Piosenki godne Stripteasu:>
Moderator: modTeam
Piosenki godne Stripteasu:>
jak w temacie...
prosze o pomoc, jezeli cos znacie;] <browar>
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu

- ksiezycowka
- Weteran
wiesz...marsza zalobnego pod strip nie podloze nawet jakbym sie najlepiej na swiecie przytym rozbierala to sama czulabym sie nieco glupio....wiec nie cokolwiek...
Bóg nie stworzył kobiety z głowy mężczyzny- aby nim nie rządziła, nie stworzył z nogi- aby nie była jego niewolnicą, ale z żebra- aby była bliska jego sercu

- ksiezycowka
- Weteran
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
tez nie
chcialabys, zeby Twoja dziewczyna/Twoj chlopak robil/a Ci stripteas np przy piosence Celine dion - my heart will go on, albo beakstreet boys - cos tam? - Dobra to sprawa gustu....ja uwazam, ze nie wszystko pasuje... Na poczatek proponuje np Dzem - czerwony jak cegla czy tez Jenifer Lopez - Come Over.

- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Mi sie kiedys dobrze tanczylo przy "Bad To The Bone". <aniolek2>
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
lollirot pisze:i want to break free queenu jest cudownie rytmiczna i wylacznie z seksownym rozbieraniem mi sie kojarzy
Z kolei moj facet chyba by mnie zlinczowal po pierwszym takcie tego utworu. Kojarzy mu sie on z zerwaniem , zreszta w sumie cos w tym jest...
Jak dla mnie moglby byc Massive Attack - Karmacoma , ma w sobie cos hipnotyzujacego i niezwykly magnetyzm. Idealne 5min i 16 sekund baaardzo powolnego rozbierania sie dla zwolennikow powolnego kolysania sie.
Jesli chodzi o cos zywszego i ostrzejszego proponowalabym Rammstein - Bestrafe Mich [Ukarz mnie]. Mocniejsze i naprawde totalnie perwersyjne <bicz1>
S.
Wejdź we mnie falą wpłyń we mnie
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
INXS "Need You Tonight" <jol>
Beyonce "Naughty Girl"
Billy Idol "Cradle Of Love"
Chris Isaak "Baby Did Bad Bad Thing"
EMF "Unbelievable"
Joan Jett & The Breakhearts "I Love Rock And Roll"
Prince "Sexy Mother Fucker"
Right Said Fred "I'm Too Sexy"
Beyonce "Naughty Girl"
Billy Idol "Cradle Of Love"
Chris Isaak "Baby Did Bad Bad Thing"
EMF "Unbelievable"
Joan Jett & The Breakhearts "I Love Rock And Roll"
Prince "Sexy Mother Fucker"
Right Said Fred "I'm Too Sexy"
Ostatnio zmieniony 09 lis 2005, 23:36 przez prien, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wstreciucha
- Weteran
Symfonia pisze:jak w temacie... prosze o pomoc, jezeli cos znacie;]
psioczysz dalej w postach na podsuwane nutki to wybierz cos ze swoim faciem, jego spytaj co mu sie podoba, a juz w ogóle dobierz cos co Ciebie kreci ;P kazdy ma swoje ulubione kawalki przy ktorych czuje sie sexy. POddawane pomysly moga sie okazac dla Ciebie "drewniane". Osobiscie wybralabym cos , co czasem mozna u Was podczas igraszek w tle uslyszec <aniolek2>
Ja mile wspominam U2 <aniolek2> i Faith No More (po prostu glosy obu panow rozpieprzaja mnie na atomy) <aniolek2> a najlepiej w ogóle zrezygnuj z rozbieranek tego typu, usiadz w fotelu i popiesc sie na jego oczach a muzyka w jego uszach niech beda Twoje pojekiwania <aniolek2>
jeszcze dwa zdania doloze i pojde majtki zmienic <aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran
Gosia... pisze:Wstręciucha = przesłałabys mi prosze na maila którąś z wymienionych tutaj piosenek?
Nie mam takich mozliwosci, bo korzystam z uprzejmosci szefa jesli chodzi o komputer, nie mam tu swojego "twardziela", jednym slowem bida z nyndza
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
-
- Zaglądający
nie no jest jeszcze bo bardziej wnikiwym przesluchaniu parekawalków ktore byly by bardziej pasowne od innych ale naparwde sophie dala dobra propozycje najlepsza z najlepszych ,zreszta byl juz kiedys ten temat i dala to samo wlasnie wtedy sobie to sciagnąlem i przesluchalem:)
a no i jeszcze sciagnijscie sobie ten kawalek ZZ top Bad to the bone czy jako tak
a no i jeszcze sciagnijscie sobie ten kawalek ZZ top Bad to the bone czy jako tak
- Wstreciucha
- Weteran