Pytanie
Moderator: modTeam
Pytanie
Mam takie pytania?
Chciałem jeszcze dodać że ja jeszcze nigdy nie uprawiałem seksu i narazie nie zamierzam.
1) Czy można się czymś zarazić liżąc językiem cipkę powiedzmy prostytutki??
2) Słyszałem (przeczytałem na onecie czy gdzieś tam), że prezerwatywa chroni tylko w 70% przed wirusem HIV. Właśnie tylko te 70 % to po jednym stosunku czy po kilku??. Co wy na to.
Według mnie jeśli to jest prawda to wszystkie media oszukują młodych ludzi, że prezerwatywa to dobra ochrona przed HIV. To żadna ochrona według mnie.Efekt propagandy prezerwatywy może tylko zwiększać w sumie ilość osób chorych na hiv, bo po prostu usypia czujność młodych ludzi zachęcając do seksu z kim popadnie. Wydaje się więc że na dzień dzisiejszy jedyną 100 % ochrone daje abscynencja seksualna.
Ja do tego namawiam.
pozdrawiam
Chciałem jeszcze dodać że ja jeszcze nigdy nie uprawiałem seksu i narazie nie zamierzam.
2) Słyszałem (przeczytałem na onecie czy gdzieś tam), że prezerwatywa chroni tylko w 70% przed wirusem HIV. Właśnie tylko te 70 % to po jednym stosunku czy po kilku??. Co wy na to.
Według mnie jeśli to jest prawda to wszystkie media oszukują młodych ludzi, że prezerwatywa to dobra ochrona przed HIV. To żadna ochrona według mnie.Efekt propagandy prezerwatywy może tylko zwiększać w sumie ilość osób chorych na hiv, bo po prostu usypia czujność młodych ludzi zachęcając do seksu z kim popadnie. Wydaje się więc że na dzień dzisiejszy jedyną 100 % ochrone daje abscynencja seksualna.
Ja do tego namawiam.
pozdrawiam
ew. jeśli cipka nieładnie pachnie to można się nabawić niemiłych wspomnień
aro pisze:2) Słyszałem (przeczytałem na onecie czy gdzieś tam), że prezerwatywa chroni tylko w 70% przed wirusem HIV. Właśnie tylko te 70 % to po jednym stosunku czy po kilku??. Co wy na to.
no pewnie ze nie chroni w 100%, tak samo jak z bobasem, tez nie ma 100% ochrony i tyla

aro pisze:Ja do tego namawiam.
Nie namawiaj ludzi do złego
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
Ajajajjaj, nigdy nie słyszałam, aby osoba używająca prezerwatywy zaraziła się wirusem HIV. Nie popadajmy w paranoję.
A co języka i cipki:
Nie sądzę, żebyś w dobrym burdelu mógł się zarazić czymkolwiek liżąc ją. Te babki dbają o siebie i nie wydaje mi się, żeby nawet podczas jakiegoś zapalenia pracowały a co dopiero poważniejszych infekcji. Prostytutki z ulicy ? Przemilczę,bo nie wiem jak można taką zaatakować...
A co języka i cipki:
Nie sądzę, żebyś w dobrym burdelu mógł się zarazić czymkolwiek liżąc ją. Te babki dbają o siebie i nie wydaje mi się, żeby nawet podczas jakiegoś zapalenia pracowały a co dopiero poważniejszych infekcji. Prostytutki z ulicy ? Przemilczę,bo nie wiem jak można taką zaatakować...
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Pokazcie mi prostytutkę , która pozwoli sie tam lizać facetowi , albo wkładać tam paluszki chociasz !???, tym bardziej klientowi !. Watpie w to ! wrecz uwazam, iz takich nie ma , bowiem gdyby były , nie zycze nikomu z kozystajacych z takowych usług , by na taką trafił !
Tak mozna sie zarazic lizac cipkę prostytutki !
Cóz ze uzywamy prezerwatywy , jak np. całujemy taką ! <aniolek2>
Tak mozna sie zarazic lizac cipkę prostytutki !
Cóz ze uzywamy prezerwatywy , jak np. całujemy taką ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Dzięki za zainteresowanie się tym temetem. Na moje pytanie pojawiły się dwie różne odpowiedzi.
Natasza odpowiedziała: "Nie sądzę, żebyś w dobrym burdelu mógł się zarazić czymkolwiek liżąc ją."
Natomiast Andrew napisał:"Tak mozna sie zarazic lizac cipkę prostytutki ! "
Andrew czy chodzi o HIV?
Logicznie na to patrząc to skóra błony śluzowe języka podniebienia i dziąseł bardziej przypoinają (kolorem i w ogóle) człona niż pięty czy dłoni.
Pytam się nie dlatego że wybieram się do burdelu ale żeby inni może z tego skorzystali.
Bo tak szczeże mówiąc to mało konkretnie się mówi czy podczas seksu oralnego można się zarazić HIV.
Pozdrawiam
Natasza odpowiedziała: "Nie sądzę, żebyś w dobrym burdelu mógł się zarazić czymkolwiek liżąc ją."
Natomiast Andrew napisał:"Tak mozna sie zarazic lizac cipkę prostytutki ! "
Andrew czy chodzi o HIV?
Logicznie na to patrząc to skóra błony śluzowe języka podniebienia i dziąseł bardziej przypoinają (kolorem i w ogóle) człona niż pięty czy dłoni.
Pytam się nie dlatego że wybieram się do burdelu ale żeby inni może z tego skorzystali.
Bo tak szczeże mówiąc to mało konkretnie się mówi czy podczas seksu oralnego można się zarazić HIV.
Pozdrawiam
Re: Pytanie
aro pisze:Mam takie pytania? [...] Wydaje się więc że na dzień dzisiejszy jedyną 100 % ochrone daje abscynencja seksualna.
Ja do tego namawiam.
pozdrawiam
Stary, rozumiem ze wczoraj byl dzien walki z AIDS ale nie jedz tak ekstrealnie.......
No chyba ze nasluchales sie przy okazji audycji Moherowych Beretow co Cie upewnilo w tych wszystkich dziwactwach ktore tam daja
PS: a poza tym ABSTYNENCJA nie przez "c"
Bo z tylu różnych dróg przez życie, każdy ma prawo wybrać źle...
Abstynencja jest w ogóle niedobra
, a jak wynika nie z wyboru, ale z musu/sytuacji, to już w ogóle przejebane, wrrrrr....... 

