Nie wiem co jest grane :|
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Witam moj problem polega na tym iz przy pieszczotach nie odczuwam zbyt wielkiej przyjemnosci kiedy dziewczyna piesci mnie oralnie to mam takie dziwne uczucie ktore przy zbyt intensywnych pieszczotach staje sie wrecz nieprzyjemne. Tak jakbym zbyt wrazliwy byl nio nie wiem o co w tym chodzi z tak jakbym byl za bardzo podniecony. To samo raczką. czy to z czasem minie ? czy cos jest nie tak. PRzy masturbacji takiej bez bezposredniego tarcia żoładzi tylko poprzez napletek jest wszystko oki. A tak bezposrednio to nie za przyjemnie. W czym tkwi problem ?
Re: Nie wiem co jest grane :|
batonik1984 pisze:Witam moj problem polega na tym iz przy pieszczotach nie odczuwam zbyt wielkiej przyjemnosci kiedy dziewczyna piesci mnie oralnie to mam takie dziwne uczucie ktore przy zbyt intensywnych pieszczotach staje sie wrecz nieprzyjemne. Tak jakbym zbyt wrazliwy byl nio nie wiem o co w tym chodzi z tak jakbym byl za bardzo podniecony. To samo raczką. czy to z czasem minie ? czy cos jest nie tak. PRzy masturbacji takiej bez bezposredniego tarcia żoładzi tylko poprzez napletek jest wszystko oki. A tak bezposrednio to nie za przyjemnie. W czym tkwi problem ?
Problem jest w tym ze jestes jeszcze malo doswiadczony
A moze ona po prostu robi to zbyt mocno dlaczego odczuwasz nie zbyt duza przyjemnosc?? Wytlumacz jej ze Twoj "kowboj" to nie pompka do przepychania zlewu i ze moze powinna robic to z wiekszym wyczuciem
Wytlumacz jej jakie pieszczoty sprawiaja Ci przyjemnosc, przecierz Ty najlepiej wiesz co cie podnieca!! Przecierz jak zabawiasz sie sam ( a domyslam sie ze na pewno to robisz) to pewnie wszystko jest w porzadku....czyli wina moze lezec w nieumiejetnych pieszczotach, zbyt mocnych i zbyt intensywnych.
Wytlumacz jej jakie pieszczoty sprawiaja Ci przyjemnosc, przecierz Ty najlepiej wiesz co cie podnieca!! Przecierz jak zabawiasz sie sam ( a domyslam sie ze na pewno to robisz) to pewnie wszystko jest w porzadku....czyli wina moze lezec w nieumiejetnych pieszczotach, zbyt mocnych i zbyt intensywnych.
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Hmm jak kobieta jezdzi mi sucha reka po odslonietej zoledzi to tez jest to dla mnie nieprzyjemne, zeby piescic zoledzia to musi byc jakies nawilzenie, no ale nie rozumiem dlaczego oralnie tez jest ci nieprzyjemnie, co ona ma suche usta czy jak,nie ma sliny ?
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
bubu pisze:Problem jest w tym ze jestes jeszcze malo doswiadczony
kurde jeszcze ?
to ile trzeba sie doswiadczac ? 10 lat ?
u mienia jakiejs mocnej przyjemnosci przy oralu jakos niet
zeby mi nieklapl to dziewczyna musi jak na galerze - nie buuuuummmmm buuuuuumm
tylko tempo IV, predkosc taranujaca bum bum bum bum bum

przy wolnym i delikatnym oralu nie dojde za godzine ani dwie - moge rozwiazywac w tym czasie rozniczki 4 stopnia w pamieci i jakos mnie to ryrya (o tym nizej)
za mocno tez zle - jesli jest szarpanie reka, sciskanie mocne - to po prostu boli i podniecenie a zatym erekcje tez diabli biora
jestm dosyc gruboskorny - po wpadnieciu pod noz chirurgowi - brak napletka (przynajmnije 75% stanu przed stulejka)
naskorek zoledzia mam dosyc gruby, pomarszczony i koloru skory a nie rozowy jak to wszyscy maja
no i mysle ze to jest przyczyna ze oralnie to ja baaardzo ciezko - predzej dziewczyne szczeka rozboli niz mnie cos trafi (orgazm)
w sumie nie wiem co trace

jednak zyje z tym i wierze innym na slowo - choc sie dziwie co wy tam w tym lodziku widzicie - ja nie widze nic obrzydliwego - a tym bardziej cos super zajebiscie przyjemnego
nie tesknie do lodzikow
natomiast jest to problem - moja byla koniecznie sie upierala ze MUSI robic
i nie mialem nic do gadania
no i zjebki dostawalem (zwlaszcza teraz - kiedy zwiazek sie rozpadl i mowi sie rozne rzeczy
otoz moja ex miss zloscila sie na mnie (i dalej zlosci)
ze ja to w ogóle nie okazuje jak mi przyjemnie
i ma racje - bo czasem zapomnialo mi sie poudawac <zawstydzony>
bo dla swietego spokoju - pomruczec nie zaszkodzi - bo badz co badz co nieco czuje - i jest to przyjemne
raz mi zdarzylo sie w trakcie zapatrzyc w lustrze w odbicie TV - na jakis teledysk
uuuuu ale sie wsciekla <siekiera>
ech - uchowaj Boze od Lodziar <aniolek2>
PS - ma ktos dla mnie rade ?
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
TFA pisze:Hmm jak kobieta jezdzi mi sucha reka po odslonietej zoledzi to tez jest to dla mnie nieprzyjemne, zeby piescic zoledzia to musi byc jakies nawilzenie,
dokladnie,
slina szybko wysycha(jesli sie robi i raczka i ustami jakies 40 minut, to na prawde wysycha - i brakuje sliny i wtedy penis moze bolec).
Ile razy byl juz spuchniety
[ Dodano: 2005-10-21, 13:49 ]
Bender pisze:raz mi zdarzylo sie w trakcie zapatrzyc w lustrze w odbicie TV - na jakis teledysk
uuuuu ale sie wsciekla
o Ty <bicz1>

Re: Nie wiem co jest grane :|
batonik1984 pisze:Witam moj problem polega na tym iz przy pieszczotach nie odczuwam zbyt wielkiej przyjemnosci kiedy dziewczyna piesci mnie oralnie to mam takie dziwne uczucie ktore przy zbyt intensywnych pieszczotach staje sie wrecz nieprzyjemne. Tak jakbym zbyt wrazliwy byl nio nie wiem o co w tym chodzi z tak jakbym byl za bardzo podniecony. To samo raczką. czy to z czasem minie ? czy cos jest nie tak. PRzy masturbacji takiej bez bezposredniego tarcia żoładzi tylko poprzez napletek jest wszystko oki. A tak bezposrednio to nie za przyjemnie. W czym tkwi problem ?
To może porozmawiaj z nią i po prostu powiedz jej jak lubisz a jak sprawia Ci to bół. Dzsiewczyny sie czesto nie znaja na obsłudze anten więc najpierw musza przejśc szybki kurs z propagacji fal
-
- Weteran
Bender pisze:PS - ma ktos dla mnie rade ?
Poszukaj sobie dziewczyny z moim charakterem. Bo jak dla mnie to ten moj mezczyzna za bardzo lubi. Wolalabym, zeby tak jak oral uwielbial klasyczny sex (chociaz on sie zawsze wypiera, ale ja mu i tak nie wierze

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- ksiezycowka
- Weteran