po...on smacznie zasypia, ja nie moge zasnac
Moderator: modTeam
po...on smacznie zasypia, ja nie moge zasnac
Dlaczego nie moge zasnac gdy on spi obok mimo,ze jestem bardzo zmeczona igrazkami!?na pewno nie jest to spowodowane faktem,ze chrapie,zabiera mi posciel czy rozpycha sie bo tego nie robi.Potrafie cala noc przekrecac sie z boku na bok i nie zmruzyc oka,a nastepnej nocy gdy nie ma go juz ze mna zasypiam bez problemu!
Koszykarz bejbe u r hot wooo!!!! 
Przejrzyj ten topik http://www.agnieszka.com.pl/forum_php/v ... .php?t=626
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Dlatego , ze cieszysz sie tą chwilą tak bardzo , wiesz (a raczej twa podswiadomosc ) ze jutro go nie bedzie , ze chcesz wykozystac kazdą minutę i szkoda czasu na sen , chcesz czuć , jego całą sobą , gdy zasniesz , to tak jak by poszedł !
załoze sie ze noce z nim to zadkosc ! mam racje !?? <browar>
załoze sie ze noce z nim to zadkosc ! mam racje !?? <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Hmmm...mysle,ze jakis negatywnych emocji ktore powodowalyby bezsennosc nie ma!''myslenica ''tez sie nie wlacza!to sam fakt ,ze spi obok!zasypiamy wtuleni a po chwili ja slysze i czuje, ze on juz spi!a ja potrafie godzinami patrzec w sciane!Probowalam juz odsuwac sie od niego!bo myslam ze moze to ze mnie przytula,obejmuje ma tu jakies znaczenie ale niestety to nie to!Mam nadzije,ze to tylko kwestia przyzwyczajenia!:/
Czy noce z nim to rzadkosc?!no narazie tak.Spimy przewaznie ze soba tylko w weekendyale nie boje sie,ze nie bedzie go jutro czy ze to ostatni raz bo spedzamy ze soba kazda wolna chwile.Czasmi po kilkanascie godzin dziennie,ale ten problem z zasnieciem,jest tylko w nocy!swietnie mu sie udaje mnie uspic kiedy wieczorkiem wlacza jakis film!15min i spie jak zabita:)
Ja się do dziś nie przyzwyczaiłam, chociaż przecież w jednym łóżku zasypiamy codziennie
Może przez to, że się ponad rok przestawić nie mogę na drugą stronę. Z eks spałam z drugiej strony. Do tego ten telewizor prawie całą noc...
A poza tym to Andrew ma rację, tylko dlaczego ja tak mam?
Czy ja się kiedyś wyśpię? Chyba jak sobie dwie sypialnie zrobimy, przy czym mój facet głośno protestuje i wrzeszczy, że po jego trupie, bo to chore.
A poza tym to Andrew ma rację, tylko dlaczego ja tak mam?

Ale mi tymi postami chec na spanie zrobiliscie,a musze sie kuc na kolo z gegry
Ja mysle ze po prostu nie jestes przyzwyczajona z nim spac,ja tez szczerze mowiac nielubie z kims spac a tym bardziej dzielic sie koldra!!!Wypij po igraszkasz szklanke mleka albo herbatke z melisy wez mega nudna kasiazke do czytania i zasniesz..
Ja mysle ze po prostu nie jestes przyzwyczajona z nim spac,ja tez szczerze mowiac nielubie z kims spac a tym bardziej dzielic sie koldra!!!Wypij po igraszkasz szklanke mleka albo herbatke z melisy wez mega nudna kasiazke do czytania i zasniesz..
Czas leci szybko...i bardzo dobrze!!!!
A moze uspiajacy masazyk pomoze? Ktos probowal taki srodek nasenny?:)
Sprobuje nastepnym razem moze to pomoze albo bede spac na fotelach zeby Ewelinka sie wyspala.
Sprobuje nastepnym razem moze to pomoze albo bede spac na fotelach zeby Ewelinka sie wyspala.
Ostatnio zmieniony 01 lis 2005, 12:49 przez Koszykarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Ewela u r hot woooo!!!:)
Dziwnie. Ja ze swoja ukochana bedac na wakacjach zasypialem nie dosc ze w innych warunkach niz w domu, to jeszcze z ukochana osoba obok mnie. Czulem sie bezpiecznie wiezac, ze jest we mnie wtulona i ze moge tak zasnac. Dzieki temu zasypialem jak dzidzius. Co wiecej, odwdzieczalem sie Jej za to zabieralem koldry, spychaniem na sciane. Czasem podczas snu dostala kilka razy w miche jak sie przewracalem (mam duze i ciezkie rece...)
Ale to nie na zlosc 
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Zaglądający
Andrew pisze:Dlatego , ze cieszysz sie tą chwilą tak bardzo , wiesz (a raczej twa podswiadomosc ) ze jutro go nie bedzie , ze chcesz wykozystac kazdą minutę i szkoda czasu na sen , chcesz czuć , jego całą sobą , gdy zasniesz , to tak jak by poszedł !
załoze sie ze noce z nim to zadkosc ! mam racje !??
Ja tak mialem z moja dizewczyna
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”