nieklejacy sie sluz(nasienie)
Moderator: modTeam
nieklejacy sie sluz(nasienie)
witam,z gory sorki za temat,niemam pojecia jak go bylo mozna nazwac:/.Mam troche dziwny problem(tak mi sie wydaje) choc w rzeczywistosci to moze byc normalne.Chodzi o to ze np podczas masturbacji jak to w poprzednich tematach napisali wyplywa pare(kilka)kropelek sluzu:D i nic by niebylo w tym dziwnego gdyby nieto ze jest zbytnio wodnisty(nieklei sie tak jak powinien:/) Mam tez ostatnio zakazone drogi moczowe, czy to moze miec jakies powiazanie?moze przez to byc bardziej "wodnisty"śluz? i oczywiscie podczas wytrysku jest taki sam:( (wczesniej byl taki jak powinien byc-klejacy;) )
najpierw się wylecz z tego zakażenia a potem dopiero sprawdzaj co jest nie tak.
A po drugie: nie męcz swojego ptaka teraz... wylecz się całkowicie.
A jak juz się wyleczysz to jeździj na ręcznym ile sił w ręce, bo robienie tego gdy twój kowboj jest lekko kontuzjowany nie wydaje mi sie najlepszym pomysłem. (tylko gdybam bo penisa nie mam
)
A po drugie: nie męcz swojego ptaka teraz... wylecz się całkowicie.
A jak juz się wyleczysz to jeździj na ręcznym ile sił w ręce, bo robienie tego gdy twój kowboj jest lekko kontuzjowany nie wydaje mi sie najlepszym pomysłem. (tylko gdybam bo penisa nie mam
- ksiezycowka
- Weteran
anita pisze:A jak juz się wyleczysz to jeździj na ręcznym ile sił w ręce, bo robienie tego gdy twój kowboj jest lekko kontuzjowany nie wydaje mi sie najlepszym pomysłem.
co racja to racja....najpierw wylecz sie a potem "zbadaj" znowu calego swojego przyjaciela lacznie ze wszystkimi wydzielinami
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- Wstreciucha
- Weteran
Wg mnie Twoja choroba moze miec podstawowy wplyw na to jak wyglada Twoja sperma. Dla mnie to zaden powod do niepokoju. Tak jak u kazdego , wydzieliny moga zmieniac : smak, zapach, gestosc i ilosc w zaleznosci od stanu naszego organizmu. Druga sprawa ze byc moze "czeste " walenie konika ma wplyw na wyglad nasienia, bo jajeczka nie nadazaja z produkcja
:D - gdzies to kiedys na jakims forum wyczytalam.
Ale juz calkiem powaznie :
Skoro myslisz ze to moze byc cos powaznego i masz tego typu obawy , to zglos sie do urologa, a on moze da skierowanie na USG, oznaczenie poziomu antygenu sterczowego PSA . MOzesz miec problem z prostata. Podobno to badanie pozwala na dokladne okreslenie Twojej niepokojacej sprawy. Dlatego na pierwszym miejscu podalam ze Twoje schorzenie drog moczowych ma nierozerwalny zwiazek z "jakoscia spermy" bo:
"Problemy z gruczołem krokowym, czyli prostatą (sterczem), ma coraz więcej mężczyzn po 50. roku życia. Najczęściej niepokojącymi sygnałami tego schorzenia są dolegliwości ze strony układu moczowego, takie jak: osłabienie, zmienność i przerywanie strumienia moczu, wydłużenie czasu mikcji (czyli oddawania moczu), wykapywanie moczu z cewki, uczucie zalegania, nietrzymanie moczu w pęcherzu wskutek przepełnienia pęcherza, częstomocz, oddawanie moczu w nocy (1-4 i więcej razy), mała objętość mikcji, gwałtowne parcie na mocz i niemożność jego powstrzymania ("nietrzymanie moczu z parcia")."
Biorac pod uwage ze na to choruja przewaznie starsi panowie, miejmy nadzieje ze to nic powaznego.
Powodzenia <browar>
Ale juz calkiem powaznie :
Skoro myslisz ze to moze byc cos powaznego i masz tego typu obawy , to zglos sie do urologa, a on moze da skierowanie na USG, oznaczenie poziomu antygenu sterczowego PSA . MOzesz miec problem z prostata. Podobno to badanie pozwala na dokladne okreslenie Twojej niepokojacej sprawy. Dlatego na pierwszym miejscu podalam ze Twoje schorzenie drog moczowych ma nierozerwalny zwiazek z "jakoscia spermy" bo:
"Problemy z gruczołem krokowym, czyli prostatą (sterczem), ma coraz więcej mężczyzn po 50. roku życia. Najczęściej niepokojącymi sygnałami tego schorzenia są dolegliwości ze strony układu moczowego, takie jak: osłabienie, zmienność i przerywanie strumienia moczu, wydłużenie czasu mikcji (czyli oddawania moczu), wykapywanie moczu z cewki, uczucie zalegania, nietrzymanie moczu w pęcherzu wskutek przepełnienia pęcherza, częstomocz, oddawanie moczu w nocy (1-4 i więcej razy), mała objętość mikcji, gwałtowne parcie na mocz i niemożność jego powstrzymania ("nietrzymanie moczu z parcia")."
Biorac pod uwage ze na to choruja przewaznie starsi panowie, miejmy nadzieje ze to nic powaznego.
Powodzenia <browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
jeszcze lekkie sprostowanie:
mam 20 lat a nie po 50tce;) wiec prostata odpada nie?:D,po drugie jest sie chyba czym niepokoic skoro jest zbyt wodnisty?a i z drogami moczowymi to mam juz jakis dluzszy czas(nieleczone) a ze sperma dopiero mam od kilka dni.A czeste"walenie konia" ma wplyw na jakosc spermy?wiem ze im czesciej to tym jej mniej ale zeby byla np mniej gesta czy tam rzadsza?pierwsze slysze
mam 20 lat a nie po 50tce;) wiec prostata odpada nie?:D,po drugie jest sie chyba czym niepokoic skoro jest zbyt wodnisty?a i z drogami moczowymi to mam juz jakis dluzszy czas(nieleczone) a ze sperma dopiero mam od kilka dni.A czeste"walenie konia" ma wplyw na jakosc spermy?wiem ze im czesciej to tym jej mniej ale zeby byla np mniej gesta czy tam rzadsza?pierwsze slysze
- Wstreciucha
- Weteran
Kolejny co ma klopot czytania ze zrozumieniem
a ja napisalam: Biorac pod uwage ze na to choruja przewaznie starsi panowie, miejmy nadzieje ze to nic powaznego.
a ja na to : Dlatego na pierwszym miejscu podalam ze Twoje schorzenie drog moczowych ma nierozerwalny zwiazek z "jakoscia spermy"
natomiast ja : gdzies to kiedys na jakims forum wyczytalam.
Podalam co moim zdaniem, co wyczytalam i podrzucilam artykul ktory znalazlam . Nie chcesz rad, to nie pros o nie .
a poza tym no comment

