No wiec jak to jest?

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

murzyn_mariusz

No wiec jak to jest?

Postautor: murzyn_mariusz » 30 sty 2004, 14:41

Juz od jakiegos czasu przegladam to forum. I tak sie czasami zastanawiam. Czy w milosci chodzi wszystkim o ten seks .. czy jednak o cos innego? Ja z moja zona robimy to wtedy kiedy mamy na to ochote.

nie ukrywam. ja tez mam problemy. wydaje mi sie ze moj penis jest zaaa bardzo wrazliwy na bodzce. czasami zdarza sie.. ze po prostu dostaje orgazmu za szybko.... i w zaden sposob nie moge tego ograniczyc... raz udalo mi sie zrobic to powoli .. i sam szczyt trwal dlugo... ale to rzadkosc..

moja partnerka ... wydaje mi sie ze oczekiwalaby czegos wiecej. ale sam juz nie wiem ... czekam na odp.!
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 30 sty 2004, 14:57

...i w tym sęk, myślę też, że w miłości nie chodzi tylko o sex, ale jak już przyjdzie ochota, to chodzi o to, żeby robić to tak aby obojgu partnerom sprawiało przyjemność
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 30 sty 2004, 20:12

Zapewniam ,że Twoja partnerka nie jest z tego zadowolona :P:P:P:P:P
Sabcio
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Sabcio » 30 sty 2004, 20:19

Porozmawiaj z nią o tym....
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 31 sty 2004, 11:59

Mi się wydaje, że murzyn-mariusz cierpi na schorzenie, które fachowo nazywa się przedwczesnym wytryskiem i z tym należałoby udać się do seksuologa,który może temu coś zaradzić
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 31 sty 2004, 17:17

Tez mi sie tak wydaje, ale jezeli wczesniej podczas gry wstepnej bedzie mial orgazm to potem dluzej pociagnie ;)
Awatar użytkownika
Jarek
Weteran
Weteran
Postautor: Jarek » 31 sty 2004, 20:01

...albo klapnie wcale i nie będzie zdolny do dalszych igraszek, z resztą wiek robi swoje
buurek
Początkujący
Początkujący
Postautor: buurek » 02 lut 2004, 01:42

Nie dołujcie chłopa! Powiem ci jedno POROZMAWIAJ Z NIA O TYM! Może inna forma miłości (fizycznej) pozwoli ci zaspokoić żonę. Może po pierwszym wytrysku powinieneś spróbować raz jeszcze a wtedy kto wie co się dziać będzie :D
Ale osobiście sądzę, że najważniejsze jest uczucie. Mi sprawia radość każda chwila z moją piękną. Nawet jak nie daję rady małym to nadrabiam czymś innym :D
A po wszystkim jakpiękniejsze jest to jak się wtula we mnie. Dla tego uczucia chce się żyć !!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 lut 2004, 12:09

Dokladnie :) Tez uwielbiam jak moja dziewczyna sie we mnie wtula :D
murzyn_mariusz

Postautor: murzyn_mariusz » 23 lut 2004, 15:33

Dzieki za nie dolowanie :) Zreszta. Wydaje mi sie ze moja partnerka jest zadowolona i tak. Zreszta robimy to czesto baardzo dlugo w intymnej atmosferze. Rozmawialem z nia o tym. Ona kiedys przezyla problemy w wieku dojrzewania - miala problemy z samoakceptacja i czasami boi sie seksu, bo skrzywdzil ja jeden gosc. Stad tez dla przykladu nie za bardzo moge liczyc z jej strony na pomoc. Wiec to chyba przez to>?
chlopak

Postautor: chlopak » 23 lut 2004, 22:12

Stad tez dla przykladu nie za bardzo moge liczyc z jej strony na pomoc.

nieprawda. nie znam dokładnie tej sytuacji, ale spróbować porozmawiac zawsze możesz. co ci szkodzi? Twoja partnerka moim zdaniem ucieszylaby się, gdyby mogła ci w tym pomóc.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”