Ilu Z Waszych facetów to Satyrzy (Nimfomani)

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Amenhotep

Ilu Z Waszych facetów to Satyrzy (Nimfomani)

Postautor: Amenhotep » 14 paź 2005, 16:04

jeśli zdażyli sie Wam Nimfomani w kolekcji to jeśli mogły byscie podać jeszcze ich znak zodiaku ;)
no i oczywiście swój jeśli same uważacie sie za Nimfomanki <aniolek2>
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 14 paź 2005, 16:49

Okreslenie to odnosi sie tylko do płci pieknej
nie do meskiego elektoratu
http://www.slownik-online.pl/kopalinski ... 7A80DC.php
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 14 paź 2005, 18:14

mezczyzna to chyba raczej z natury jest nimfomanem :D
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
mikaaa
Maniak
Maniak
Postautor: mikaaa » 14 paź 2005, 18:15

Nimfomanka to kobieta pragnąca seksu tak czesto, jak mężczyzna:) <aniolek2>

[ Dodano: 2005-10-14, 18:16 ]
gdzies sie na taką mysl natknełam...
you touch me
in special places...
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 14 paź 2005, 18:18

Mężczyzna jest nienasyconym buhajem. :D
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Amenhotep

Postautor: Amenhotep » 15 paź 2005, 07:24

aha... to wy macie chyba po 11 lat :|...
no ale ok... srednia polska to sex 3 razy w tygodniu, więc jeśli ja sie moge kochać 3 razy dziennie albo i więcej tzn ze jestem po prostu z innego kraju ?? słyszałem wiele razy nie tylko od kobiet ale i od mężczyzn którzy mówili że mężczyźni nie daja rady kobietą pod względem zaspokajania sexualnego, obydwie płcie mówią często że po około 2 miesiącach faceci wymiękają i nie moga tyle co kobiety, OCZYWIŚCIE NIE JEST TO REGUŁĄ!!!

a co do tego : http://www.slownik-online.pl/kopalinski ... 7A80DC.php to nic tam nie pisze w ogóle o Ludziach... a już na pewno nie pisze o tym ze TYLKO u płci pieknej wystepuje nimfomania
Nimfomania - wzmozony poped płciowy... u męższczyzn także występuje!!!
pewnie zeby stwierdzić czy jestem nimfomanem, czy nie, musiał bym znaleźć sobie nimfomanke :| bo tu jest jakieś cofnięcie w rozwoju sexualnym... co najwyżej lata 40-ste ubiegłego wieku na białorusi :|

A pozatym to prosiłem o odpowiedzi Kobiety bo moja "rasa" to dobra jest tylko w gadce wiec nie wierze po prostu w meskie zdanie na ten temat !!!!!!!!
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 15 paź 2005, 09:42

Amenhotep pisze:a już na pewno nie pisze o tym ze TYLKO u płci pieknej wystepuje nimfomania

kolego wlasnie tam pisze czarno na bialym, ze :
nimfomania chorobliwie wzmożony popęd płciowy u kobiet

Amenhotep pisze:więc jeśli ja sie moge kochać 3 razy dziennie albo i więcej tzn ze jestem po prostu z innego kraju ??

a kto to powiedzial ?
Amenhotep

Postautor: Amenhotep » 15 paź 2005, 15:03

Yasmine pisze:
Amenhotep pisze:a już na pewno nie pisze o tym ze TYLKO u płci pieknej wystepuje nimfomania

kolego wlasnie tam pisze czarno na bialym, ze :
nimfomania chorobliwie wzmożony popęd płciowy u kobiet

Amenhotep pisze:więc jeśli ja sie moge kochać 3 razy dziennie albo i więcej tzn ze jestem po prostu z innego kraju ??

a kto to powiedzial ?

1. to moze nie zauważyłaś ale napisałem słowo "TYLKO" nie dlatego w taki sposób bo akurat "caps lock" mi sie przycisnoł, po prostu tam pisze o "SAMICACH", nawet nie o KOBIETACH jako rodzaju ludzkim!!! na końcu tej regułki w nawiasie było napisane "(zwykle u krów i klaczy)"

2.więc jeśli FACET moze się kochać 3 razy dziennie albo i więcej tzn ze jest po prostu z innego kraju ?? * - lepiej? A pozatym jeśli chcesz sprawdzić to na priv i kwita.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 15 paź 2005, 15:08

Po raz pierwszy od kiedy jestem na tym forum, nie zrozumialam ani jednego slowa w danym poscie.
Bedzie ktos tak mily i mi wytlumaczy o co mu chodzi, bo ja kompletnie nic nie rozumiem.
2iomus

