Małe pytanko odnośnie końca stosunku
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Jak kocham się z panienką zabezpieczając się jumką. Powiedzcie mi czy dużym ryzykiem jest kochać się do pełnego orgazmu czy zaraz po wytrysku musze wyciągać ? Może po prostu mogę do pełnego orgazmu i niczym się nie przejmować 

Nie wiem czego sie czepiacie, bo istnieje cos takiego jak "suche szczytowanie"
@ topic
Gumka jest po to, zeby kochac sie normalnie.
U mężczyzn oragzm zawsze objawia się wytryskiem?
NIEPRAWDA. Czasami panowie przeżywają nieco słabsze, tzw. suche szczytowanie, podczas którego nie dochodzi do wytrysku nasienia. Wyrafinowane sztuki erotyczne Wschodu uczą takiej rozkoszy. Uważa się tam bawiem, że wraz z nasieniem wypływają z mężczyzny istotne dla niego siły życiowe.
@ topic
Gumka jest po to, zeby kochac sie normalnie.
Yasmine pisze:ja wiem ,ze niektorzy tak potrafia, ale to jest pewien odsetek mezczyzn.
Nie tyle co odsetek, ale kazdemu faceowi moze sie to zdarzyc. Nie tylko tym praktykujacym seks tantryczny
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A autor tematu jeszcze jest nieco zielony w sprawach seksu i antykoncepcji, wiec mu sie pewnie pochrzanilo z lekka
Mysle, ze chodzilo mu o to, czy bezpiecznie jest konczyc w srodku majac gumke
- ForsakenXL
- Maniak
Ale u niego to chyba odwrotnie wygląda -> 'mokre nieszczytowanie'
Ale u niego to chyba odwrotnie wygląda -> 'mokre nieszczytowanie'
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
-
- Początkujący
- Entuzjasta
Chodzi o to czy moge walić po wytrysku w gumce dalej i dalej az mi się odechce i będzie mi się chciało wyjąć. Czy zaraz po wytrysku od razu mam wyciągać nie osiągając pełnej satysfakcji
Kolego zauwaz jedna sprawe ze jak wytrysniesz to twoj przyjaciel wiotczeje - co powoduje ze gumka nei pselnia swoich zadan Ale jak tam chcesz
yyy to chyba tylko u Ciebie kolego wiotczeje...
a do wszystkich co sie czepiaja, kolega misza zastapil slowo orgazm slowem wytrysk czyli orgazm=wytrysk i na odwrot wiec komentarze typu:
sa zbedne i pochodza od ludzi nie umiejacych czytac ze zrozumieniem
co do tematu misza.misza po wytrysku lepiej wyjsc bo zawsze bokiem cos ujdzie a pozniej klopot sie robi
a do wszystkich co sie czepiaja, kolega misza zastapil slowo orgazm slowem wytrysk czyli orgazm=wytrysk i na odwrot wiec komentarze typu:
Może to jest Mistrz Yoda który potrafi zapanować nad "umysłem i ciałem" i wytrysnąć bez orgazmu
sa zbedne i pochodza od ludzi nie umiejacych czytac ze zrozumieniem
co do tematu misza.misza po wytrysku lepiej wyjsc bo zawsze bokiem cos ujdzie a pozniej klopot sie robi
- ForsakenXL
- Maniak
Albo kolega przyszedł wesprzeć autora, albo następny "doświadczony" - inaczej tego się nie da wytłumaczyć.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
-
- Początkujący
zonq pisze:sa zbedne i pochodza od ludzi nie umiejacych czytac ze zrozumieniem

misza.misza pisze:Powiedzcie mi czy dużym ryzykiem jest kochać się do pełnego orgazmu czy zaraz po wytrysku musze wyciągać
Z tego pytania można wnioskować to:
JA pisze:wytrysnąć bez orgazmu
A tak w ogóle napisał to w taki sposób jakby wytrysk był początkiem orgazmu. Więc stary prosze Cie...

''Zwyciężać mogą ci, którzy wierzą, że mogą''
Wergiliusz
Wergiliusz
Jezeli po orgazmie twój członek nadal jest sztywny , co jest ze tak powiem normalne w tym wieku , bo w moim tez sie zdaza jak jestem wyposzczony ! wiec nie widze powodów dlaczego u 20 latka miał by zaraz robic sie miekki !
to mozesz sobie jeszcze poruszac do momentu aż zacznie klapowac , pamietajac iz istnieje niebiezpieczenstwo wydostania sie z gumki , nasienia .
Wszystko zalezy jednak jak głeboko bedziesz go wkładał i jak sztywny on bedzie , sztywnosc i ciasna prezerwatywa zapobegną wydostaniu sie nasienia bokami !
wiec odpowiedz moja na Twoje zapytanie brzmi ,
nie musisz od razu wyciagac !
to mozesz sobie jeszcze poruszac do momentu aż zacznie klapowac , pamietajac iz istnieje niebiezpieczenstwo wydostania sie z gumki , nasienia .
Wszystko zalezy jednak jak głeboko bedziesz go wkładał i jak sztywny on bedzie , sztywnosc i ciasna prezerwatywa zapobegną wydostaniu sie nasienia bokami !
wiec odpowiedz moja na Twoje zapytanie brzmi ,
nie musisz od razu wyciagac !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- ForsakenXL
- Maniak
Nie ma to jak nadinterpretacja... albo głupota. misza.misza sobie nowe konta zakłada i sam sobie odpowiada czy jak?
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
Hmm ja zaraz po wytrysku jesli dalej bede dzialal to czasami jest tak, ze w ogóle mi nie opada
tylko troche sflaczeje, ale tak ze moge dalej sie kochac, napiecie na kilkanascie sekund opada, a po kilkunastu sekundach znowu robi sie twardy i jedziemy dalej. I tak ze 2-3 razy, potem juz musze robic przerwe na 5-10 min bo flaczeje, ale po paru minutach stoi punkt dwunasta 

Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- ForsakenXL
- Maniak
ggg pisze:Czy wy na tym forum naprawde jestescie tak ograniczeni??
Ludzie którzy nie potrafią czytac są. Ktoś tu pisał, że mu więdnie 3 sekundy po orgaźmie? Nie lubie jak ktoś łapie za słówka i klei wielkiego mucho-macho

~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- Eisenritter
- Uzależniony
Z tym to różnie bywa. Ja potrzebuję na przykład trochę więcej czasu, ale raz, że staram się teraz coś z tym zrobić, a dwa, że szczyty z moim skarbem są intensywnością podobne do eksplozji supernowej, co powoduje skrajne wyczerpanie.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”