pieszczoty dla męższczyzn tyłka i w jego okolicach
Moderator: modTeam
pieszczoty dla męższczyzn tyłka i w jego okolicach
ostatnio z moją dziewczyną zaeksperymentowalismy,tzn.moja dziewczyna lubie gdy pieszcze jezyczkiem jej odbycik,czasami rowniez masuje paluszkiem i delikatnie wkladam.Tak zupelnie nieplanowo,moja kobieta zrobila to samo,lezalem na brzuchu i delikatnie wypiolem tyleczek,a ona jezyczkiem zaczela muskac moja dziureczke.Uwierzcie,jest to bardzo przyjemne,masownia paluszkiem tez daje wiele satysfakcji.Wrazliwym miejscem jest rowniez obszar,pod jadrami,polecam.
Powaznie mowisz?
Mnie moja piekna ciagle namawia do tego, aby mogla mi wsadzic palca w tylek (upierala sie zeby calego... ale Ona ma okropnie dlugie palce <boje_sie>). Niestety nie dam sie, moja dupeczka to nie pokrowiec, nic sie w niej nie trzyma. A co by byla, gdyby mi (nie wiem, moze z radosci...) kometa albo jakis wiekszy meteoryt wylecial?

Mnie moja piekna ciagle namawia do tego, aby mogla mi wsadzic palca w tylek (upierala sie zeby calego... ale Ona ma okropnie dlugie palce <boje_sie>). Niestety nie dam sie, moja dupeczka to nie pokrowiec, nic sie w niej nie trzyma. A co by byla, gdyby mi (nie wiem, moze z radosci...) kometa albo jakis wiekszy meteoryt wylecial?

Bender pisze:taaa - pozwol kobiecie na odrobine szalenstwa to cie potem dwa dni tyleko boli
nadsgtaw im tylek na jeden palec to ci 3 wsadza
sadystki i tyle
Albo zrobią wręcz fisting analny
Na szczęście moja nie jest taka.
W sumie nie chciałbym by mi palucha tam wepchała. Ale jakby chciała - nie protestowałbym. A co mi tam!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
Mysiorek pisze:Haro pisze:Wiezienny humorek
W więzieniu każdy grypsujący ma gówno na fiucie
chyba sobie wstawie w podpisie:
<serce1> [shadow=red]KOCHAM MYSIORKA [/shadow] <serce1>

Ostatnio zmieniony 01 lis 2005, 19:13 przez lollirot, łącznie zmieniany 1 raz.
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Tak sobie tutaj czytam komentarze i dochodze do m.in takich wnioskow:jedni nie dbają o swoja higienę osobistą i chyba sie nie podcierają,drudzy chyba myślą,że przed seksem nie trzeba sie myc i mozna tak z lotu,po 5-cio dniowym nie myciu sie,inni zas kobieta dogadzaja analnie,pieszcza ich tylki a jesli chodzi o odwrotna sytuacje to wielce sie oburzaja.Ja nie mowie o sadyzmie,czy brutalizmie,wszystko mozna zrobic z wlasciwym wyczuciem a efekcie ma sie przyjemne doznanie.Na pewno każdy ma na to inne spojrzenie,fantazje kazdego z nas nie musza byc takie same i nie musza kazdemu sprawiac przyejmnosc,przeciez jest tak ze nie kazdy lubi sex.Ponadto,nie kazdy musi miec akurat tam wrazliwe miejsca gdzie ja,ale udowodnione jest ze faceci tez maja pkt.G,wystarczy odpowiedni masaż,nacisk palcem.Faceci myjcie sie,pielegnujcie,uzyjcie srodkow zapachowych,a kobieta wtedy niczego nie bedzie sie brzydzic i moze Ty sam siebie tez.A Wy kobiety,robcie co lubicie robic,a czasami troszke poswiecenia d;la ukochanej osoby nie zaszkodzi.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”