Miłość francuska-temat rzeka
Moderator: modTeam
Miłość francuska-temat rzeka
Jestem tu nowa więc wybaczcie mi jeśli ten temat był juz poruszany.Rozmawiam z różnymi ludzmi na ten temat, a teraz jestem ciekawa waszych opini.Temat dotyczy miłości francuskiej .Pierwsze pytanie kieruję do panów ..wolicie pieścić w ten sposób partnerkę? czy większą przyjemnością dla was, jest gdy to ona to robi....?A drugie pytanie kieruję do pań...czy podczas takich pieszczot ..kończy się to finałem -wiadomo gdzie ..i co na ten temat sądzicie?
- ForsakenXL
- Maniak
Wystarczy chyba ten link: http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=3402
Tam jest wszystko, łącznie z wyczerpującą dyskusją na temat finału w ustach i wszystkim co z tym związane <mruga>
Tam jest wszystko, łącznie z wyczerpującą dyskusją na temat finału w ustach i wszystkim co z tym związane <mruga>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- Wstreciucha
- Weteran
mirabelka pisze:wybaczcie mi jeśli ten temat był juz poruszan
heheh, a skąd pomysł, że na tak rozbudowanym forum o takiej tematyce nie był poruszany temat miłości francuskiej? ;-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Wstreciucha
- Weteran
- Uzależniony
Jak już tu powiedziano, wyszukiwarka. Ale jeżeli nie masz na nią ochoty, to powiem jedno: przyjemność odczuwana w czasie, kiedy pieści mnie moje kochanie to przyjemność zmysłowa. Przyjemność, kiedy ja to dla Niej robię jest z zupełnie innej półki. Obie są potrzebne i nie należy ich kategoryzować czy ustalać jakichś priorytetów.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”