Gra Koncowa??
Moderator: modTeam
Gra Koncowa??
Mam male pytanie do Pan aczkolwiek mile sa tez sugestie od Panow. Otoz chcialem sie dowiedziec czy moga sie okazac mile takie piszczenie kobiety po zakonczonym stosunku. Dajmy przyklad ze kochacie sie z partnerem 1 godzine doszlyscie on tez i nagle lezycie i moze wam przyjemnosc sparwic jeszcze jakies pieszczoty czy juz naprzyklad jestescie zmeczone albo nic nie daja wiec nie ma sie co starac badz pieszczoty miedzy kolejna gotowoscia pana.Co o tym sadzicie??
hm mi nie sprawiają przyjemności pieszczoty od razu po stosunku/bądz innym rodzaju seksu/. Od razu po orgaźmie pobudzanie tych sfer drażni mnie
ale wystarczy dłuższa chwila i można...
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
- Wstreciucha
- Weteran
- Pasjonat
Ja przelotem wtrącę, że co nieco można znalezc w tych tematach:
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=3285
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=4112
Heh, przyomniał mi sie podpis Lolli, mniej wiecej w tym stylu: "udany seks to taki po ktorym idzie sie zapalić papierosa"
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=3285
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=4112
Hyhy pisze:albo zajarac
Heh, przyomniał mi sie podpis Lolli, mniej wiecej w tym stylu: "udany seks to taki po ktorym idzie sie zapalić papierosa"
Ostatnio zmieniony 20 gru 2005, 22:30 przez cubasa, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Hyhy pisze:udany seks to taki po ktorym nawet sasiedzi ida zajarac
o wlasnie! <browar>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
To ja sie przylacze. Tez mam syndrom faceta. Po jestem zdechla i tylko sie przytulic i spaaaac.
Nie martw sie. U mojego tez nie
moon pisze:A co dziwniejsze to u mojego nie występuje w ogóle
Nie martw sie. U mojego tez nie
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
cubasa pisze:Heh, przyomniał mi sie podpis Lolli, mniej wiecej w tym stylu: "udany seks to taki po ktorym idzie sie zapalić papierosa"
<bicz1>

że co?
było: "dobry seks to taki, po którym nawet sąsiedzi idą zapalić" i chodzi tu bynajmniej nie o samego szluuuuga

a w temacie papierosa: każdy palacz wie, że po wysiłku papieros smakuje wyjątkowo, a dobry seks do duży wysiłek, nie?
Agent pisze:Dajmy przyklad ze kochacie sie z partnerem 1 godzine doszlyscie on tez
oj nie, w godzine jestem w stanie dojść kilkanaście razy eheheh więc wystarczy. a jak krócej to nie mam nic przeciwko pieszczotom po, chociaz zwykle jest mi tak dobrze, że to ja wole dopieszczać partnera, niż odbierać pieszczoty ;PP
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
zjarać się a co tam śmierć po seksie fajna sprawa..już widze te nagłówki"pierzynka zapaliła się od ognistego seksu.."albo"małżeństwo spłoneło w miłosnym uścisku"..
Agent pisze:ajmy przyklad ze kochacie sie z partnerem 1 godzine doszlyscie on tez i nagle lezycie
słowo nagle jest cokolwiek nie na miejscu(nevermind).
A gra końcowa..po prostu się przytulić..może zasnąć
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Lollirot napisała "dobry seks do duży wysiłek"
Lollirot jak duży??
cytat lollirot "każdy palacz wie że po wysiłku papieros smakuje wyjątkowo " teraz to powinno się mówić palaczki. U mnie w szkole zdecydowana większość palaczy to palaczki. Nestety <zly3> na jednego palącego chłopaka przypadają chyba ze cztery dziewczyny.
W klubie mamy całkowity zakaz palenia i żaden chłopak nie pali więc nikt z nas po treningu nie regeneruje płuc trucizną <belt3> <belt1> . Tak powinno być.
Lollirot jak duży??
cytat lollirot "każdy palacz wie że po wysiłku papieros smakuje wyjątkowo " teraz to powinno się mówić palaczki. U mnie w szkole zdecydowana większość palaczy to palaczki. Nestety <zly3> na jednego palącego chłopaka przypadają chyba ze cztery dziewczyny.
W klubie mamy całkowity zakaz palenia i żaden chłopak nie pali więc nikt z nas po treningu nie regeneruje płuc trucizną <belt3> <belt1> . Tak powinno być.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
moon pisze:lollirot pisze:a w temacie papierosa: każdy palacz wie, że po wysiłku papieros smakuje wyjątkowo, a dobry seks do duży wysiłek, nie? Ciekawy
Całkowita pławda
A ja sie nie zgodze z tym ze kazdy !
Ja po wysiłku nie pale papierosa , nie mam na niego wrecz ochoty , ochote na niego mam dopiero wtedy jak jestem wolny od zajec jakichkolwiek , mogę usiasc i wygodnie zapalic przy kawie , wtedy tak ! w innymmprzypadku nie siegam po papierosa <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
aro pisze:W klubie mamy całkowity zakaz palenia i żaden chłopak nie pali więc nikt z nas po treningu nie regeneruje płuc trucizną . Tak powinno być.
zgadzam sie, że sportowiec nie powinien palić jeśli chce osiągnąć dobry wynik. ale nie odbieraj przyjmeności tym którzy widzą w tym coś fajnego.
aro pisze:Niestety nie jest. Statystyki mimo wszystko pozwalają optymistycznie patrzeć w przyszłość. Osoby nie palące stanowią coraz większy % społeczeństwa. Wierze że za kilka pokoleń nikt już nawet nie będzie wiedział co to papieros.
a co Ci tak na tym zależy??
Ja nie palę, ale jak widzę tę przyjemność w oczach osoby która "zaciąga się pierwszym machem" ... hmm.. cos pięknego... az sam mam ochotę zapalić.
Kazdy ma swoje przyjemności.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
O akurat jest o paleniu na Rdiostacji. Całkowicie popieram Anie Muche
Ja po prostu nienawidze palenia, a najgorsze jest dlamnie to że jak za pare lat zaczne chodzić do klubów to będe musiał się truć papierosami i tymi 4 tysiącami trującymi substancjami..
Jeszcze jedno nigdy niechciałbym mieć dziewczyny palaczki <belt1> <belt3> a najgorsze jest to że na jednego kolega pali obecnie z 5 dziewczyn. Ochyda <zly3> <belt3>
Ja po prostu nienawidze palenia, a najgorsze jest dlamnie to że jak za pare lat zaczne chodzić do klubów to będe musiał się truć papierosami i tymi 4 tysiącami trującymi substancjami..
Jeszcze jedno nigdy niechciałbym mieć dziewczyny palaczki <belt1> <belt3> a najgorsze jest to że na jednego kolega pali obecnie z 5 dziewczyn. Ochyda <zly3> <belt3>
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”