czemu odczuwam bol?
Moderator: modTeam
czemu odczuwam bol?
nie wiem dlaczego ale od pewnego czasu odczuwam bol przy stosunku i tu nie chodzi o to ze jestem slabo podniecona czy cos takiego ,to jest taki bol jak by mnie tam cos obcieralo moze ktoras z was tez tak miala?
- ForsakenXL
- Maniak
Polecam KY Jelly - dostępny w niemal każdej aptece (cena ok. 15zł). na pewno nie zaszkodzi, a jest naprawdę fajny <mruga>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- ForsakenXL
- Maniak
qbass17 pisze:Polecam KY Jelly - dostępny w niemal każdej aptece (cena ok. 15zł). na pewno nie zaszkodzi, a jest naprawdę fajny
To prawda! To jest dobry środek<browar>
A najlepszy jak dodatkowo razem z nim zastosuje się odrobinkę zwykłej wody - wtedy staje się boski
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- pszczółka maja
- Entuzjasta
- Maniak
Krótka instrukcja osiągniecia maksimum efektu:
1. Dokładnie rozprowadzasz żelik po suchym (na miarę możliwości oczywiście) meritum
2. Zwilżasz dłoń wodą - najlepiej mieć pod ręką jakieś 'źródełko' <mruga>
3. Zwilżoną dłonią znów masujesz meritum i...
4. Zastanawiasz się co się stało z prawem tarcia i dlaczego jest tak fajnie
Ciekawostka: Główna bohaterka w Titanic'u używała go w jednej scenie jako 'śliny', bo wyschło jej w ustach od wielokrotnego jej powtarzania. Łatwo się zatem domyślić, że jego obecność w tych rejonach niczym nie grozi <mruga>
1. Dokładnie rozprowadzasz żelik po suchym (na miarę możliwości oczywiście) meritum
2. Zwilżasz dłoń wodą - najlepiej mieć pod ręką jakieś 'źródełko' <mruga>
3. Zwilżoną dłonią znów masujesz meritum i...
4. Zastanawiasz się co się stało z prawem tarcia i dlaczego jest tak fajnie

Ciekawostka: Główna bohaterka w Titanic'u używała go w jednej scenie jako 'śliny', bo wyschło jej w ustach od wielokrotnego jej powtarzania. Łatwo się zatem domyślić, że jego obecność w tych rejonach niczym nie grozi <mruga>
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
Forsaken mnie tez skusiles
jestem ciekawa efektu choc generalnie nie mam takich problemow
ale Karina to obcieranie wlasnie moze byc przez to wiec zadbaj nastepnym razem o nawilzanie i zobacz 
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Eisenritter
- Uzależniony
KY? Hmmm... trzeba będzie przetestować. To kolejna dobra rzecz, jaką o tym czymś słyszałem. Najważniejsze, że jest nautralny dla otoczenia, bo w przeciwnym wypadku mogłoby byc trochę gorzej.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ForsakenXL
- Maniak
Eisenritter pisze:Najważniejsze, że jest nautralny dla otoczenia...
Jest jest, inaczej w wielu sytuacjach byłby zupełnie nieprzydatny. Powiem nawet, że jest naturalnie lekko słodkawy
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- Eisenritter
- Uzależniony