zła technika ??

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

mariusz19
Początkujący
Początkujący
zła technika ??

Postautor: mariusz19 » 21 lis 2005, 12:00

Witam wszystkich jestem tu nowy mam problem kiedys jakis czas temu podczas stosunku analnego było wszytsko fajnie dostawała orgazm zjebiśćie czuła wszytkie pieszczoty .
teraz ostatnie pare miesiecy ona nieumie dojść niewiem czy moja wina czy ona cos zle robi pierwsze co to szybko jej sie robi sucho i to komplikuje zawsze sprawe lub szybko traci siły albo jeszcze na poczatku czuje zajebiscie a minie 5 minut i nieczuje nic wtedy tylko jej minetke robie ale troche mnie to irytuje czuje sie zle i brakuje tego uczucia ze robie jej dobze, myślałem ze moze to długosc mojego członka jest powodem tego problemu ale gdy stoji miezy 17,5 cm wiec no niewiem prosze o dop

sory za błedy ale mam dyslekcje
pozdro
towerka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: towerka » 21 lis 2005, 15:16

A jak często uprawiacie seks? Możę zróbcie sobie jakąś przerwę... może kiedy będzie na Ciebie strasznie 'napalona' będzie lepiej? Acha skoro jest sucha to warto kupić jakiś żel or sth np durexa
Awatar użytkownika
me19
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: me19 » 21 lis 2005, 15:47

pewnie znudził jej sie ten typ pieszczot ,wprowadźcie jakies urozmaicenie.. i czy podczas penetracji analnej zarazem pieścisz jej łechtaczkę? może to pomoże?
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 21 lis 2005, 17:18

mariusz19 pisze:gdy stoji miezy 17,5 cm wiec no niewiem prosze o dop

może już czas na kolejny etap, teraz wsadzaj jej go w uchu i jak zobacysz że wychodzi z drgiej strony to znaczy że ona ma głowę krótszą niż 17,5 cm.
A to już jest coś.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 21 lis 2005, 17:54

mariusz19 pisze:niewiem czy moja wina czy ona cos zle robi pierwsze co to szybko jej sie robi sucho i to komplikuje zawsze sprawe lub szybko traci siły albo jeszcze na poczatku czuje zajebiscie a minie 5 minut i nieczuje nic
No to by sugerowało, że za szybko zaczynasz, może przeciągnij trochę rozgrzewkę i zapodaj więcej żelu :)
Analek nie może sie po prostu znudzić!!
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 21 lis 2005, 21:47

robinho: HEHEHE to sie ubawilem! uwielbiam ten szyderszy tyo chumoru ;)))
Awatar użytkownika
krzyniu
Maniak
Maniak
Postautor: krzyniu » 21 lis 2005, 22:56

robinho pisze:może już czas na kolejny etap, teraz wsadzaj jej go w uchu i jak zobacysz że wychodzi z drgiej strony to znaczy że ona ma głowę krótszą niż 17,5 cm.
A to już jest coś.

a ja nie uwazam zeby seks analny byl jakas niewiadomo jaka fanaberia dla mnie to norma wiele razy tak sie kochalismy i nie jest to nic dziwnego chyba ze dla ciebie robinho, ale no zaluj bo jest czego
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 22 lis 2005, 12:14

krzyniu pisze:robinho napisał/a:
może już czas na kolejny etap, teraz wsadzaj jej go w uchu i jak zobacysz że wychodzi z drgiej strony to znaczy że ona ma głowę krótszą niż 17,5 cm.
A to już jest coś.

a ja nie uwazam zeby seks analny byl jakas niewiadomo jaka fanaberia dla mnie to norma wiele razy tak sie kochalismy i nie jest to nic dziwnego chyba ze dla ciebie robinho, ale no zaluj bo jest czego

Masz racje Krzyniu!
Ja wcale nie neguje racji bytu seksu analnego i nie uwazam go za fanaberię.

Chce jednak zauważyć że jak masz 18 lat i przestaje Cię rajcować seks z dużą porcja adrenaliny w tel, to co będzie jak bedizesz miał 30 lat??

Zresztą prymitywizm z jakim pisze autor topicu (zaznacza nam że problem nie tkwi w rozmiarze członka, hihi) wskazuje że do analu podchodzi niemetodycznie, a to sie nie dziwie że w pupci swojej pięknej narobił np wiecej szkód niz pożytku.

