boli podczas gdy wchodze w nia dlaczego prosze pomocy.
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
boli podczas gdy wchodze w nia dlaczego prosze pomocy.
ma problem uprawiallem sex 1xz dziewczyna i cholernie ja to bolalo ale doszlo do przerwania blony ale wyszlem od razu z niej bo j bolalo minelo
3 tyg 6 prob i dalej niemoge w nia wejsc bo ja boli czemu tak sie dzieje pomuzcie mi prosze mam za durzego czy co? a paluszek wchodzi ale tez jest bol cholernu tak jak by w srodku miala spuchniete i co robic?co proponujecie pomurzcie miludzie a aj niechce aby ja tak tak bolalo dziekuje z gory wam papa
3 tyg 6 prob i dalej niemoge w nia wejsc bo ja boli czemu tak sie dzieje pomuzcie mi prosze mam za durzego czy co? a paluszek wchodzi ale tez jest bol cholernu tak jak by w srodku miala spuchniete i co robic?co proponujecie pomurzcie miludzie a aj niechce aby ja tak tak bolalo dziekuje z gory wam papa
- Zaglądający
- Uzależniony
Bez gry wstępnej i rozgrzewania ani rusz. Poza tym nie staraj się wchodzić w nią od razu, jednym pchnięciem. Powoli, spokojnie, pozwól jej się dopasować do twojego rozmiaru. I nie j się, że jesteś za duży. Kobiety są dość elastyczne... no chyba że ktoś jest jak Lex Steele. 
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
moja rada to :
1. długa gra wstepna, żeby zdążyła się rozgrzać
2. musi się wyluzować. prawdopodobnie jest spięta, obawia się czegoś ( ból, wstyd, itp) dlatego podświadomie zaciska mięśnie pochwy i stąd ten ból- miałam podobnie przez pierwsze kilka razy
3. może spróbujecie jakiegoś lubrykantu? wtedy powinno pójść "gładko"
Trzymam kciuki za powodzenie i pozdrawiam
1. długa gra wstepna, żeby zdążyła się rozgrzać

2. musi się wyluzować. prawdopodobnie jest spięta, obawia się czegoś ( ból, wstyd, itp) dlatego podświadomie zaciska mięśnie pochwy i stąd ten ból- miałam podobnie przez pierwsze kilka razy
3. może spróbujecie jakiegoś lubrykantu? wtedy powinno pójść "gładko"
Trzymam kciuki za powodzenie i pozdrawiam
Jeszcze zdążymy w dżungli ludzkości siebie odnaleźć. Tęskność zawrotna przybliża nas...
Długa gra wstepna moze nic nie dac jesli Ona bedzie wiedziala, ze prowadzic moze do sexu - penetracji
Uwówcie sie tak , ze ty ja piescisz , a Ona sie tym delektuje , ty nawet sie nie musisz robierac z ubran , chyba ze Ona bedzie chciała , i musi przekonana ,iz penetracji nie bedzie . To zas pozwoli jaj sie wczuc w samo pobieranie rozkoszy ktorą jej dasz za pomoca pocałunków , dotyku jak i pioeszczot
Tak niech wasz sex przez jakiś czas wyglada , aż jej psychika przed bolem odetchnie !
Potem pomalutku do przodu
Uwówcie sie tak , ze ty ja piescisz , a Ona sie tym delektuje , ty nawet sie nie musisz robierac z ubran , chyba ze Ona bedzie chciała , i musi przekonana ,iz penetracji nie bedzie . To zas pozwoli jaj sie wczuc w samo pobieranie rozkoszy ktorą jej dasz za pomoca pocałunków , dotyku jak i pioeszczot
Tak niech wasz sex przez jakiś czas wyglada , aż jej psychika przed bolem odetchnie !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
- Początkujący
- Entuzjasta
- Maniak
No geeez chłopie, a czegoś ty się w takim razie spodziewał? Daj że jej czas, chociaz tydzień. Toż to się musi zagoić...

