boli podczas gdy wchodze w nia dlaczego prosze pomocy.

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

krzysiek_k6
Początkujący
Początkujący
boli podczas gdy wchodze w nia dlaczego prosze pomocy.

Postautor: krzysiek_k6 » 26 sty 2006, 11:25

ma problem uprawiallem sex 1xz dziewczyna i cholernie ja to bolalo ale doszlo do przerwania blony ale wyszlem od razu z niej bo j bolalo minelo
3 tyg 6 prob i dalej niemoge w nia wejsc bo ja boli czemu tak sie dzieje pomuzcie mi prosze mam za durzego czy co? a paluszek wchodzi ale tez jest bol cholernu tak jak by w srodku miala spuchniete i co robic?co proponujecie pomurzcie miludzie a aj niechce aby ja tak tak bolalo dziekuje z gory wam papa

[shadow=blue][/shadow][glow=blue][/glow]
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 26 sty 2006, 12:30

Może po prostu słabo ją rozgrzałeś... <browar>
Awatar użytkownika
Julia Kulpa
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Julia Kulpa » 26 sty 2006, 12:37

może ona boi się bólu i to go prowokuje ale pamiętaj ona powinna być mokra zanim zaczniesz na dobre, dłuuuga rozgrzewka. powodzenia
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 26 sty 2006, 13:13

Bez gry wstępnej i rozgrzewania ani rusz. Poza tym nie staraj się wchodzić w nią od razu, jednym pchnięciem. Powoli, spokojnie, pozwól jej się dopasować do twojego rozmiaru. I nie j się, że jesteś za duży. Kobiety są dość elastyczne... no chyba że ktoś jest jak Lex Steele. :D
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
Tilia
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Tilia » 26 sty 2006, 19:27

moja rada to :
1. długa gra wstepna, żeby zdążyła się rozgrzać
<cisza>
2. musi się wyluzować. prawdopodobnie jest spięta, obawia się czegoś ( ból, wstyd, itp) dlatego podświadomie zaciska mięśnie pochwy i stąd ten ból- miałam podobnie przez pierwsze kilka razy
3. może spróbujecie jakiegoś lubrykantu? wtedy powinno pójść "gładko"

Trzymam kciuki za powodzenie i pozdrawiam :)
Jeszcze zdążymy w dżungli ludzkości siebie odnaleźć. Tęskność zawrotna przybliża nas...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 sty 2006, 08:22

Długa gra wstepna moze nic nie dac jesli Ona bedzie wiedziala, ze prowadzic moze do sexu - penetracji
Uwówcie sie tak , ze ty ja piescisz , a Ona sie tym delektuje , ty nawet sie nie musisz robierac z ubran , chyba ze Ona bedzie chciała , i musi przekonana ,iz penetracji nie bedzie . To zas pozwoli jaj sie wczuc w samo pobieranie rozkoszy ktorą jej dasz za pomoca pocałunków , dotyku jak i pioeszczot
Tak niech wasz sex przez jakiś czas wyglada , aż jej psychika przed bolem odetchnie ! <aniolek> Potem pomalutku do przodu
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Paula
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Paula » 30 sty 2006, 15:17

Są specjalne żele w aptece- można dostać bez recepty. ale radzę najpierw z nia dłużej pobawić
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 02 lut 2006, 06:38

A może jeszcze nie do końca wygojone po przerwaniu błony. Jaka była przerwa od pierwszego do kolejnego razu?
Kochać i być kochanym
krzysiek_k6
Początkujący
Początkujący
Postautor: krzysiek_k6 » 04 lut 2006, 18:19

no1 dzien
Awatar użytkownika
pszczółka maja
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pszczółka maja » 04 lut 2006, 20:18

uuuu to poczekaj troche dluzej, a przedewszystkim proponuje zajac sie dluzej dziewczyna:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 04 lut 2006, 23:00

Tak, poczekaj kilka dni, niech się wszystko zagoi. Jeśli nadal będzie Ją bolało, spróbuj Ją rozciągać palcami, ale wzdłuż. Powinno pomóc. I zadbajcie o dobre nawilżenie.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 05 lut 2006, 15:44

krzysiek_k6 pisze:no1 dzien

No geeez chłopie, a czegoś ty się w takim razie spodziewał? Daj że jej czas, chociaz tydzień. Toż to się musi zagoić... :|
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
M.
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: M. » 05 lut 2006, 16:12

Za słabo ją rozgrzałeś, jak to ktoś już stwierdził. Dłuższa gra wstępna i będzie dobrze :)
Wiem bo ja też początkowo miałam z tym problemy.
'nie mow mi, ze malo jeszcze wiem
ze nie mam prawa byc jaka chce'
Awatar użytkownika
MKV
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: MKV » 05 lut 2006, 17:05

gojenie sie trwa nawet 2-3 tygodnie...
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"

Fenomen - Prawda
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 05 lut 2006, 19:10

MKV pisze:gojenie sie trwa nawet 2-3 tygodnie...

