jej piersi na waszym torsie
Moderator: modTeam
jej piersi na waszym torsie
czy lubicie jak wasza partnerka jeździ piersiami po waszym torsie? np jak się kochacie w takiej pozycji że facet leży na plecach a partnerka na nim lekko uniesiona tak, by jej piersi falowały po jego klacie....
Ja bardzo to lubię i wiem że moja pani tez bo jej suteczki sterczą wtedy niemiłosiernie. A ma je na prawdę duże gdy sterczą :):). Mnie to kręci i to bardzo a ona z pełna premedytacją się nademną pastwi :):):)
Ja bardzo to lubię i wiem że moja pani tez bo jej suteczki sterczą wtedy niemiłosiernie. A ma je na prawdę duże gdy sterczą :):). Mnie to kręci i to bardzo a ona z pełna premedytacją się nademną pastwi :):):)
radomir pisze:lubie jak lezy na mnie swoim całym ciężarem....sprobujcie panowie zobaczycie jak to jest kiedy wy lezycie na swoich partnerkach i ile musza dzwigac
pamietam ze na poczatku zwiazku gdy zdarzalo mi sie ze dziewczyna lezala na mnie,jak wracalem do domu na rowerze to nie dawalem rady bo mnie tak klata bolala-caly jakis zgnieciony (a wazy niecale 50kg wiec bez podtekstow).Ale teraz to juz luz-kwestia wycwiczenia
a ja lubie jeżdzić moimi piersiami po torsie mojego faceta - Tak jak to opisał zaqqaz
Też mam sporej wielkości sutki, a jak są sterczące to i twarde - a wtedy mój facet wije się niesamowicie gdy pieszczę go moimi piersiątkami. I to nie wazne czy po torsie czy po twarzy czy po pośladkach czy tez plecach (o penisie nawet nie wspomnę bo to jasna sprawa )
Też mam sporej wielkości sutki, a jak są sterczące to i twarde - a wtedy mój facet wije się niesamowicie gdy pieszczę go moimi piersiątkami. I to nie wazne czy po torsie czy po twarzy czy po pośladkach czy tez plecach (o penisie nawet nie wspomnę bo to jasna sprawa )
piersi jak piersi...bawiąc się z Nim w ten sposob zauwazam, ze podnieca go to, ale chyba nie az tak jak to piszecie albo po prostu sie tak kamufluje zauwazylam, ze bardziej rajcuje go jak odwracam sie do niego tylem, tzn widzi wtedy moje plecki i tyłeczek bardziej lubi patrzeć się na wijącą się mnie od tyłu nie wiem, co w tym takiego szczególnego, ale on mówi, ze mam boskie plecy i tyłek takie małe zboczenie
"Nie boję się obietnic / Nie lękam się zazdrości /Nie dbam o nagrody / Kpię z przyzwoitości"
[Akurat- "O dziewiątce"]
[Akurat- "O dziewiątce"]
- ksiezycowka
- Weteran
czy lubicie jak wasza partnerka jeździ piersiami po waszym torsie? np jak się kochacie w takiej pozycji że facet leży na plecach a partnerka na nim lekko uniesiona tak, by jej piersi falowały po jego klacie....
Ja bardzo to lubię i wiem że moja pani tez bo jej suteczki sterczą wtedy niemiłosiernie. A ma je na prawdę duże gdy sterczą usmiechusmiechusmiech. Mnie to kręci i to bardzo a ona z pełna premedytacją się nademną pastwi usmiechusmiechusmiechusmiech
Lubiamy.
zielona pisze:zauwazylam, ze bardziej rajcuje go jak odwracam sie do niego tylem, tzn widzi wtedy moje plecki i tyłeczek bardziej lubi patrzeć się na wijącą się mnie od tyłu
owszem,zgadzam sie,gdy moja partnerka odwroci sie do mnie tylem to nawet guma opozniajaca niewiele mi moze pomoc.widok jest super-zdecydowanie najlepiej
zielona pisze:zauwazylam, ze bardziej rajcuje go jak odwracam sie do niego tylem, tzn widzi wtedy moje plecki i tyłeczek bardziej lubi patrzeć się na wijącą się mnie od tyłu
+1
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
bo on to zle napisal
nie +1 tylko ++i - co w C/C++ oznacza inkrementacje zmiennej "i" o jeden <aniolek2>
nie +1 tylko ++i - co w C/C++ oznacza inkrementacje zmiennej "i" o jeden <aniolek2>
Ostatnio zmieniony 13 paź 2005, 19:29 przez Bender, łącznie zmieniany 1 raz.
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
inkrementacje
To jakis antonim ekskrementacji? Usmiechnij sie!
(i pomyslec ze ja po klasie informatycznej Jezor )
w c++ wbudowane są też jednoargumentowe operatory inkrementacji i dekrementacji.
wyrażenie w postaci ++a inkrementuje zmienną a o 1, a następnie używa nowej wartości a w wyrażeniu w którym jest a. wyrażenie w postaci a++ najpierw używa a w wyrażeniu w którym a występuje, a następnie zwiększa a o jeden.
wyrażenie w postaci --a zmniejsza a o jeden, a następnie używa nowej wartości a w wyrażeniu w którym a występuje. wyrażenie w postaci a-- najpierw wykorzystuje a w wyrażeniu w którym a występuje a potem zmniejsza a o jeden.
ekke pisze:w c++ wbudowane są też jednoargumentowe operatory inkrementacji i dekrementacji.
wyrażenie w postaci ++a inkrementuje zmienną a o 1, a następnie używa nowej wartości a w wyrażeniu w którym jest a. wyrażenie w postaci a++ najpierw używa a w wyrażeniu w którym a występuje, a następnie zwiększa a o jeden.
wyrażenie w postaci --a zmniejsza a o jeden, a następnie używa nowej wartości a w wyrażeniu w którym a występuje. wyrażenie w postaci a-- najpierw wykorzystuje a w wyrażeniu w którym a występuje a potem zmniejsza a o jeden.
Ejjj...chłopaki wynieście sie gdzies z tym do innego topicu z informatyką albo czyms <silacz>
Ja tam specjalnie nie mam czym falować, ale bardzo lubie gdy moje piersi dotykają jego tors, jemu chyba też sie podoba
- Wstreciucha
- Weteran