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
aro pisze:Logicznie na to patrząc to skóra błony śluzowe języka podniebienia i dziąseł bardziej przypoinają (kolorem i w ogóle) człona niż pięty czy dłoni.
LOOOl
A co to ma wspolnego z hivem?:>
Czlowieku, ja na censored nie chodze, bo nie chce sie zarazic. Jesli mam sie zarazic to tylko od swojej kobiety z ktora bedziemy sie kochac(mowie o milosci miedzy dwojgiem ludzi nie o seksie) i nie bedziemy o tym wiedziec. Ale na dziwki nie mam zamiaru isc, przynajmiej narazie
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
No HIVem raczej się przez połknięcie go nie zarazisz, tak samo jakbyś jadł łyżką po chorym i też nic. Musi być krew albo śluz i przedostać się odrazu do krwiobiegu, a kwasy żołądkowe są tak silne, że nawet HIVa zeżrą, także spokojna głowa. Ludzie więcej fachowej literaury trzeba czytać a mniej słuchać dziennikarzy, którzy często nie wiedzą o czym piszą. A co do prezerwatywy to chroni w 99% przed HIV i w 97% przed baby, ale to określa się specjalnym wskaźnikiem zajść w ciąże na 1000 prób.
Także suma sumaróm lizaniem możesz się najwyżej nabawić opryszczki.
Aha jak chcesz polecić komuś abstynencję to lepiej na innym forum próbuj.
Pozdrawiam <browar>
Także suma sumaróm lizaniem możesz się najwyżej nabawić opryszczki.

Aha jak chcesz polecić komuś abstynencję to lepiej na innym forum próbuj.
Pozdrawiam <browar>
"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiadomo na co się trafi..."
- Wstreciucha
- Weteran
nie wiem czy dobrze rozumiem, ale tobie chodzi o abstynencje z dziwkami? bo jesli ogólnie mówisz, to gdzie tu censored sens się pytam. Gdzie zaufanie do partnera? jak jestem pewna to bez gumki moge to robić i nic mi nie będzie 
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
- Wstreciucha
- Weteran
aro pisze:Mam takie pytania?
ad 1) oczywiscie - bardzo grozna chorobe mozna zlapac vagina vulgaris lingua
to takei liszaje na jezyku - zaczyna sie niegorznie - jezyk pokrywa sie bialym nalotem
detekcja latwa - wystarczy dokonac obdukcji ozora w lusterku
ad2) o 19 bedzie dobranocka - tam znajdziesz adekwatne informacje dla siebie
mam na mysli ze za seks zabieraja sie juz nieco podrosniete dzieci ktore chodza do szkoly sredniej i wiedza co to statystyka i rachunek prawodpodobienstwa
ty sie pytasz czy skoro prawdopodobienstwo wypadniecia szostki na kostce jest 1/6 to czy szostka wypadnie za kazdym razem
i skad te 70% ? Instytut badania opini wsrod moherowych beretow ?
chesz pozyc dlugo i bez stresu to nie bierz sie za seks
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Sir Charles
- Weteran
aro pisze:Efekt propagandy prezerwatywy może tylko zwiększać w sumie ilość osób chorych na hiv, bo po prostu usypia czujność młodych ludzi zachęcając do seksu z kim popadnie.
Mhm
soul of a woman was created below
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”