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- ForsakenXL
- Maniak
MKV pisze:gojenie sie trwa nawet 2-3 tygodnie...
Dlatego właśnie mówię "chociaż" tydzień. Gość się rwie już na drugi dzień i wielkie zdziwienie, że ją boli. Niech się postawi na jej miejscu kurde bele

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
-
- Początkujący
<walka> drogi kolego ja tez jestem kobietka i mnie tez tak bolało i mniej wiecej boli do teraz jak koles mnie za bardzo przyciśnie mój ból spowodowany jest problemami i pzresunięciem czegos tam powinienes ją zabrac do ginekologa i poczekac z miesiąc czasu daj jej spokój pozatym niech sobie robi nasiadówki z rumianku ale najważniejsze niech idzie do ginekologa mnie sie goiło 6 tygodni wiec widzisz zdeka czasu potrzebuje
[ Dodano: 2006-02-05, 20:12 ]
ForsakenXL, <browar> poklikasz na gg 4612388 bardzo mi sie podobała twoja wypowiedz nie okazałeś sie samce tylko postawiłes sie po stronie kobietki tak trzymać pozdrowionka
[ Dodano: 2006-02-05, 20:12 ]
ForsakenXL, <browar> poklikasz na gg 4612388 bardzo mi sie podobała twoja wypowiedz nie okazałeś sie samce tylko postawiłes sie po stronie kobietki tak trzymać pozdrowionka
Najpierw poczekajcie trochę az wszytsko się wygoi- gdy ochałeś się z nią 1x i ona nie była wystaraczjąco "nawilżona" to obtarcia powstały na 100%.
A jeśli chodzi o kolejne "próby" - to przychylam się do opinii reszty - ONA potrzebuje takiej gry wstępnej która sprawi,ż ebędzie gotowa na odbycie stosunku=będzie mokra od swoich soków.
Odnosnie żeli - tym tez mozna sie wspomagac ale wydaje mi się ,że dla jej dobra najpierw powinienes sa, nauczyć się ją "rozgrzewać" w taki sposób aby mogła się z Toba kochać.
A jeśli chodzi o kolejne "próby" - to przychylam się do opinii reszty - ONA potrzebuje takiej gry wstępnej która sprawi,ż ebędzie gotowa na odbycie stosunku=będzie mokra od swoich soków.
Odnosnie żeli - tym tez mozna sie wspomagac ale wydaje mi się ,że dla jej dobra najpierw powinienes sa, nauczyć się ją "rozgrzewać" w taki sposób aby mogła się z Toba kochać.
Please to meet you.
Hope you guess my name.
But what's puzzling you.
Is the nature of my game...
Hope you guess my name.
But what's puzzling you.
Is the nature of my game...
-
- Początkujący
czesc wam chcialem w am podziekowac za wsparcie i za podpowiedzi bo minol juz 1 miesiac i 6dni i dalej ja boli ale juz minimalnie teraz ostatnio paluszek wszedl bez problemu powoli bo gdy chcialem wejsc w nia swym kolega to niedarady bo ja boli a boli to ze tak czesto tak wywnoskowalem i wiem na czym juz zecz polegaze trzeba odczekac i zrobic czyli wlozyckolege po pewnym czasie iz a 1 podejsciem a nie po kilku probacz bo ja to boli teraz jest ok sprobojemy jeszcze za tydz z moja dziewczyna i powino byc ok dam znac dzieki am ale podpowiadajcie jak mieliscie cos takiego 

-
- Weteran
Mi minelo juz huhuhu, a tez mnie czasem przy wejsciu boli.
Trzeba robic powoli z duza iloscia pieszczot i jesli trzeba dodatkowym nawilzenim. Z czasem bedzie coraz lepiej.
Trzeba robic powoli z duza iloscia pieszczot i jesli trzeba dodatkowym nawilzenim. Z czasem bedzie coraz lepiej.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
- Początkujący
- Uzależniony
Nie ma szans na jednoznaczną metodę. Każda kobieta inaczej reaguje. Niektóre lubią pieszczony karku i szyi, inne nie. Jedne lubią ssanie sutków, inne nie. Jedne można głaskać po brzuchu, inne mają koszmarne łaskotki. Jedne lubią palce w okolcach łechtaczki, inne wyłącznie usta. Każda jest inna. Każda ma swoje wymagania, które trzeba wybadać.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
-
- Początkujący
- Uzależniony