Postautor: 2iomus » 15 paź 2005, 17:14

TFA pisze:mezczyzna to chyba raczej z natury jest nimfomanem :D

Nic dodac ,nic ujac po prostu ujete doskonale ! <brawo1> .Niech mi ktos znajdzie faceta ktory przez 24 godziny nie pomysli o seksie (jesli ma partnerke to o seksie wlasnie z nia) 8)
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 15 paź 2005, 17:19

a ja powiem tak... przy mojej kobiecie to chwilami wysiadam, chyba przy mojej Wiekszej Nimfomance po prostu nie wyrabiam ;) ale myslec mysle :D
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 15 paź 2005, 17:28

kurde a ja mas srednia 2 razy do roku hehehe

i to tylko dlatego ze ex udalo sie mnie zmolestowac - wiecie - osaczony w rogu - nie ma dokad juz uciec <boje_sie>

w przyszlym roku obiecuje poprawe - bede bardziej zanizal srednia

przyrost naturalny - juz widac moj pasywny wklad :D
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 15 paź 2005, 17:29

A my w to wierzymy :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 15 paź 2005, 17:54

fishu serio :)

2 razy do roku eee no dobra - dwie kobiety w roku <aniolek2>
to bardzo slaby rok <pijak>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 15 paź 2005, 18:13

Yasmine pisze:Bedzie ktos tak mily i mi wytlumaczy o co mu chodzi, bo ja kompletnie nic nie rozumiem

Ten obywatel naszego szacownego kraju mial na mysli to że jest najmądrzejszy i w ogóle jest the best ale i chwała mu za wysoka samoocene... <pijak>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 15 paź 2005, 18:18

Pegaz pisze:Ten obywatel naszego szacownego kraju mial na mysli to że jest najmądrzejszy i w ogóle jest the best ale i chwała mu za wysoka samoocene...

aaaa no to wszystko jasne
Dzieki Pegaz, ;).
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 15 paź 2005, 18:26

2iomus pisze:Niech mi ktos znajdzie faceta ktory przez 24 godziny nie pomysli o seksie

Faceci wg jakichstam badan mysla srednio 2x na godzine, a kobiety 2x na dzien. Czyli mooooooocno nadrabiam za jakaś klode D:D:D
Amenhotep

Postautor: Amenhotep » 15 paź 2005, 19:43

Pegaz pisze:
Yasmine pisze:Bedzie ktos tak mily i mi wytlumaczy o co mu chodzi, bo ja kompletnie nic nie rozumiem

Ten obywatel naszego szacownego kraju mial na mysli to że jest najmądrzejszy i w ogóle jest the best ale i chwała mu za wysoka samoocene... <pijak>

przedewszystkim ten kraj jak najbardziej na żaden szacunek nie zasługuje, więc nie jest szacowny, towarzyszu pegaz, nie oceniam sie tu wcale, pytałem sie uczciwie co kobiety sądzą o tym, jak to widzą itd.
to jest tak ze jak bedzie mi jakiś koleś opowiadał jaki to on w łóżku nie jest zajebisty (typowe u niektórych facetów - swoja drogą to ponoć 90 % z nas koloryzuje opowiadając jacy to nie jesteśmy męscy w łóżku) posiadając wiedze którą mam i którą próbuje wzbogacić, będe bardziej umiał ocenić trafnie czy koleś choć połowe tego co mówi, nie wymyslił, bąć co gorsza (mitomania) - wierzy w to co mówi (kłamie)

tu sie jednak niczego nie dowiem za bardzo, jedynie 2 osoby napisały coś co jest związane z tym o co pytam, z tym o co mi chodziło.

THE END
Ostatnio zmieniony 15 paź 2005, 19:47 przez Amenhotep, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 15 paź 2005, 19:46

zastanawiam sie kim wy wogle jesteście!?!?

A Ty? Kim w ogóle jestes, zeby pisac "wogle" zamiast "w ogóle? <aniolek2>
soul of a woman was created below
Amenhotep

Postautor: Amenhotep » 15 paź 2005, 19:48

charlie81 pisze:
zastanawiam sie kim wy wogle jesteście!?!?

A Ty? Kim w ogóle jestes, zeby pisac "wogle" zamiast "w ogóle? <aniolek2>

Kapitanem Żbikiem jak dla Ciebie
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 15 paź 2005, 21:20

offtop, offtop :P
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 15 paź 2005, 22:27

Bana mu dac za obrażanie Kapitana Żbika :P

Ja nimfomanką nie jestem. Jestem zdrową kobitą i jak kazda taka lubie sex.
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 15 paź 2005, 22:56

haha, Moon zarobi drugiego :D

no 4 razy, ale jakos plyta nie doszla :P

swoja droga nie moge zasnac bo czekam na spotkanie jutro z moja Ukochana i mam takie nimfomanskie mysli ;)
<zakochany>
Obrazek
cubasa
Weteran
Weteran
Postautor: cubasa » 15 paź 2005, 22:59