Aha, jest jeszcze jedna ewentualność, dlaczego ona nie ma "już " przyjemnosci z esksu analnego. niech autor topicu ruszy głową to sie domyśłi. Ale chyba juz i tak tu nie wróci. Napisał posta i tyle go widzieli.

mariusz19
Początkujący
Początkujący
Postautor: mariusz19 » 22 lis 2005, 14:21

wiesz co ci powiem robinho ja sie tylko pytałem czy moze miec długosc znaczenie a ty zaraz dogadujesz i sobie zarty robisz ktore mnie niesmiesza jestem za powazna osoba zeby sobie z kogos jaja robic a co do długosci to zazdroscisz bo jak bys swojej wsadził do ucha to nawet do połowy by niewlaz hehe to jest dopiero smieszne!hehehe
aAco do tematu nie robimy tego za czesto a gra wstepna zalezy ile mamy czasu moze to o to chodzi sprubuje.

dzieki pozdro dla wszytkich dojzałych osub
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 22 lis 2005, 14:26

mariusz19 pisze:pozdro dla wszytkich dojzałych osub

tak dojszałyh jak tfa ortografja, uhehehehehe........ <aniolek2>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
aniulka102
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aniulka102 » 22 lis 2005, 14:54

TedBundy, to ze ktos ma dysleksje nie jest powodem do zartow, co do dojrzalosci to chyba sensu nie ma stwierzadnie tu czy ktos jest czy nie bo i tak sie tego nie dowiemy no moze chociaz prawda jest ze czasem mozna wywnioskowac z tego co ktos pisze :D a wracajac do tematu to rowniez uwazam ze "wiecej zelu" <aniolek2>
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 22 lis 2005, 15:03

mariusz19 pisze:jak bys swojej wsadził do ucha to nawet do połowy by niewlaz hehe to jest dopiero smieszne!hehehe

... ale ja bym to raczej w swoim bezktytycyzmie interpretował w ten sposób, iż "nie ja mam małego członka, ale ona ma szeroką głowę". <banan>

a wracającac do tematu to chyba rada wiekszości jest dobra, <aniolek2> nie oszczędzaj na żelu! <aniolek2>

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 23 lis 2005, 01:02

mariusz19 pisze:sory za błedy ale mam dyslekcje

chociaz ktos jest na tyle mily ze zwraca odrazu uwage czytajacym ze ma ten problem.....to sie dla mnie liczy ! Masz u mnie plusa kolego :D

ale wracajac do tematu.....to mysle ze moze za duza rutyna was spotkala i potrzeba juz mocniejszych bodzcow do tego zeby Twojej kobiecie bylo fajnie i milusi!! Moze jakies nowe pozycje??!!
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 23 lis 2005, 07:55

jak Mariusz ma 18-20 lat i już "rutyna" to co będzie jak będzie miał 40??

Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 23 lis 2005, 09:19

robinho pisze:to co będzie jak będzie miał 40??

jak to co , 10ta kochanka na koncie <aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 09:21

Wstreciucha pisze:
robinho pisze:to co będzie jak będzie miał 40??

jak to co , 10ta kochanka na koncie <aniolek2>

dlaczego ? wytłumaczysz?
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 23 lis 2005, 09:33

dlaczego ? wytłumaczysz?

widzisz Andrew , to zdanie jest troche zartobliwe i nie jest to regula , ale dla mnie w zupelnosci prawdziwe. jednak rozwiazanie jest dla leniwych. Jak ktos popada w rutyne w zwiazku , czuje ze nie ma w nim satysfakcji sexualnej oraz czuje , iz partnerka jej nie ma, to zaczyna szukac zadowolenia u innej. Stara sie sprawdzic, czy jest jeszcze w stanie zadowolic kobiete. Potwierdzanie ktore odnosi pozytywne skutki niestety wciaga, a liczba "testow" rosnie <aniolek2> Taki jest mechanizm, jesli dostrzegamy iz sex nie sprawia przyjemnosci ktorejs ze stron i nie chce nam sie szukac na to odpowiedzi, to wolimy znalezc kogos nowego , kto bedzie nam dokazywal jacy to jestesmy wspaniali :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 10:31

Naprawde tak myslisz ? No cóz moze i w wielu przypadkach tak jest , jednak na pewno nie w wszystkich <browar>
Ty bowiem w tym temacie wszystko sprowadziłas do sexu , a tak nie musi być
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 23 lis 2005, 10:38

Andrew pisze:Ty bowiem w tym temacie wszystko sprowadziłas do sexu , a tak nie musi być

oczywiscie ze tak, bo autor stwierdzil powyzej ze to problem o podlozu sexualnym, nic nie mowil o uczuciach, zatem nie rozpatrywalam tego w zadnym innym aspekcie ;) jesli by tak bylo , to moglabym znudzic Cie elaboratem <aniolek2>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 23 lis 2005, 10:43

Oki troche mi sie pomieszały topici <aniolek2>
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 23 lis 2005, 12:33

Wstreciucha pisze:robinho napisał/a:
to co będzie jak będzie miał 40??

jak to co , 10ta kochanka na koncie

teraz ludziom po 40 którzy zaczynają sie ze sobą nudzić "kolorowe periodyki" podpowiadajją : urozmaićcie życie seksualne.
Ale jak może je urozmaicić ktoś kto już wszystko "przerobił" i był w tym takim prymusem jak Mariusz19.