grzegorz pisze:mam 20 lat a nie po 50tce;)
a ja napisalam: Biorac pod uwage ze na to choruja przewaznie starsi panowie, miejmy nadzieje ze to nic powaznego.
grzegorz pisze:po drugie jest sie chyba czym niepokoic skoro jest zbyt wodnisty?a i z drogami moczowymi to mam juz jakis dluzszy czas(nieleczone) a ze sperma dopiero mam od kilka dni
a ja na to : Dlatego na pierwszym miejscu podalam ze Twoje schorzenie drog moczowych ma nierozerwalny zwiazek z "jakoscia spermy"
grzegorz pisze:.A czeste"walenie konia" ma wplyw na jakosc spermy?wiem ze im czesciej to tym jej mniej ale zeby byla np mniej gesta czy tam rzadsza?pierwsze slysze
natomiast ja : gdzies to kiedys na jakims forum wyczytalam.
Podalam co moim zdaniem, co wyczytalam i podrzucilam artykul ktory znalazlam . Nie chcesz rad, to nie pros o nie .
a poza tym no comment

- Wstreciucha
- Weteran
no oki, zastosuje sie do twojej rady, tylko jeszcze jestem ciekaw jaki to ma zwiazek z choroba drog moczowych?no procz tego ze przez ten sam "przewod" i sperma i mocz przedostaje sie:P czyli teraz podczas leczenie drog moczowych powinienem sie wyrzec wszelkich uciech by sie w pelni wyleczyc?
P.S. lezenie czy chodzenie w zimie w krotkich spodenkach ma wplyw na pluca to wiem:) ale trzepanie z drogami moczowymi?(to zadna ironia ani nic takiego, tylko czysta ciekawosc i z gory dzieki z aodpowiedz:) )
P.S. lezenie czy chodzenie w zimie w krotkich spodenkach ma wplyw na pluca to wiem:) ale trzepanie z drogami moczowymi?(to zadna ironia ani nic takiego, tylko czysta ciekawosc i z gory dzieki z aodpowiedz:) )
tr3sor pisze:Uhm czyli wstreciucha majac zapalenie czy inne chorobsko swojego nazadu bez zadnych obaw o pogoszenie sytuacji dalej by sie zabawiala paluszkami ?
Paluszkami zawsze można

"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
- Wstreciucha
- Weteran
tr3sor pisze:Uhm czyli wstreciucha majac zapalenie czy inne chorobsko swojego nazadu bez zadnych obaw o pogoszenie sytuacji dalej by sie zabawiala paluszkami ?
A ty myslisz ze on sie od masturbacji czegos nabawil
- Wstreciucha
- Weteran