starsze kobiety
Moderator: modTeam
starsze kobiety
Mam pytanko...czy ktoś z panów miał może kontakt fizyczny ze starszą od siebie kobietą? ale dużo starszą np. 15 lat. Jedna z koleżanek mojej cioci dziwnie na mnie patrzy i zaprasza zeby jej coś pomóć do domu.... 

there's lots of love in the space.
Lepiej dla Ciebie by było, żebyś jej nie dogodził - wtedy da se spokój. A jak jej dogodzisz... tak masz prze je ba ne - będziesz musiał ciupciać dzień i noc.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
unknown28 pisze:Jedna z koleżanek mojej cioci dziwnie na mnie patrzy i zaprasza zeby jej coś pomóć do domu....
Widać miałeś plamę na bluzce...

A tak serio... Bierzesz pod uwagę w ogóle możliwość przespania się z tą kobietą? Weź przestań! Tylko się ośmieszasz...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:A tak serio... Bierzesz pod uwagę w ogóle możliwość przespania się z tą kobietą
no mi się też coś to z lekka nieprawdopodobne wydaje.
hm. ale można by podyskutować na taki temacik: Czy jeśli miałbys szanse na przespanie się z kobietą starszą powiedzmy o 10 lat, bo 15 to już troszkę dużo choć nie powiem babeczki to czasem zajebiśie się trzymają, to czy byś na to poszedł? hm
Ja tam bym nie miał nic przeciwko jeżeli Kobieta by była atrakcyjna, bo jeśli nie jest atrakcyjna to nawet choćby młoda to i tak nic z tego jak wiadomo.
Możesz splunąć w moją twarz bez zastanowienia
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
Nie mam się czym bronić - popatrz
Trzymam ręce w kieszeniach
Nie mów mi co mam robić
Skąd wiesz co jest dla mnie lepsze
- Sir Charles
- Weteran
Olivia pisze:A tak serio... Bierzesz pod uwagę w ogóle możliwość przespania się z tą kobietą? Weź przestań! Tylko się ośmieszasz...
Czemu?
Wlasnie spotkalem niedawno bliskiego kumpla z podstawowki, byl w tym roku wychowawca na koloniach i mial przelotna przygode z kobieta 32-letnia. Szczerze mowiac to zazdroszcze mu
soul of a woman was created below
Mysiorek pisze:unknown28 pisze:będzie ok
Jasne.
A czy widziałeś ją nagą?
Jak nie, a była matką karmiącą, to będziesz mógł dostrzec cycki do pasa, flak na brzuchu, masę rozstępów i celulitis...
Spox - wytrzymasz
Mysiorku ...rozbawiłes mnie , naprawde tak sadzisz ? moja w prawdzie zona nie ma 40 ale nie wiele jej brakuje , za to piersi nie ma na brzuchu i w tej kwesti z nie jedną np 27 latką by mogła startować ,(a rozmiar biustu to 75-D ) o rozstepach nie wspominam bo ich praktycznie nie ma , a brzuszek ma jak najbardziej oki ,wiec skad u Ciebie taki stereotyp??
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
unknown28 pisze:a co ty oliwia o tym myslisz?
Ja Ci radzę: rób, jak sobie uważasz. Nikt z nas nie jest bez grzechów w życiu, zwłaszcza ja, wieć nie uważam, bym mogła kogokolwiek moralizować. Jeśli masz ochotę, to czemu nie?
A ma dzieci?
[ Dodano: 2005-10-20, 12:17 ]
Spinka pisze:czy ona już jest taka zdesperowana?
No może też kobitka na głodzie...

