no i oczywiście swój jeśli same uważacie sie za Nimfomanki <aniolek2>
Moderator: modTeam
...
bo tu jest jakieś cofnięcie w rozwoju sexualnym... co najwyżej lata 40-ste ubiegłego wieku na białorusi
Amenhotep pisze:a już na pewno nie pisze o tym ze TYLKO u płci pieknej wystepuje nimfomania
Nimfomania - wzmozony poped płciowy... u męższczyzn także występuje!!!
nimfomania chorobliwie wzmożony popęd płciowy u kobiet
Amenhotep pisze:więc jeśli ja sie moge kochać 3 razy dziennie albo i więcej tzn ze jestem po prostu z innego kraju
Yasmine pisze:Amenhotep pisze:a już na pewno nie pisze o tym ze TYLKO u płci pieknej wystepuje nimfomania
Nimfomania - wzmozony poped płciowy... u męższczyzn także występuje!!!
kolego wlasnie tam pisze czarno na bialym, ze :nimfomania chorobliwie wzmożony popęd płciowy u kobietAmenhotep pisze:więc jeśli ja sie moge kochać 3 razy dziennie albo i więcej tzn ze jestem po prostu z innego kraju
a kto to powiedzial ?

Pegaz pisze:Yasmine pisze:Bedzie ktos tak mily i mi wytlumaczy o co mu chodzi, bo ja kompletnie nic nie rozumiem
Ten obywatel naszego szacownego kraju mial na mysli to że jest najmądrzejszy i w ogóle jest the best ale i chwała mu za wysoka samoocene...

Gorgon pisze:mam takie nimfomanskie mysli

TFA pisze:[ Dodano: 2005-10-16, 01:05 ]
A po drugie to chyba ci sie cos pomylilo, bo ten ranking ze przecietny polak uprawia seks 3 razy w tygodniu, to nie dlatego ze wiecej nie moze fizycznie, tylko to wynika z braku czasu itd. a do tego dochodza jeszcze osoby nie majace partnerow seksualnych, samotne itd. Takze nie jestes nadczlowiekiem (a tak ci sie chyba wydaje) bo uprawiasz 3 razy dziennie, powiem nawet ze nic nadzwyczajnego

dobra censored was i to censored forum, ja sie o cos pytam a wy jebane gejosławy censored i obojnaki napierdalacie tu jakieś jebane gówno, p*** KRAJ TA polska bo niemal że same cielaki tu mieszkają, co za k*** z dupy do mordy z was ch** !!!!!!!!!!
i jak tu sie nie śmiać z takiego zjebanego narodu, nawet zapytać sie nie ma sensu bo i tak powiedzą że nie o to pytasz co trzeba, jesteście bandą penerofili,
teraz dałem wam pendzle powód do ataku na mnie ale i tak nie zdązycie tego zrobić po nik Amenhotep zostanie zbanowany a ten post usunięty zanim sie zorientujecie ze ktoś was zbluzgał i oczernił już teraz na prawde, bo wczesniej sie tylko pytałem o konkretną rzecz jebane geje
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TFA pisze:ranking ze przecietny polak uprawia seks 3 razy w tygodniu, to nie dlatego ze wiecej nie moze fizycznie, tylko to wynika z braku czasu itd. a do tego dochodza jeszcze osoby nie majace partnerow seksualnych, samotne itd
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 696 gości