Palec...
Moderator: modTeam
Palec...
Zauważyłam u mojego chłopaka że podnieca go kiedy ssam jego palec. Wtedy strasznie się nakręca. Dlaczego tak jest i czy Wy też tak macie?
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
- Maniak
- Weteran
broken18 pisze:Znacie jeszcze jakieś "sposoby" żeby szybko go nakręcić?
znam ich mnostwo, ale nie chce zeby wymazano moj post za "zbyt plytkie tresci" i "mijanie sie z tematem"
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
szybciej ?
po co ?
facet i tak ma nakrecanie na zawolanie
pomysl zeby go BARDZIEJ podniecic
szybciej to raczej was dziewczyny
PS - ja nie wiem kto pisal ter poradniki jak to piescic trzeba dziewczyne dlugo delikatnie tu i tam a siak a tak - zeby byla podniecona nawilzona - i ze to trawc musi godzic 2 i minut 5
ja gdy juz dziewczynie reke w majtki wkladam - i to wcale nie po jakims dlugim oczekiwaniu to mam wrazenie ze podaje kostke cukru bezzebnemu koniowi <aniolek2>
po co ?
facet i tak ma nakrecanie na zawolanie
pomysl zeby go BARDZIEJ podniecic
szybciej to raczej was dziewczyny
PS - ja nie wiem kto pisal ter poradniki jak to piescic trzeba dziewczyne dlugo delikatnie tu i tam a siak a tak - zeby byla podniecona nawilzona - i ze to trawc musi godzic 2 i minut 5
ja gdy juz dziewczynie reke w majtki wkladam - i to wcale nie po jakims dlugim oczekiwaniu to mam wrazenie ze podaje kostke cukru bezzebnemu koniowi <aniolek2>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Wstreciucha
- Weteran
Bender pisze:PS - ja nie wiem kto pisal ter poradniki jak to piescic trzeba dziewczyne dlugo delikatnie tu i tam a siak a tak - zeby byla podniecona nawilzona - i ze to trawc musi godzic 2 i minut 5
bender no ja mam mokro jak czytam same Twoje "przedluzone riposty badz odezwy" do StaruszkaP
Ostatnio zmieniony 18 paź 2005, 16:40 przez Wstreciucha, łącznie zmieniany 1 raz.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
ja gdy juz dziewczynie reke w majtki wkladam - i to wcale nie po jakims dlugim oczekiwaniu to mam wrazenie ze podaje kostke cukru bezzebnemu koniowi
to sformułowanie o bezzebnym koniu i kostce cukru <aniolek2>
Co do tematu to wydaje mi sie że najlepiej jak sama ruszysz wyobraźnie, znasz przecież swojego chłopka lepiej od nas ( no ja tam go w ogóle nie znam) i wiesz co go kreci a jak nie to nie ma nic lepszego jak samemu do tego dochodzic...
podstawy masz na stronie Agnieszki
you touch me
in special places...
in special places...
- ksiezycowka
- Weteran
broken18 pisze:Zauważyłam u mojego chłopaka że podnieca go kiedy ssam jego palec. Wtedy strasznie się nakręca. Dlaczego tak jest i czy Wy też tak macie?
tez tak mamy
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”