Dlatego właśnie mówię "chociaż" tydzień. Gość się rwie już na drugi dzień i wielkie zdziwienie, że ją boli. Niech się postawi na jej miejscu kurde bele <pejcz>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
MandarynoMalink
Początkujący
Początkujący
Postautor: MandarynoMalink » 05 lut 2006, 20:10

<walka> drogi kolego ja tez jestem kobietka i mnie tez tak bolało i mniej wiecej boli do teraz jak koles mnie za bardzo przyciśnie mój ból spowodowany jest problemami i pzresunięciem czegos tam powinienes ją zabrac do ginekologa i poczekac z miesiąc czasu daj jej spokój pozatym niech sobie robi nasiadówki z rumianku ale najważniejsze niech idzie do ginekologa mnie sie goiło 6 tygodni wiec widzisz zdeka czasu potrzebuje

[ Dodano: 2006-02-05, 20:12 ]
ForsakenXL, <browar> poklikasz na gg 4612388 bardzo mi sie podobała twoja wypowiedz nie okazałeś sie samce tylko postawiłes sie po stronie kobietki tak trzymać pozdrowionka
Awatar użytkownika
Meredith
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Meredith » 06 lut 2006, 17:04

Najpierw poczekajcie trochę az wszytsko się wygoi- gdy ochałeś się z nią 1x i ona nie była wystaraczjąco "nawilżona" to obtarcia powstały na 100%.

A jeśli chodzi o kolejne "próby" - to przychylam się do opinii reszty - ONA potrzebuje takiej gry wstępnej która sprawi,ż ebędzie gotowa na odbycie stosunku=będzie mokra od swoich soków.

Odnosnie żeli - tym tez mozna sie wspomagac ale wydaje mi się ,że dla jej dobra najpierw powinienes sa, nauczyć się ją "rozgrzewać" w taki sposób aby mogła się z Toba kochać.
Please to meet you.
Hope you guess my name.
But what's puzzling you.
Is the nature of my game...
krzysiek_k6
Początkujący
Początkujący
Postautor: krzysiek_k6 » 07 lut 2006, 12:38

czesc wam chcialem w am podziekowac za wsparcie i za podpowiedzi bo minol juz 1 miesiac i 6dni i dalej ja boli ale juz minimalnie teraz ostatnio paluszek wszedl bez problemu powoli bo gdy chcialem wejsc w nia swym kolega to niedarady bo ja boli a boli to ze tak czesto tak wywnoskowalem i wiem na czym juz zecz polegaze trzeba odczekac i zrobic czyli wlozyckolege po pewnym czasie iz a 1 podejsciem a nie po kilku probacz bo ja to boli teraz jest ok sprobojemy jeszcze za tydz z moja dziewczyna i powino byc ok dam znac dzieki am ale podpowiadajcie jak mieliscie cos takiego <aniolek>
złotooka kotka
Weteran
Weteran
Postautor: złotooka kotka » 07 lut 2006, 12:41

Mi minelo juz huhuhu, a tez mnie czasem przy wejsciu boli. :/
Trzeba robic powoli z duza iloscia pieszczot i jesli trzeba dodatkowym nawilzenim. Z czasem bedzie coraz lepiej.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
krzysiek_k6
Początkujący
Początkujący
Postautor: krzysiek_k6 » 07 lut 2006, 13:10

powiedzcie mi jak moge ja rozgrzac? moja dziewczyne? moze cos zle robie?ostatnio czesto podczas prob wkladania zagaduje je czyms i jest ok a wczesniej gra wstepna ale widze sam po niej ze nie umiem tego doskonale zrobic pomorzcie mi jak to zrobic?
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 07 lut 2006, 13:21

To trzeba miec we krwi, robic to z pasja i naturalnoscia, improwizowac, tego nie da sie nauczyc i robic wg. wyuczonego schematu.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 09 lut 2006, 13:37

Nie ma szans na jednoznaczną metodę. Każda kobieta inaczej reaguje. Niektóre lubią pieszczony karku i szyi, inne nie. Jedne lubią ssanie sutków, inne nie. Jedne można głaskać po brzuchu, inne mają koszmarne łaskotki. Jedne lubią palce w okolcach łechtaczki, inne wyłącznie usta. Każda jest inna. Każda ma swoje wymagania, które trzeba wybadać.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
krzysiek_k6
Początkujący
Początkujący
Postautor: krzysiek_k6 » 09 lut 2006, 22:44

dzieki za podpowiedz jednak iniedarady sie tego nauczyc sztuki pieszczot to jednak trzeba miec w sobie juz moze ja mam i trzeba to odnalesc okaze sie dzieki wam nara :|
Awatar użytkownika
Marisa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Marisa » 12 lut 2006, 12:58

Zawsze mozna uzyc sliny jako srodka nawilzajacego zamiast jakis specyfików
Każdy ma prawo do orgazmu
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 12 lut 2006, 13:03

Marisa pisze:Zawsze mozna uzyc sliny jako srodka nawilzajacego zamiast jakis specyfików

Tylko slina ma to do siebie, ze nawilza tylko na chwile. Pozniej, jeszcze bardziej wysusza ( sprawdz jak oblizujesz usta :) ).
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 13 lut 2006, 13:24

A i owszem. Chyba każdy masturbujący się facet wie do aż za dobrze...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”