POMOCY! O co chodzi mojej dziewczynie???
Moderator: modTeam
POMOCY! O co chodzi mojej dziewczynie???
Mam 16 lat, moja dziewczyna 15.jestesmy ze soba ponad pol roku i piescilem ja juz oralnie(musialo jej byc dobrze bo wyginala sie i sciskla mnie kolanami)Normalnie jak jest okazja to piescimy sie, lecz nie oralnmie juz tylko ja pieszcze jej piersi, calujemy sie w bieliznie, ona przez boxerki masuje mi penisa itp.Ostatnio powiedziala ze chyba skonczymy z tym wszystkim bo ona zle sie z tym czuje, sadzi ze to cos zlego. Co zrobic zeby zmienila zdanie?Przeciez tak robi kazdy w naszym wieku... pomorzcie!!! co zrobic i o co moze jej chodzic...jak to zmienic??? DZIEKI Z GORY
No tak ale ja nie oczekuje sexu, tylko tego co juz robilismy.Mowila ze bylo jej bosko ale ze dziwnie sie z tym czuje.Tego nie rozumiem. To ja powiedzialem ze jak ma nie byc milosci oralnej to lepiej z niegrzecznych rzeczy niech nie bedzie nic, bo ja nie wytrzymam kiedy ona wpol naga bedzie na mnie lezec, ocierac sie piersiami o mnie, ja ja bede tam calowal i nic wiecej.Ona zabardzo na mnie dziala:D i nie moge wytrzymac...
Chlopak89 pisze:bo ja nie wytrzymam kiedy ona wpol naga bedzie na mnie lezec, ocierac sie piersiami o mnie, ja ja bede tam calowal i nic wiecej.Ona zabardzo na mnie dziala
Ha! I na tym polega cala sztuka! Primo! musicie dorosnac do tego emocjonalnie(dziewczyna dala Ci wyrazny znak, ze jeszcze nie pora na takie zabawy). Secundo! Zeby w przyszlosci zdecydowala sie na to (i wiecej) musisz okazac mase cierpliwosci... Ale zapewniam. Jesli po tym wszystkim wyjdziesz na odpowiedzialnego goscia nagroda Cie nie minie(nie mowie tylko o sexie ale o satysfakcji, ze dorosles emocjonalnie).
"Czego nie wiem, tego się lękam; czego się lękam, tego nienawidzę; czego nienawidzę, to chcę zniszczyć." J. Caroll
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
Ty sie dziwisz ze dziewczyna sie zle czuje? Wiesz... one maja troszeczke inaczej niz my ;> ja z moja ex .. (w latach mlodosci
) przeprowadzilem o tym dluga debate, powiedziala.. ze podczas.. ma ochote na wszystko, ale pozniej.. zle sie z tym czuje, czasem potrafila plakac, ale przed.. to ona mnie namawiala do tego.. i musialem pozniej zachowac zimna krew ;> zrob to samo.. poczekaj jeszcze.. jakis czas i samo z siebie wyjdzie.. nic sie nie stalo Twojej dziewczynie, poprosty dojrzewa ;]
.: "Kobieto, jesteś otchłanią, piekłem, tajemnicą,
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
- Paraskoczek
- Bywalec
Re: POMOCY! O co chodzi mojej dziewczynie???
Chlopak89 pisze: Co zrobic zeby zmienila zdanie?Przeciez tak robi kazdy w naszym wieku... pomorzcie!!! co zrobic i o co moze jej chodzic...jak to zmienic??? DZIEKI Z GORY
Każdy?? Boże przez takie posty zaczynam czuć się staro.
"Nie czuj strachu w obliczu swych wrogów. Mów zawsze prawdę, nawet,
jeśli może to prowadzić do twej śmierci. Wspieraj bezbronnych i nie czyn zła.
Oto twoja przysięga..."
jeśli może to prowadzić do twej śmierci. Wspieraj bezbronnych i nie czyn zła.
Oto twoja przysięga..."
Taaaa a za kilka lat/miesięcy będzie nowy wątek "bo moja dziewczyna uważa, ze raz na tydzień to wystarczy i że mamy mieszkać z mamusią" Zaznaczam z góry, ze nie popieram tyranii ale kobiety nie są mistrzyniami w układaniu wspólnego życia.cajmer pisze:Daj jej troche władzy w waszym zwiazku. Chodzcie tam gdzie ona chce, róbcie to co ona chce,przystotuj siedo niej,
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Chlopak89 pisze:Ja jej powiedzialem tez ze spokojnie,moge poczekac...nic pod przymusem. Ale dzwonila do mnie dzisiaj i powiedziala radosnym glosem ze wszystko przemyslala...moze sie cszykuje dla mnie dobra wiadomosc....
