Masturbacja czy sex
Moderator: modTeam
Masturbacja czy sex
Czy jest duża różnica miedzy masturbowaniem się a sexem z dziewczyną
- ForsakenXL
- Maniak
Hehehe, nie no, OK, potraktujmy to poważnie
Otóż najistotniejsza różnica polega na tym, że masturbacja to akt solowy, podczas ggy do seksu trzeba już dwojga. Nie trudno sobie wyobrazić jaka jest różnica między robieniem sobie dobrze samemu czy robieniem dobrze komuś, gdy ktoś robi dobrze nam
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Otóż najistotniejsza różnica polega na tym, że masturbacja to akt solowy, podczas ggy do seksu trzeba już dwojga. Nie trudno sobie wyobrazić jaka jest różnica między robieniem sobie dobrze samemu czy robieniem dobrze komuś, gdy ktoś robi dobrze nam

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Piotr1 pisze:Czy jest duża różnica miedzy masturbowaniem się a sexem z dziewczyną
Gdzie takie ludzie się rodzą. <wsciekly>
ForsakenXL pisze:Otóż najistotniejsza różnica polega na tym, że masturbacja to akt solowy, podczas ggy do seksu trzeba już dwojga. Nie trudno sobie wyobrazić jaka jest różnica między robieniem sobie dobrze samemu czy robieniem dobrze komuś, gdy ktoś robi dobrze nam
Dobra definicja
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
- Sir Charles
- Weteran
- Maniak
Sir Charles pisze:Mniej wiecej taka, jak między strzeleniem gola na treningu, a w meczu
Raczej jak między strzeleniem gola sobie na treningu lub drużynie przeciwnej na meczu
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
ale ci sciemniaja
ja ci to wyloze jak kawe na lawe
zeks z dizewczyna - musisz prosic sie, blagac na kolanach stawac na uszach, sluchac ze ja glwoa boli, kupowac kwaitki, futra , brylanty, musisz ciupciac pod jej dyktadno (teraz wolniej bo swedzi, szybciej szybciej jeszcze szybciej mocniej ) musisz czekac az sie jej zachce i beda warunki , musisz wytrzymac tak dlugo zeby i ona doszla
same problemy
masturbacja - bierzesz sprawy w swoje rece - wszystkei bzdety odpadaja
i nie wierz ze od tego sie slepnie - slepnie sie od metanolu, od masturbacji sie tylko bicepsy wyrabiaja
zeks z dizewczyna - musisz prosic sie, blagac na kolanach stawac na uszach, sluchac ze ja glwoa boli, kupowac kwaitki, futra , brylanty, musisz ciupciac pod jej dyktadno (teraz wolniej bo swedzi, szybciej szybciej jeszcze szybciej mocniej ) musisz czekac az sie jej zachce i beda warunki , musisz wytrzymac tak dlugo zeby i ona doszla
same problemy
i nie wierz ze od tego sie slepnie - slepnie sie od metanolu, od masturbacji sie tylko bicepsy wyrabiaja

Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Sir Charles
- Weteran
Ale odpada też parę przyjemnych rzeczy. Np zapach spoconej kobiety i takie tam

[ Dodano: 2006-03-07, 00:00 ]
Bender pisze:od masturbacji sie tylko bicepsy wyrabiaja
Tylko pamietaj, żeby na zmianę, bo się potem głupio wygląda.
Zastanawialiście się kiedyś czemu większość facetów ma jedną rękę dużo mocniejszą od drugiej?
soul of a woman was created below
Sir Charles pisze:Ale odpada też parę przyjemnych rzeczy. Np zapach spoconej kobiety i takie tam![]()
aa no tak zapomnialem o wlosach z mymlona w gebie
Zastanawialiście się kiedyś czemu większość facetów ma jedną rękę dużo mocniejszą od drugiej?
bo druga przytrzymuja gacie ?
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Sir Charles
- Weteran
same problemy
Bender jesteś moim idolem za ten tekst.
Bender pisze:i nie wierz ze od tego sie slepnie - slepnie sie od metanolu, od masturbacji sie tylko bicepsy wyrabiaja
To ja juz powinienem miec lape jak Tyson
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
Lawrence pisze:Spuchniete pewnie nie, ale starte poczatkowo opuszki palcow wskazujacego i srodkowego...to nwet niezly pomysl bo nie sciagna juz odciskow
Eeee tam. ja stratych nie mam choć nawilżania nie mam. Ale krew się lała i łapę miałem spuchniętą przez kilka godzin. No tak. Róznica jest taka że tu spuchnięta łapka a tam inny członek...

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Olivia, a Ty cos o tym wiesz??Miałaś spuchnięte paluszki
Lawrence pisze:Spuchniete pewnie nie
Nie wiem nic o masturbacji z własnych doświadczeń.
Ale to tak, jak pytać, czy sex z gumką czy bez jest tak samo przyjemny...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- kot_schrodingera
- Weteran
Chyba raczej nie - seks to seks - nic go nie zastapi, a masturbacja to forma zaspokojenia ktora seksu prawdziwego nie zastapi - to tak samo jak obejrzec mecz Mistrzostw swiata w pilce w TV a byc na zywo na stadionie, albo ogladac zuzelek w TV i na stadionie......nie ma porownania
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
- kot_schrodingera
- Weteran
tanebo pisze:ja tez nie, no ale moze Olivia jest rownie zimna biologicznie jak z psychicznie...
Olivia nie jest zimna a zimnokrwista. Taka jej natura. W końcu to Tyranosaurus Olivus.A co do autociupciania to ja jej wierzę. Kobiety traktują sex głębiej...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”