak ma)
- kot_schrodingera
- Weteran

- ksiezycowka
- Weteran
O w dupeee, gosciu w czym problem bo ja nie wiem ? ... kiedys moja laska tak mnie wieczorem w samochodzie rozkrecila ze jak zlapala moj sprzet to doslownie pare ruchow zrobila i koniec i do tej chwili nigdy lepiej sie nie czulem
a Ty jakiegos problemu szukasz
Jak sam napisales, dopiero zaczynacie wiec jeszcze pare takich "szybkich" akcji na pewno Ci sie zdarzy zanim twoj maly sie przyzwyczai...

Jak sam napisales, dopiero zaczynacie wiec jeszcze pare takich "szybkich" akcji na pewno Ci sie zdarzy zanim twoj maly sie przyzwyczai...
[ Dodano: 2006-03-15, 08:47 ]
Nie ma się czym przejmować..dopiero zaczynasz,więc takie rzeczy się zdarzają.Nie odrazu się jest super kochankiem i długodystansowcem...

Nie ma się czym przejmować..dopiero zaczynasz,więc takie rzeczy się zdarzają.Nie odrazu się jest super kochankiem i długodystansowcem...
Jemu chyba chodziło,że za szybko skończył....i z tego powodu ma ;stresa;..ehhh ciekawe jak u Ciebie to wyglądało na początkuTy tak poważnie?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”