CZY KAŻA MĘŻATKA POWINNA MIEĆ KOCHANKA?
Moderator: modTeam
CZY KAŻA MĘŻATKA POWINNA MIEĆ KOCHANKA?
CZY KAŻDA MĘŻATKA POWINNA MIEĆ KOCHANKA????????????????? :shock: CO O TYM SĄDZICIE???????????????????
-
- Uzależniony
A ja mysle, ze warto sie zenic bo bez malzenstwa nie ma kochankow i kochanek!! :twisted: Doslownie, na kazdej trasie gdzie sie jedzie trzeba miec po jednej minimum i wsyzstkie musza miec na imie tak jak zoba zeby czasem nie pomylic!! :twisted: (to jest na fakcie, jeden adwokat tak ma...). Tak ze kochanek to zecz obowiazkowa w doslownie kazdym zwiazku
Bez niego to nie ma w ogóle co zaczynac. I im wiecej tym lepiej!
A tak na serio to dziwne jest to pytanie czy powinno siem iec kochankow. Zastanow sie nad tym co to jest malzenstwo. Heh, przypomniala mi sie piosenka "Where is the love"

A tak na serio to dziwne jest to pytanie czy powinno siem iec kochankow. Zastanow sie nad tym co to jest malzenstwo. Heh, przypomniala mi sie piosenka "Where is the love"

Teoretycznie nie powinna mieć ale w praktyce to wychodzi bardzo różnie. Musze powiedzieć że zdrada w małżeństwie przez kobiete jest częściej spotykana niż przez faceta. Bynajmniej tak zaobserowałem z życia codziennego
Faceci jak zdradzają to bardziej za młodych lat bo pozniej juz siły i kondycja nie ta. A co do kobiet to im starsze to tym wiekszy apetyt na seks 
-
- Uzależniony