<brawo1> nie zapeszajmy <brawo1> ale fajnie <brawo1>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
kina pisze:No i cojaki dostales prezent na Mikolaja?? Jakies bara bara.....pochwal nam sie tutaj i to szybko
a no nie bardzo taki jakiego sie spodziewalem... powiedziala ze sie dziwnie czuje kiedy robimy takie rzeczy dy jestesmy sami. Nie wiem co sie ze mna dzieje, ale zaczynam wariowac. Teraz bedzie mi ciezko kiedy przyjdzie do mnie i bede musial Bog wie co robic zeby sie na nia nie rzucić...CIEŻKIE CZASY MNIE CZEKAJĄ

cajmer pisze:Daj jej troche władzy w waszym zwiazku. Chodzcie tam gdzie ona chce, róbcie to co ona chce,przystotuj siedo niej, niech wie ze jesteś tylko dla niej... Taki manewr moze być całkiem ciekawy i wyjdz wam na dobre. Dziewczyna zobaczy ze "ma coś do powiedzenia" <aniolek2>
Taaaaaaaaaaaaaaa juz jeden taki tutaj jest co na to pozwolil Mowiac ze mu na czubek glowy nasrala to malo Pewne ustepstwa owszem jestem za ale nie wladza absolutna bo od tego jak i kobietom tak i nam sie w glowie przewraca i wtedy dopiero to jest jazda
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci
!!!!!!!!!!!!

Chlopak89 pisze:kina pisze:No i cojaki dostales prezent na Mikolaja?? Jakies bara bara.....pochwal nam sie tutaj i to szybko
a no nie bardzo taki jakiego sie spodziewalem... powiedziala ze sie dziwnie czuje kiedy robimy takie rzeczy dy jestesmy sami. Nie wiem co sie ze mna dzieje, ale zaczynam wariowac. Teraz bedzie mi ciezko kiedy przyjdzie do mnie i bede musial Bog wie co robic zeby sie na nia nie rzucić...CIEŻKIE CZASY MNIE CZEKAJĄ
Przed spotkaniem strzep sobie i tyle, najlepsze rozwiązanie.
Chlopak89 pisze:Teraz bedzie mi ciezko kiedy przyjdzie do mnie i bede musial Bog wie co robic zeby sie na nia nie rzucić...
Ty sam do seksu nie dojrzałeś. Tyle że ona chociaż sobie z tego sprawę zdaje, a Ty nie, znaczy że jesteś mniej dojrzały od niej.
Proponuję zaprowadzić ją do seksuologa, bo przecież macie problemy łóżkowe. Chciałabym zobaczyć jego minę
- ksiezycowka
- Weteran
wstrzymaj sie narazie zozmawiaj z nia o tym. powiedz jej ze chcesz ja zrozumiec. wiesz kobiea która ufa ci i wie ze zalezy ci na niej podchodzi do tych spraw troche inaczej polecam książke pt "Psychologia seksu" Davida Grachama przeczytaj to z nią a będzie inaczej. Wiesz powiedz jej ze zalezy Ci na niej i w ten sposób to wyrazasz ze chcesz sprwic jej przyjemność. Ale przede wszystkim bądz cierpliwy.
Pozdrawiam <aniolek2> <3m_się>
Pozdrawiam <aniolek2> <3m_się>
jakos leci 
Chlopak89 pisze:NIedawno gadalem z nią o tym i powiedziala ze jak jestesmy sami to ma cholernie wielka ochote zebym znow to zrobil.Ze nie moze wytrzymac i strasznie tego chce.Moze ona chce sprawdzic czy nie zalezy mi tylko na tym???
1. psychicznie nie jest gotowa na seks
2. widzi że Ty już jesteś gotowy więc
a) nie chce być gorsza
b) czuje presję że jest Ci to winna
3. U niej bariera psychiczna do przebycia jest większa. SPróbiję Ci to zobrazować: wyobraź sobie, że kochasz się ze swoją szmulką. Fajnie, nie? A teraz sobie wyobraź że w tym samym czasie za ścianą ktoś umiera na w bólach na raka (czy coś takiego - sorry nie mogłem wymyślić nic lepszego). I co możesz sie skupić na seksie?
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”