Czy dziewica może mieć orgazm?
Moderator: modTeam
Czy dziewica może mieć orgazm?
Potrzebuję rady...
-
- Weteran
- Uzależniony
Powiedz mi, dlaczego niby nie? Bo ja nie słyszałem o tym, że np. błona dziewicza osłania wszelkie zewnętrzne narządy płciowe i działa jak znieczulenie, wyłączając możliwość ich pieszczenia.
Temat do moderacji, jak nic.
Powiedz mi, dlaczego niby nie? Bo ja nie słyszałem o tym, że np. błona dziewicza osłania wszelkie zewnętrzne narządy płciowe i działa jak znieczulenie, wyłączając możliwość ich pieszczenia.
Temat do moderacji, jak nic.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ForsakenXL
- Maniak
Yasmine pisze:Andrew pisze:Dziewczyna moze miec orgazm jadac na roweze
albo na koniu
Ah to stąd takie zainteresowanie jazdą konną wśród kobiet <mruga>
@topic: Jasne że może, odrobinę wyobraźni...
Zamiast używać palców i języka do zadawania głupich pytań zastosuj je w odpowiedniej kombinacji

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- Eisenritter
- Uzależniony
Yasmine pisze:Andrew pisze:Dziewczyna moze miec orgazm jadac na roweze
albo na koniu
No cóż, paiętam moją znajomą, która twierdziła, że zarówno pierwszy szczyt, jak i utratę dziewictwa przeżyła ze swoim koniem. W czasie jazdy, żeby nie było niedomówień. Taaak, jazda konna jest popularna, ale co bardziej chamscy przedstawiciele płci męskiej od razu skłonni są do komentowania.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Czyli co podczas jazdy rowerem dziewczyny odczuwają satysfakcje seksualną. Jakoś nigdy przedtem o tym nie pomyślałem.
Ale i tak żadna dziewczyna tego niepotwierdziła nawet się nie odezwała.
Atak swoją drogą jak to jest ciężar całego ciała spoczywa podczas jazdy na roweże na wargach sromowych (jak one to znoszą, może są nawet zadowolone
.
Atak swoją drogą jak to jest ciężar całego ciała spoczywa podczas jazdy na roweże na wargach sromowych (jak one to znoszą, może są nawet zadowolone

- ForsakenXL
- Maniak
aro pisze:Czyli co podczas jazdy rowerem dziewczyny odczuwają satysfakcje seksualną. Jakoś nigdy przedtem o tym nie pomyślałem.
Atak swoją drogą jak to jest ciężar całego ciała spoczywa podczas jazdy na roweże na wargach sromowych (jak one to znoszą, może są nawet zadowolone.
Ja tam żadnej sexualnej satysfakcji nigdy nie odczuwałam podczas jazdy na rowerze ;/

A tak swoją drogą to ciężar całego ciała spoczywa chyba m.in. na pośladkach... no dobra na wargacj może też, ale to nas nie boli ani nie sprawia przyjemnosci. A wy jak to znosicie?

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”