"Miarkuj złość.
Mysiorek pisze:flak na brzuchu, masę rozstępów i celulitis...
tego akurat ma pelno dziewczyn w wieku 18-25lat
tragedia po prostu
podstakiwanie raz w tygodniu na dyskotece (a w zasadzie kiwanie sie - bo tancem tego nei da sie nazwac co niektore robia) to nie sa cwiczenia
siedza takei i tylko placzcza tylki na fotelach czy kanapach - rozlane tluste i pelne roztepow i celulitu
opona na brzuchu a cycki wlasnie wisza bo nic a nic jedrnosci niemaja
i zeby bylo jasne - taka kobiete tez mozna kochac- wkoncu piekno i uroda przemija
ale do kufy nedzy - po jaka cholere takei sie chca wcisnac w rozmiary np 32 ?
po co sie pytaja nas czy "nie sa aby grube ? " po co narzekaja ? zle sie robi od sluchania a nie patrzenia
a takei 40 to sa nieraz lpeiej utrzymane niz nowe modele
fakt ze pracuja nad soba, wydaja kupe kasy na kosmetyki (same balsamy to pewnie ze 200 miesiecznie)
z drugiej strony - kobieta strasza OK
kobieta w wieku mojej matki - no nie przy jedzeniu <belt1>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Spinka pisze:Ciekawe, czy ona już jest taka zdesperowana?
ona raczej liczy na to ze mlody bedzie tak napalony ze nie bedzie na nic patrzyl nie bedzie sie dziwil i glupio gadal tylko ja przeleci
tak po prostu - bez zebdnych pytan rozterek itd
zeby zaciagnac do lozka jakiegos faceta w jej wieku to musialby by sie nieco napocic
malotatowi wystarczy jak blysnie cyckiem i gola dupa
i pewnie na to liczy
Bender ! co TY gadasz ? zgraban zadbana 40 nie ma naprawde problemu z znalezieniam sobie pociskacza , jeli to tak mogę nazwac , przedział ma stasznie rozpiety , bo az od 18 do 50 lat , i ma w czym wybierac ! i są chetni
Uważam, że Bender może mieć rację. Po co komu czterdziestoletnia kobieta, skoro może mieć małolatę? Dla samego seksu sama bym wolała małolatę niż czterdziestkę.
ale z malolatem ma maly problem
na pewno mu staje
a z rowiesnikeim to bedzie ja porowywal do mlodszych - ciezko znalez akurat ladnego - a to brzuch ma a to lysy
zara sie bedzie dziwnie zachowywal bo bedzie myslal ze chce zostac wrobiony na dziecko
masz racje - wybor ma ze sporej populacji samcow
ale modzian gwarantuje jurnosc - % Adriów w populacji jest malutko
restza to juz wraki , nie staje im albo nie maja sily dlugo wytrzymac
po co sobie robic problem
a poderwanie mlodziana to tak jak u facetow - potwierdzenie sobie ze wciaz jest sie atrakcyjnym hehehe
masz do wyboru Andrew - 20 letniego malucha albo nowego matiza
i to i to jako samochod tak sobie sie sprawdza
co bys wolal ?
bo pamietaj ze na znalezienie tanio w dobrym stanie 20 letniego ferrari masz male szanse - popatrz na ulice
jak sa to zajete 
na pewno mu staje
a z rowiesnikeim to bedzie ja porowywal do mlodszych - ciezko znalez akurat ladnego - a to brzuch ma a to lysy
zara sie bedzie dziwnie zachowywal bo bedzie myslal ze chce zostac wrobiony na dziecko
masz racje - wybor ma ze sporej populacji samcow
ale modzian gwarantuje jurnosc - % Adriów w populacji jest malutko
restza to juz wraki , nie staje im albo nie maja sily dlugo wytrzymac
po co sobie robic problem
a poderwanie mlodziana to tak jak u facetow - potwierdzenie sobie ze wciaz jest sie atrakcyjnym hehehe
masz do wyboru Andrew - 20 letniego malucha albo nowego matiza
i to i to jako samochod tak sobie sie sprawdza
co bys wolal ?
bo pamietaj ze na znalezienie tanio w dobrym stanie 20 letniego ferrari masz male szanse - popatrz na ulice
Potwierdzenie ? co za bzdura , u kobiet to akurat jak byś nie wiedział działa inaczej , wiek faceta ma tu nie wielkie znaczenie
Spinka >> po co komu 40 -tka? wolą małolate ? a jakiez to zalety ma ta małolata ? Raz ze 40 wyglada czasem lepiej niz ta małolata i to nie az takie to zadkie , wie na temat sexu zapewne wiecej , nie trzeba sie martwc ze bedzie stała pod dzwiami i mówic ze jest w ciąży , albo ze kocha i ze sie zabije itd. <aniolek2>
Spinka >> po co komu 40 -tka? wolą małolate ? a jakiez to zalety ma ta małolata ? Raz ze 40 wyglada czasem lepiej niz ta małolata i to nie az takie to zadkie , wie na temat sexu zapewne wiecej , nie trzeba sie martwc ze bedzie stała pod dzwiami i mówic ze jest w ciąży , albo ze kocha i ze sie zabije itd. <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”