Juz od jakiegos czasu przegladam to forum. I tak sie czasami zastanawiam. Czy w milosci chodzi wszystkim o ten seks .. czy jednak o cos innego? Ja z moja zona robimy to wtedy kiedy mamy na to ochote.
nie ukrywam. ja tez mam problemy. wydaje mi sie ze moj penis jest zaaa bardzo wrazliwy na bodzce. czasami zdarza sie.. ze po prostu dostaje orgazmu za szybko.... i w zaden sposob nie moge tego ograniczyc... raz udalo mi sie zrobic to powoli .. i sam szczyt trwal dlugo... ale to rzadkosc..
moja partnerka ... wydaje mi sie ze oczekiwalaby czegos wiecej. ale sam juz nie wiem ... czekam na odp.!
No wiec jak to jest?
Moderator: modTeam
Nie dołujcie chłopa! Powiem ci jedno POROZMAWIAJ Z NIA O TYM! Może inna forma miłości (fizycznej) pozwoli ci zaspokoić żonę. Może po pierwszym wytrysku powinieneś spróbować raz jeszcze a wtedy kto wie co się dziać będzie
Ale osobiście sądzę, że najważniejsze jest uczucie. Mi sprawia radość każda chwila z moją piękną. Nawet jak nie daję rady małym to nadrabiam czymś innym
A po wszystkim jakpiękniejsze jest to jak się wtula we mnie. Dla tego uczucia chce się żyć
Ale osobiście sądzę, że najważniejsze jest uczucie. Mi sprawia radość każda chwila z moją piękną. Nawet jak nie daję rady małym to nadrabiam czymś innym
A po wszystkim jakpiękniejsze jest to jak się wtula we mnie. Dla tego uczucia chce się żyć

Dzieki za nie dolowanie
Zreszta. Wydaje mi sie ze moja partnerka jest zadowolona i tak. Zreszta robimy to czesto baardzo dlugo w intymnej atmosferze. Rozmawialem z nia o tym. Ona kiedys przezyla problemy w wieku dojrzewania - miala problemy z samoakceptacja i czasami boi sie seksu, bo skrzywdzil ja jeden gosc. Stad tez dla przykladu nie za bardzo moge liczyc z jej strony na pomoc. Wiec to chyba przez to>?
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”