nieklejacy sie sluz(nasienie)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
nieklejacy sie sluz(nasienie)

Postautor: grzegorz » 19 paź 2005, 11:35

witam,z gory sorki za temat,niemam pojecia jak go bylo mozna nazwac:/.Mam troche dziwny problem(tak mi sie wydaje) choc w rzeczywistosci to moze byc normalne.Chodzi o to ze np podczas masturbacji jak to w poprzednich tematach napisali wyplywa pare(kilka)kropelek sluzu:D i nic by niebylo w tym dziwnego gdyby nieto ze jest zbytnio wodnisty(nieklei sie tak jak powinien:/) Mam tez ostatnio zakazone drogi moczowe, czy to moze miec jakies powiazanie?moze przez to byc bardziej "wodnisty"śluz? i oczywiscie podczas wytrysku jest taki sam:( (wczesniej byl taki jak powinien byc-klejacy;) )
Awatar użytkownika
anita
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: anita » 19 paź 2005, 12:23

najpierw się wylecz z tego zakażenia a potem dopiero sprawdzaj co jest nie tak.
A po drugie: nie męcz swojego ptaka teraz... wylecz się całkowicie.
A jak juz się wyleczysz to jeździj na ręcznym ile sił w ręce, bo robienie tego gdy twój kowboj jest lekko kontuzjowany nie wydaje mi sie najlepszym pomysłem. (tylko gdybam bo penisa nie mam :D )
Awatar użytkownika
kinek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kinek » 19 paź 2005, 15:13

jakby sie kleił to bys za bardzo nie pojeździł <pijak> najpierw sie wylecz, powinno przejsc.. a jak nei to po jakims czasie. albo nie kazdy jets taki sam heh :D ja tam nie narzekam :]
"... każdy kto wzniesie się... siebie... musi upaść na ziemię..."
Godlike mode ON
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 19 paź 2005, 15:45

Wydaje mi się, ze to moze mieć wpływ.
Ale wpływ nawet dieta Twoja ma na to.
Z pewnościa to że się nie klei nie jest jakies niepokojące. :]
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 19 paź 2005, 15:57

anita pisze:A jak juz się wyleczysz to jeździj na ręcznym ile sił w ręce, bo robienie tego gdy twój kowboj jest lekko kontuzjowany nie wydaje mi sie najlepszym pomysłem.

co racja to racja....najpierw wylecz sie a potem "zbadaj" znowu calego swojego przyjaciela lacznie ze wszystkimi wydzielinami :) Po wyleczeniu powinno byc oki :)
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 19 paź 2005, 16:24

Wg mnie Twoja choroba moze miec podstawowy wplyw na to jak wyglada Twoja sperma. Dla mnie to zaden powod do niepokoju. Tak jak u kazdego , wydzieliny moga zmieniac : smak, zapach, gestosc i ilosc w zaleznosci od stanu naszego organizmu. Druga sprawa ze byc moze "czeste " walenie konika ma wplyw na wyglad nasienia, bo jajeczka nie nadazaja z produkcja :D:D - gdzies to kiedys na jakims forum wyczytalam.
Ale juz calkiem powaznie :
Skoro myslisz ze to moze byc cos powaznego i masz tego typu obawy , to zglos sie do urologa, a on moze da skierowanie na USG, oznaczenie poziomu antygenu sterczowego PSA . MOzesz miec problem z prostata. Podobno to badanie pozwala na dokladne okreslenie Twojej niepokojacej sprawy. Dlatego na pierwszym miejscu podalam ze Twoje schorzenie drog moczowych ma nierozerwalny zwiazek z "jakoscia spermy" bo:
"Problemy z gruczołem krokowym, czyli prostatą (sterczem), ma coraz więcej mężczyzn po 50. roku życia. Najczęściej niepokojącymi sygnałami tego schorzenia są dolegliwości ze strony układu moczowego, takie jak: osłabienie, zmienność i przerywanie strumienia moczu, wydłużenie czasu mikcji (czyli oddawania moczu), wykapywanie moczu z cewki, uczucie zalegania, nietrzymanie moczu w pęcherzu wskutek przepełnienia pęcherza, częstomocz, oddawanie moczu w nocy (1-4 i więcej razy), mała objętość mikcji, gwałtowne parcie na mocz i niemożność jego powstrzymania ("nietrzymanie moczu z parcia")."
Biorac pod uwage ze na to choruja przewaznie starsi panowie, miejmy nadzieje ze to nic powaznego. :D
Powodzenia <browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 20 paź 2005, 07:39

jeszcze lekkie sprostowanie:
mam 20 lat a nie po 50tce;) wiec prostata odpada nie?:D,po drugie jest sie chyba czym niepokoic skoro jest zbyt wodnisty?a i z drogami moczowymi to mam juz jakis dluzszy czas(nieleczone) a ze sperma dopiero mam od kilka dni.A czeste"walenie konia" ma wplyw na jakosc spermy?wiem ze im czesciej to tym jej mniej ale zeby byla np mniej gesta czy tam rzadsza?pierwsze slysze
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 20 paź 2005, 20:09

