Jak często współżyjecie????
Moderator: modTeam
Jak często współżyjecie????
Jak czesto dochodzi do stosunku w waszych związkach??? w moim związku zdarza to kilka razy w tygodniu i chciałbym wiedziec czy u innych tez to się zdarza tak czesto????
-
- Weteran
ostatnio raz w tygodniu,. patrzac jednak statystycznie przez 2 lata naszego zwiazku to srednio ok 1 raz na 2 miesiaceSmorte pisze:Jak czesto dochodzi do stosunku w waszych związkach??? w moim związku zdarza to kilka razy w tygodniu i chciałbym wiedziec czy u innych tez to się zdarza tak czesto????
Smorte pisze:Jak czesto dochodzi do stosunku w waszych związkach??? w moim związku zdarza to kilka razy w tygodniu i chciałbym wiedziec czy u innych tez to się zdarza tak czesto????
Kilka razy dziennie, a weekendy czasem calymi dniami. Mam na mysli okres kiedy dobrze sie uklada z kobieta.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
w moim związku zdarza to kilka razy w tygodniu i chciałbym wiedziec czy u innych tez to się zdarza tak czesto????
a to jest czesto? czesto to kilka razy dziennie jak dla mnie ;p kilka razy w tyg to raczej srednio

oczywiscie wszystko zalezy on ocohoty na seks, ale u mnie co 2 dni to standard, czasem codziennie. nie narzekam
[ Dodano: 2006-03-10, 14:19 ]
ps. nie bylo juz takiego tematu?
-
- Weteran
- Weteran
- Weteran
mia, yas... ile mialyscie lat jak przespalyscie sie pierwszy raz z facetem? pytam z ciekawosci
- ksiezycowka
- Weteran
ibis28 pisze:a tak przy okazji to może drogie panie podpowiecie jak mogę roztopić tą moją kochaną góre lodu
Wziac ja jak facet a nie klucha. ;P
Tak czesto jak mozemy. Widzimy sie czesto ale i czesto jestesmy skonani [gł. on]. Zazwyczaj kilka razy w tygodniu ale bywa ze nie mamy czasu ochoty czy cos nas boli zwyczajnie wiec i bywa raz na 2 tygodnie.
agna 24 pisze:mia, yas... ile mialyscie lat jak przespalyscie sie pierwszy raz z facetem? pytam z ciekawosci
a po co Ci to?

a tak przy okazji to może drogie panie podpowiecie jak mogę roztopić tą moją kochaną góre lodu aniołek , prezenty, miłe słuwka, delikatne sugestie, kolacje zawiodły co?
bylo na forum mnostwo takich tematow, nie da sie - oziebly typ i tyle
- Wstreciucha
- Weteran
ibis28 pisze:a tak przy okazji to może drogie panie podpowiecie jak mogę roztopić tą moją kochaną góre lodu
nie czekaj, aż jej się wreszcie zachce i się podnieci tylko sam się za nią porządnie bierz!
podnieć ją tak, żeby marzyła o sexie
i udawaj, że nie szłyszysz, jakby mówiła, że dziś nie ma ochoty
-
- Weteran
Na ten moment (dość długi bo juz 2,5 miesiąca) jestem sama, jednak kiedy byłam jeszcze ze swoim miasiaczkiem (nasz związek trwał 10 m-cy i nawet pomieszkiwaliśmy razem) kochałam się prawie codziennie i dla mnie było to trochę za często. Biorąc pod uwagę sytuację że ,tak się wyraże, mam dostęp do faceta nieograniczony, to najchętniej kochałabym się trzy razy w tygodniu (dwa razy czule, a raz dziko
).
Oczywiście mam na myśli związek troszkę dłuszy stażem. Bywało ze i osiem razy w ciągu nocy pojechaliśmy, ehh ale to na samym początku znajomości.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Oczywiście mam na myśli związek troszkę dłuszy stażem. Bywało ze i osiem razy w ciągu nocy pojechaliśmy, ehh ale to na samym początku znajomości.
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
- Wstreciucha
- Weteran
olecxka pisze: najchętniej kochałabym się trzy razy w tygodniu (dwa razy czule, a raz dziko ).
raaaaaaaaaaany

ja wspolzyje dosc nieregularnie ................................................ ze soba

Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
agna 24 pisze:ja nikomu swojego wikinga nie odstapie.
i nic z tego

nata pisze:nie czekaj, aż jej się wreszcie zachce i się podnieci tylko sam się za nią porządnie bierz
To też niestety nie zdaje egzaminu ponieważ albo mi się dostaje <zabije!> albo czuję się jak bym się kochał z gumową lolitką

moja perełka kochana to chyba beznadziejny przypadek, wiem są tacy co mają bajdziej przechlapane niż ja , ale jak śpi się na misia obok ukochanej to jednak znikome pocieszenie
Czasami 2, 3 razy w ciągu dnia, kiedy nie jesteśmy bardzo zmęczeni, w weekendy więcej, kiedy śpimy razem. To zależy czy mamy ochotę, siły, nastrój itd. I oboje lubimy czasem po prostu zasnąć przytuleni, a kochać się rano. Zresztą ja uwielbiam poranny seks, mam wtedy większą ochotę, fantazje i dzień potem zajebisty 
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”