Zostawmy sobie coś "na starość" moze, bo sie zanudzimy!!!! <aniolek2>

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 23 lis 2005, 19:51

robinho pisze:Ale jak może je urozmaicić ktoś kto już wszystko "przerobił" i był w tym takim prymusem jak Mariusz19.

przejrzyj np. kamasutre....tam jest duzo ciekawych pozycji.....a po za tym to ze uprawiaja sex "normalnie" analnie i oralnie tzn ze to juz jest wszystko ????? Przecierz kazdy rodzaj sexu mozna uprawiac na kilka sposobow....mysle ze nawet drobna zmiana uchroni przed rutyna w sexie!!
A tak swoja droga to uwazasz ze jest jakis szczegolny wiek, ktory mowi ze mozesz zaczac uprawiac sex analny???

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 23 lis 2005, 19:54

A moze jej po prostu nie podniecasz ?? bo wtedy to i z ch... 25 cm nic nie zrobisz.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 23 lis 2005, 20:08

kina pisze:A tak swoja droga to uwazasz ze jest jakis szczegolny wiek, ktory mowi ze mozesz zaczac uprawiac seks analny???

hehe

<banan> ale ze mnie robisz banana <banan>

uważam że w każdym związku jest inaczej, i zależy od wielu czynników czy i kiedy zaczniemy sie bawić z kakaową dziurką. Ale zgodzisz sie na pewno ze mną że dużo do powiedzenia ma tu kobieta, bo jeśli nie jest rozluxniona i w jakiś sposób nie chce się bawić w analkę, to chyba nie jest dobry pomysł??

kina pisze:przejrzyj np. kamasutre....

wysoko stawiasz poprzeczkę dziadkom

wiele technik wymaga sprawności fizycznej, co u naszych polskich staruszkó niestety nazbyt często kuleje.

Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 23 lis 2005, 21:28

mariusz19 pisze:jakis czas temu podczas stosunku analnego było wszytsko fajnie dostawała orgazm zjebiśćie czuła wszytkie pieszczoty .
teraz ostatnie pare miesiecy ona nieumie dojść niewiem czy moja wina czy ona cos zle robi pierwsze co to szybko jej sie robi sucho

on tu nie pisze ze ona nie chce tego sexu....pisze ze bylo jej zajebiscie a teraz sie to zmienilo....nie pisze ze ona nie chce takiego sexu.
Natomiast ty piszesz
robinho pisze:Ale zgodzisz sie na pewno ze mną że dużo do powiedzenia ma tu kobieta, bo jeśli nie jest rozluxniona i w jakiś sposób nie chce się bawić w analkę, to chyba nie jest dobry pomysł??

Jezeli by nie chciala takiego sexu tp by nie robila....

robinho pisze:wiele technik wymaga sprawności fizycznej, co u naszych polskich staruszkó niestety nazbyt często kuleje.

tutaj akurat nie dziadkow mialam na mysli :):) <browar>

I tylko jedno zostaje

*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 24 lis 2005, 08:58

robinho pisze:

kina pisze:przejrzyj np. kamasutre....

wysoko stawiasz poprzeczkę dziadkom

wiele technik wymaga sprawności fizycznej, co u naszych polskich staruszkó niestety nazbyt często kuleje.

Eeeeeeejjjjj! wypraszam sobie , bo odebrałem to jak by było kierowane do mnie ! wszak tu najstarszy jestem (chyba )
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 24 lis 2005, 09:15

robinho pisze:zgodzisz sie na pewno ze mną że dużo do powiedzenia ma tu kobieta, bo jeśli nie jest rozluxniona i w jakiś sposób nie chce się bawić w analkę, to chyba nie jest dobry pomysł??

Bo robicie podstawowy blad - gadacie o tym :> trzeba step by step, bo dla kobiety samo gadanie o tym ja "spina" :D zabawianie sie tam, powinno sie zaczac wg mnie od delikatnej praktyki a pojscie na calosc przedluzac do granic, az sie partnerka sama bedzie domagala :D ( mam na mysli nie ze trudnosc rozmowy o samym seksie analnym jest dla kobiet problemem, ale raczej mysl z czym on jest zwiazany - a wszystko to z braku wiedzy ) <aniolek2> ktora raz dala sie "tam zbadac" - umiejetnie ! - to nie wierze by juz nigdy wiecej nie chciala :>
mariusz19, przykro mi to stwierdzic , ale Ty chyba po prostu straciles w jej oczach na atrakcyjnosci i juz jej nie interesujesz <aniolek2> Tyle tylko ze gadaniem z nami skonczysz na domniemaniach. Obgadaj problem z nia, a nie z nami :>
czarnuszka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: czarnuszka » 26 lis 2005, 11:51

mam podobny problem i uwierz mi ze twoja diewczyna tez zle sie z tym czuje i nie dlatego ze czuje sie niespelniona a dlatego bo wie ze ciebie to irytuje!
nigdy wczesniej tak nie mialam dzieje sie tak od jakis 4 miesiecy:/ podkreslam ze sex uprawiamy bardzo zadko poniewaz zadko sie widujemy!! proponuje zebys pogadal o tym z dziewczyna!!
pozdrawiam i zycze powodzenia:)

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”