Gorgon pisze:mam takie nimfomanskie mysli

taaa, i kto tu jest zbereźnikiem :P
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 15 paź 2005, 23:04

hry hry hry :D

ja jestem po prostu ostro nakrecony po tym co mi wczoraj zrobila :D
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 16 paź 2005, 01:01

A gdzie sie zaciera granica miedzy lubieniem seksu a nimfomania ? Amenhotep wg. twojego podejscia to ja jestem nimfomanem bo moge troche wiecej niz 3 razy dziennie i nie mam 11 lat tylko jestem rok starszy, ani nie sciemniam bo po ch.. bym mial sciemniac bedac anonimowy na internecie :) jak ktos moze tylko 3 razy w tygodniu to chyba z nim w druga strone raczej jest cos nie tak, nio chyba ze ma 50 lat.

[ Dodano: 2005-10-16, 01:05 ]
A po drugie to chyba ci sie cos pomylilo, bo ten ranking ze przecietny polak uprawia seks 3 razy w tygodniu, to nie dlatego ze wiecej nie moze fizycznie, tylko to wynika z braku czasu itd. a do tego dochodza jeszcze osoby nie majace partnerow seksualnych, samotne itd. Takze nie jestes nadczlowiekiem (a tak ci sie chyba wydaje) bo uprawiasz 3 razy dziennie, powiem nawet ze nic nadzwyczajnego ;)
Amenhotep

Postautor: Amenhotep » 16 paź 2005, 07:06

TFA pisze:[ Dodano: 2005-10-16, 01:05 ]
A po drugie to chyba ci sie cos pomylilo, bo ten ranking ze przecietny polak uprawia seks 3 razy w tygodniu, to nie dlatego ze wiecej nie moze fizycznie, tylko to wynika z braku czasu itd. a do tego dochodza jeszcze osoby nie majace partnerow seksualnych, samotne itd. Takze nie jestes nadczlowiekiem (a tak ci sie chyba wydaje) bo uprawiasz 3 razy dziennie, powiem nawet ze nic nadzwyczajnego ;)

dobra censored was i to censored forum, ja sie o cos pytam a wy jebane gejosławy censored i obojnaki napierdalacie tu jakieś jebane gówno, PIERDOLONY KRAJ TA polska bo niemal że same cielaki tu mieszkają, co za censored z dupy do mordy z was censored !!!!!!!!!!

i jak tu sie nie śmiać z takiego zjebanego narodu, nawet zapytać sie nie ma sensu bo i tak powiedzą że nie o to pytasz co trzeba, jesteście bandą penerofili,
teraz dałem wam pendzle powód do ataku na mnie ale i tak nie zdązycie tego zrobić po nik Amenhotep zostanie zbanowany a ten post usunięty zanim sie zorientujecie ze ktoś was zbluzgał i oczernił już teraz na prawde, bo wczesniej sie tylko pytałem o konkretną rzecz jebane geje
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 16 paź 2005, 08:20

oj, kolejny nastolatek z syndromem boga w internecie :?:

Mav, daj jego ip jesli bylo stale :) i powiedz co wolisz, molestowanie seksualne, przemyt narkotykow czy prostytucje :?: :D
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 16 paź 2005, 12:18

dobra censored was i to censored forum, ja sie o cos pytam a wy jebane gejosławy censored i obojnaki napierdalacie tu jakieś jebane gówno, p*** KRAJ TA polska bo niemal że same cielaki tu mieszkają, co za k*** z dupy do mordy z was ch** !!!!!!!!!!

i jak tu sie nie śmiać z takiego zjebanego narodu, nawet zapytać sie nie ma sensu bo i tak powiedzą że nie o to pytasz co trzeba, jesteście bandą penerofili,
teraz dałem wam pendzle powód do ataku na mnie ale i tak nie zdązycie tego zrobić po nik Amenhotep zostanie zbanowany a ten post usunięty zanim sie zorientujecie ze ktoś was zbluzgał i oczernił już teraz na prawde, bo wczesniej sie tylko pytałem o konkretną rzecz jebane geje

Buhahaha :D
TFA dal dobra, rzeczową odpowiedz. Z ktorą sie jak najbardziej zgadzam, a ten idiota chyba ma zly dzien, ze tak pojechal :]
W takich chwilach wylazi "kultura", hehe :]

TFA pisze:ranking ze przecietny polak uprawia seks 3 razy w tygodniu, to nie dlatego ze wiecej nie moze fizycznie, tylko to wynika z braku czasu itd. a do tego dochodza jeszcze osoby nie majace partnerow seksualnych, samotne itd

Dokladnie, ranking jak wiadomo, to srednia. No ale niektorzy nie sa w stanie tego pojac jak widac... :]
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 16 paź 2005, 12:32

Amenhotep to sie w grobowcu przewraca jak to czyta. A myslalem ze ja jestem malo dojrzaly emocjonalnie jak na swoj wiek.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”