Kolejny co ma klopot czytania ze zrozumieniem <chory>

grzegorz pisze:mam 20 lat a nie po 50tce;)

a ja napisalam: Biorac pod uwage ze na to choruja przewaznie starsi panowie, miejmy nadzieje ze to nic powaznego.

grzegorz pisze:po drugie jest sie chyba czym niepokoic skoro jest zbyt wodnisty?a i z drogami moczowymi to mam juz jakis dluzszy czas(nieleczone) a ze sperma dopiero mam od kilka dni

a ja na to : Dlatego na pierwszym miejscu podalam ze Twoje schorzenie drog moczowych ma nierozerwalny zwiazek z "jakoscia spermy"

grzegorz pisze:.A czeste"walenie konia" ma wplyw na jakosc spermy?wiem ze im czesciej to tym jej mniej ale zeby byla np mniej gesta czy tam rzadsza?pierwsze slysze

natomiast ja : gdzies to kiedys na jakims forum wyczytalam.

Podalam co moim zdaniem, co wyczytalam i podrzucilam artykul ktory znalazlam . Nie chcesz rad, to nie pros o nie .
a poza tym no comment <pijak>
prien

Postautor: prien » 20 paź 2005, 22:47

Nie wal konia, idź do lekarza i ogólnie na pytanie sobie odpowiedziałeś: twoje problemy najprawdopodobniej sa skutkiem infekcji :| Gdyby coś się działo niepokojacego z moim ptakiem to na dopalaczu leciałbym do lekarza :D
grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 25 paź 2005, 17:34

Wybacz wstreciucha zle cie zrozumialem,napisalem tamto bo sie zorientowalem ze paru waznych rzeczy wtedy niepodalem i prosilem o rade bo chcialem, jeszcze jedno pytanie, wszyscy piszecie niewal konia, czy to moze pogorszyc obecny stan?
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 25 paź 2005, 17:40

A czy lazenie w krotkich spodenkach i koszulce w zimie moze pogorszyc zapaleniu pluc ?
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 25 paź 2005, 17:47

grzegorz pisze:wszyscy piszecie niewal konia

jakie wszyscy <chory> wal konia tyle ile razy masz na to ochote <aniolek2> co za byzyyyydury
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 25 paź 2005, 18:51

Uhm czyli wstreciucha majac zapalenie czy inne chorobsko swojego nazadu bez zadnych obaw o pogoszenie sytuacji dalej by sie zabawiala paluszkami ? <banan>
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
grzegorz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: grzegorz » 25 paź 2005, 19:18

no oki, zastosuje sie do twojej rady, tylko jeszcze jestem ciekaw jaki to ma zwiazek z choroba drog moczowych?no procz tego ze przez ten sam "przewod" i sperma i mocz przedostaje sie:P czyli teraz podczas leczenie drog moczowych powinienem sie wyrzec wszelkich uciech by sie w pelni wyleczyc?
P.S. lezenie czy chodzenie w zimie w krotkich spodenkach ma wplyw na pluca to wiem:) ale trzepanie z drogami moczowymi?(to zadna ironia ani nic takiego, tylko czysta ciekawosc i z gory dzieki z aodpowiedz:) )
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 26 paź 2005, 13:53

tr3sor pisze:Uhm czyli wstreciucha majac zapalenie czy inne chorobsko swojego nazadu bez zadnych obaw o pogoszenie sytuacji dalej by sie zabawiala paluszkami ?

Paluszkami zawsze można <banan>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 31 paź 2005, 11:53

tr3sor pisze:Uhm czyli wstreciucha majac zapalenie czy inne chorobsko swojego nazadu bez zadnych obaw o pogoszenie sytuacji dalej by sie zabawiala paluszkami ?

A ty myslisz ze on sie od masturbacji czegos nabawil ?? Nie znam bezpieczniej formy zaspokojenia swoich sexualnych pragnien , pozbycie sie napiecia i frustracji z pewnoscia nie doprowadza do "uszkodzenia" ukladu moczowego :/ A jesli o mnie chodzi to wynocha od moich narzadow :D
aloalo

Postautor: aloalo » 01 lis 2005, 22:50

buhehehe wstreciucha . A czy ktos sie do nich bliza :>
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 02 lis 2005, 16:37

aloalo pisze:buhehehe wstreciucha . A czy ktos sie do nich bliza

posrednio :D

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”