Yasmine pisze:niektorym facetom to owe jajo w ogole nie zstepuje, tylko umiejscowione w podbrzuszu caly czas i jakos zyja
I myslisz ze to takie fajne?
Tacy faceci sa wtedy bezplodni! Czemu? Ano bo w mosznie panuje nizsza temperatura niz wew ciala [jak jest wyzsza to wplywa to bardzo negatywnie na plodnosc]...popatrzcie sobie drodzy panowie ze jak jest cieplo to moszna wrecz wisi jak sflaczaly, rozciagniety worek [bo jadra musza miec nizsza temperature]...a jak jest zimno [np. sytuacja o ktorej pisal andrzejek] to moszna ulega 'skurczeniu' zeby jadra mogly utrzymac swoja temperature...
Ogolnie skora tam jest bardzo cienka i co za tym idzie bardzo wrazliwa na zmiany tem.
Kazdy lekarz jak sie go spytacie powie wam zeby unikac kapieli w goracej wodzie z tych samych powodow co powyzej...
Co do chowania sie jadra...podczas stusunku gdy jestem bardzo podniecony to czasami lewe jadro na skutek skurczenia sie moszny zostaje 'wcisniete' do podbrzusza...ale to zawsze wyczuje i wtedy je dyskretnie 'wypycham' z powrotem...ale to tylko wtedy mi sie zdarza...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę

-> ta też jest fajna

-> często sie śmieję...ze wszystkiego...

-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy