OPOWIEŚCI...
Moderator: modTeam
OPOWIEŚCI...
Mam pytanie zarówno do Pań jak i Panów... Czy w waszych związkach piszecie do siebie smsy albo listy, które opowiadają o waszych pragnieniach i marzeniach erotycznych? Jeśli zdarzyło wam się coś takiego opowiedzcie.
there's lots of love in the space.
unknown28 pisze:Czy w waszych związkach piszecie do siebie smsy albo listy, które opowiadają o waszych pragnieniach i marzeniach erotycznych? Jeśli zdarzyło wam się coś takiego opowiedzcie.
no pewnie:) to nakręca przed spotkaniem:)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Wstreciucha
- Weteran
Robilam to nieustannie. "Bycie" razem caly czas u mnie polega nieustannym flircie z ukochanym, pisalam "gorace" smsy, opowiadalam przez telefon na co mam ochote i co zrobie mu ewentualnie gdy sie spotkamy, opisywalam w mailach i na gadu swoje fantazje, lub najzwyczajniej w swiecie po prostu wspomnienia . Nie potrafie obyc sie bez tego, i teraz baaaaaaaaaaaardzo mi tego brakuje, ... tak samo jak jego
Pozdarawiam
Pozdarawiam
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- ksiezycowka
- Weteran
- Zaglądający
Mi brakuje. Moja kobieta myśli o TYM dopiero wtedy kiedy jestem z nią. A tak to, jak sama mówi, nie chce myśleć, bo po co ma sie rozmarzyć.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Imperator pisze:Mi brakuje. Moja kobieta myśli o TYM dopiero wtedy kiedy jestem z nią. A tak to, jak sama mówi, nie chce myśleć, bo po co ma sie rozmarzyć.
Ehh wiadomo ze caly czas tak nie bedzie, u mnie trwalo to zawsze tylko przez pierwsze tygodnie znajomosci a potem juz cisza w smsach itd.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- Wstreciucha
- Weteran
Bender pisze:a to ciekawe skoro moja ex pisze mi sprosne i niemoralne propozycje jeszcze do tej pory mimo ze minal ponad rok
Bo TFA opisuje sytuacje rozniaca WAS o pewne szczegoly <aniolek2> A To ze nie jestescie razem ze swoja kobieta, nie oznacza ze nie wyzwalasz w niej "grzesznych zadz"
Ostatnio zmieniony 05 lis 2005, 01:11 przez Wstreciucha, łącznie zmieniany 1 raz.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- Wstreciucha
- Weteran